2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Allah analı babalı büyütsün, allah hayırlı evlat etsin canım sütün de en tez zaman da gelir inşallah

allah razı olsun canım doğum yapana kadar bu endişe hiç bitmicek sanırımm sölediklerini uygulucam canımmm

çok sağolun kızlar içim rahatladı gerçekten çok zormuş yaaaaa kafaya takıyorum sürekli böle şeleri

Sezaryen olan tontiş anneler hala tontiş misiniz? benjm gobegim duruyo Bingil bingil bi de ameliyat yerim in sağ kısmı yaniyo hep 13u de oldu operasyon sizin durumlar nedir ne kadar zamanda geçiyo bu yanma
Ben 8inde oldum hala gaz var karnimda biraz şiş normalmis ama dikiş yerimde batma ve hassasiyet var bir de morluk yarın kontrole gidicem iki gündür de ayaklarda fena şişlik var sende de var mı

Hayırlı olsun gözünüz aydın Can'ım
Çok sevindim çok
Darısı bekleyenlere hayırlı Zaman'da olsun sağlıkla huzurla

Canım topuk kanını aile hekimliği alırsa ekstra puan mı ne kazanıyorlarmış sanırım o yüzden ısrar etmiş de olabilirler
O da olabilir valla belli olmaz bunlarin isi.hastanede alinirken saglik ocagina gittiginizde alindigini soylersiniz dediler yeniden alincak olsa soylerlerdi sanirim.ama hemsire de cok ikna edici konustu fazla dusunmemek lazim bunu

Acaba minik Ediz memeyi tam kavriyo mu yoksa ucundan mi tutuyo

Super_anne1411 bizimde sabah 7-9 mesaimız var bu 2 saat hep memedeyiz bende doyduguna eminim.galiba kendilerini böyle dahs güvende hissediyor lar
Tamamen keyfi biseymis teyzeleri.yine saat 7de huysuzlanmadan uyudu cunku dikislerden hareketlerim kisitli cabuk olamiyorum agri vs derken gece lohusalik depresyonunun kiyisindan dondum desem yeridir ama gune enerjik basladim minnoslari ve sizi kocamaan opuyoruz
Oy oy oy kiyamam onu da sevsinler gazini da sevsinler pasanin rezene anason kimyon karisimi cay hem sut yapiyomus hemde gaz sıkıntısını azaltıyomus dun hemsire soyledi ne kadar etkilidir bilemiyorum ama bugun alicam bakalim.bi dene sende istersen. Insallah en kisa zamanda gecer annesi.
Edizim iyi cok sukur teyzesi alistik birbirimize benimkisi planli bi hamilelik degildi hatta 1sene daha dusunmuyodum ama simdi keske daha once olsaymis diyorum bu arada sisligi doktoruma sordum bugun normal dedi bi sure daha artabilir her bunyenin ameliyata doguma tepkisi ayni olmaz korkma dedi :)

iki gündür benimki de aynı. banyo da kar etmedi. memede uyumak istiyolar galiba. dün uyku ilacı niyetine 15 cc mama verdik. bugün memede uyudu
memede uyumaya alismasin sonra cok zorlanirim diyorum sonrada kiyamiyorum yenidogdu benim kokumla uyumak istiyo diyorum bende onun kokusuna doyamiyorum cunku
Bu gidisle benimkisi memede kalcak :)
Buarada nasilsin kuzum prensesin nasil hersey yolundami

Sağ ol canım benim inşAllah 7 kilonun da verirsin kısa zamanda ben de inerim biraz böyle gobek bacak sis kalmam inşAllah

Canım benim dualarım sizinle inşallah kolaycacık çabucak atlatacak inan buna.. Ve ameliyatından bi kaç hafta sonra herşeyiniz normale dönecek

Ben 8inde oldum hala gaz var karnimda biraz şiş normalmis ama dikiş yerimde batma ve hassasiyet var bir de morluk yarın kontrole gidicem iki gündür de ayaklarda fena şişlik var sende de var mı
Ben 13u nde oldum gazımj çıkardım cisim i yaptım aynı gün kaldırdılar ama sen bana sor resmen kesildi karnım hissettim yani ayaklarım şişti benim hâlâ sis karnım da hala büyük kakamı da hala yapamadım 10 gün sonra gel dedi doktor yürümekte zorlaniyorum sağ kısmı çok yaniyo resmen yirtiliyo orası sürekli soruyorum bakın kan var mı diye korkuyorum

Ben çarşamba 10da sezaryen oldum hala tık yok
Canim ben pazartesi dogum yaptim carsamba tuvalete cikabildim. Bagirsaklarim normalde de tembeldir korkudan cok az kati sey yedim tuvalete cikana kadar.surekli kayisi suyu kuru kayisi erik hosafi yesillik tukettim.bide surekli hareket halindeyim ben bol bol yuru zor oluyo biliyorum ama yurumek cok iyi geliyo

Oh nasil sevindim bilemezsin.bende yasadim cunku :) bir iki kere oyle dene sonra gogus ucun cikacak zaten kendiliginden alacak artik
Kızzz bi kere daha yazmak istedim Allah razı olsun.size öyle bi dua ettim ki yani hiç emmeyecek die korktuğum göğsümden alamyrm kızımı.minnettarız

Canim bir gogsunu en az 20 dk emzir.ilk gelen sut suluymus son gelen sut ise yagli.10 dk emip birakiyosa o yuzden kilo almiyo olanilir.diyelim 10 dk emdi birakti birdahaki emme zamaninda yine ayni gogsunu emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…