2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar bugün 3. gün kızım uyumuyor...
sabah 10 da kalkıyor emiyor uyumuyor sonra oyalaya oyalaya uğraşıyoruz saat başı emmek istiyor emiyor altı değişiyor gazı çıkıyor sonra yine uyumuyor iki gündür akşam 4e kadar sürdü. bugün şimdi yeni sızdı artık... yarın da mı böyle olacak? yada böyle olunca napmak lazım? banyo da yaptırdık mama da verdik bana mısın demiyor. emzik de denedik hiç sevmedi emziği. salladık da hafif hafif.. başka ne yapılabilir

Bende ona yatırılmıyor diye duydum canım annem bez olan ana kucaklarından alalım dedi onların fiyatı da çok uygun zaten :)

Allahım böylelerini ıslah etsin ve sizede ayrı ev versin

Bende bebek arabasının pusetine koyacağım canım yorum yapanlardan bıktım valla artık bende herkes herşeyi biliyor

Canim pusetle cikardik biz.ilk zaman tereddut ettim beli rahatmi degil mi diye.o yuzden ince bi yastikla destekledim ama doktorumuz kizdi.boyle birseye kesinlikle gerek yok ve mutlaka kemerinu kitle dedi.bunlar anne karnindaki pozisyona gore uretilmistir.bebegin vucuduna kesinlikle zarar vermez dedi.bizde artik o sekilde kullaniyoruz.kizim hemen uyuyo icinde hic huysuzlanip aglamadida.demekki gercekten rahat icinde

Banyo sonrası bebe yağı yla vücuduna masaj mı yapsan her şeyi denemissin aklıma geldi rahatlatır mayistirir belki

Gerçekten mi içim rahatladı ben de acaba diyordum bazen sinir oluyordum almadık diye teşekkür ederim canım

Halkalı cnm. Göl dibimizde orda hep alçak uçuş yaptılar. Bide havalimanı 5 dk bize . Bomba seside duyduk iki kere. Rabbim kötülük dusununlere firsat vermesin. Tez zamanla şu sıkıntıdan kurtulup sükunet içinde yaşayalım inşallah birlik beraberlik içinde inşallah

Çok kalın mi geliyor acaba giydirdiklerin cnm. Benim kızım huzursuzlandiginda hemen üstünü soyardik susardı dusunkı aralık çocuğu

Canım sanırım sen emzik vermek istemiyordun ama benim emzik konusundaki tavsiyem sulandırdığın pekmeze batırıp çok aç değilken verirsen bide memede doyup uykuya daldığında ağzına verirsen alışır hemen. Ben emziğin faydası olduğunu düşünenlerdenim tavsiye ederim :)

Ay gercekten mi canim bende ispartakulede oturuyorum bizde golu goruyoruz Allahtan evde degiliz dogumdan beri kayinvalidemde kaliyorum.cok uzucu cok

Çok kalın mi geliyor acaba giydirdiklerin cnm. Benim kızım huzursuzlandiginda hemen üstünü soyardik susardı dusunkı aralık çocuğu
bugün aklıma o geldi kolsuz çıtçıtlı body ile gezdi ama yok yine uyumadı..
tek ihtimal hava çok sıcak belki ondan mı uyumuyor diyorum ama arada dalıyor geri uyanıyor. kucakta dalıyor daha çok. sıcak olsa kucakta iyice rahatsız olmaz mı?

canım istemiyodum ama çaresizlikten verdim hatta ısrarla verdim. yeter ki uyusun dedim ama almadı. hatta bi kere öğürdü istemedi.ama bi iki kere de 5-10 dk uyumasını sağladı.denicem canım dediğini sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…