- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.161
çok sağol canım allah razı olsun bi hafta sonra kontrolüm bakalım ne dicek bende merak ediyorum doğrusu inş ölesine normal bişidirCanim o sertlik bnde de var nerdeyse bir aydır magnezyum eksikliğinden oluyo genelde bebek toplanıo sertlesiyo bunu dr una söylersen yapacağı ilk şey magnezyum vermek zaten . Bide bnde amniyon sivisi fazlalığı çıktı oda gerilme sertleşme yapiomus bu önemli bişe öyle bise olsa dr un ultrasonda gorse söyler heralde . Çok agrin sancı olmuyorsa sknti yapma ama yine de dr una söyle blki magnezyum rahatlatır seni.
canım mrb bunları belli bişiler aldıktan sonramı 5 tl yoksa direkt o fiyatamı alıyozCnm bnm oğlumda ilk hafta yarim saat 40 dk memede kaliyodu ve kilosu dusuk cikti doktor sik sik emzir evet fakat bu demek degil izin sure memede kalsin memede kaliyosa diymuyod
Cnm ay sonu bitiyomus cok sey var kucuk boyutta uskak mendil zibin goğus pedi oamuk camasir deterjani yumusatici sampuan cay krem vs
Bebeğin ac kalmasini mi tercih edersin anne sutu yetmiyosa mama vericeksin benim doktorum aynen bu cumleyi kordu heke ki bebegin minik kilo almasi gerek bnmki 2700 dogdu aynen ilk hafta kilo alimi azdi mama takviyesiyle suan cok sukur kilo alimi iyi arkinda degiliz anne sutu sevdamiz yuzunden bebeklerimizz ac kaliyoooKızlar bişey sorucam size moralim çok bozuk..biliyosunuz 36. Haftada doğum yaptım bebeğim 10 gün küvezde kaldı..2.320 gramla taburcu oldu..bugün doktora gttik bir haft içerisinde 200 gram almış doktor az buldu mama takviyesi teklif etti,ama ben mama vermek istemiyorum..öyle diynce içime oturdu nasıl mama veriyim bünyesi ne bu çocuğun..ne yapmalıyım sizce kızlar?sütümde var akıyor göğüslerden ama yağlı değil sanırım kilo fazla ypmadı çocuğa..kafam karmakarışık
Bisey almadan da 5 tl cnm ama bi cok e bebekte bitmis diyo arkadaslarcanım mrb bunları belli bişiler aldıktan sonramı 5 tl yoksa direkt o fiyatamı alıyoz
çok sağol canım bakalım kardeşime aldırayım ozaman bulursaBisey almadan da 5 tl cnm ama bi cok e bebekte bitmis diyo arkadaslar
çok sağol canım adet ağrısı yok ama bu bendeki 22. haftada başladı kendi drum normal dedi acildeki dr olmaması lazım çok erken dedi bi iki gündürde baskı da hissediyorum aşağıya doğru doğdu doğacak sanki ne bilim geçen hafta acilde serviks boyunu ölçtü 44 mm normal dedi ama iki gündür baskı hissediyorum ve tuvaletten çıkamıyorum bi hafta sonra kontrole gidicem durumum böle diye bir haftada erkene aldım bakalım ama hayırlısı inş korkulacak bişi yoktur
Iyi ki o zaman canım önceden görülmüş Kıyamam Rabbim şifasını versin meleğinin son durum nasıl peki canımEvet canım gözle görülen bir sıkıntı varsa (inşallah yoktur) önceden anlaşılıyor ayrıntılı usg ile. benim kızımdaki kisti o sayede öğrendik. doğumda öğrenseydik belki de geç olacaktı çünkü küçük bi hastanede doğum yapacaktım. doğduğu zamanki solunum sıkıntısında belki yanlış bişey yapacaklardı bilemiyorum ama bu şekilde öncedem doktor hastane ayarladık doğar doğmaz doktoru gördü muayene etti kızımı şimdi de takip ediyor.
Canım benim minnak denizin çoook güçlü doğumdan hemen sonra ameliyat olabilir büyük ihtimalle dememiş miydi Dr?bak güzel deniz o büyük ihtimallerin hepsinin canı cehenneme dedi ve evinize geldi.3 aya kadar inşallah tamamen iyileşip hiç ameliyata gerek kalmayacak.ben inanıyorum sende inan ve denizinle keyfini çıkar uykusuz gecelerin:)çok şükür iyi kızım ama ameliyattan kurtulamadık 3-6 aylık arası ameliyat olcakmış denizim
canm ben diyetisyenim bir bebek ilk 6 ay ortalama heray 800 gram ailiyorsa kilo alisi iyidir .seninki erken fogmus kilosu dusuk dogal olarak ama illaki mama vereceksin diye birsey yok.bide toplumd sut yaramiyo tabiri var kimi annenin sutu cok yaglifir kimi daha az yagli kiminin cocugu tosun gibi olur kimi normal ama bebekler iki uc yasina gelince o yagli sutu icende icmeyence yaklasik ayni boyutta olirlar. anne sutu her mamadan daha yararli . bebegin dogal olark erken dogum oldugu icin hemen hemen digerleri gibi olmaz . vede mamaya alistigi zman sutu daha az emitorlar sutun azaliyor. yinede mama diyosan medela diye matka var anne memesi gibi bebek tembellige alismiyo cektikce icebiliyoKızlar bişey sorucam size moralim çok bozuk..biliyosunuz 36. Haftada doğum yaptım bebeğim 10 gün küvezde kaldı..2.320 gramla taburcu oldu..bugün doktora gttik bir haft içerisinde 200 gram almış doktor az buldu mama takviyesi teklif etti,ama ben mama vermek istemiyorum..öyle diynce içime oturdu nasıl mama veriyim bünyesi ne bu çocuğun..ne yapmalıyım sizce kızlar?sütümde var akıyor göğüslerden ama yağlı değil sanırım kilo fazla ypmadı çocuğa..kafam karmakarışık
bol karpuz sut yogurt tavuk gogsu o kadar :)kızzzz ne yaptın da besledin öyle bebişini maşallah maşallah ❤ azcık bana da tüyo verebilir misin
Maşallah bebişee ❤ bizde sizi operiz hayırla gelsin inşallah annesi :)
evet canım kızlar gördükçe yazarlar beni hep aydınlattılar sağolsunlarrr
hayırlı uğurlu olsunn.. geçmiş olsunn sana daSelamlar :)
Tlfnum elime gec geldi. Saat 20.10 da epidural normal dogum ile bebisimi kucagima aldim. 4kg 51 cm dogdu minigim. cok huylu henuz hic uyumadik teyzeler :) sizleri cok habersiz biraktim diye bir elimde oglusum bir elimde tlfn hemen yazalim dedik. Dua eden herkesten Allah razi olsun.
Kızlar bende bu sabah Umut Asaf ıma kavuştum. Sezeryan doğum oldu. Bebişim 3910 kg 52 santim. Ağrılar var ve süt gelmedi daha ona uğraşıyorum. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Son günleri biraz zor geçirdim pek giremedim buraya doğum yapan herkesin bebişi hayırlı olsun.
inşallah canım benim de iki tarafla da aram iyiydi ama iki taraf birbiriyle kötü olunca arada kaldım. şimdiden düşünmr canım bunları inşallah herşey iyi olacakcanım o iş yaşben altlı üstlüyüm yani her halükarda yüz göz oluncak gibi çünkü benimde her iki tarafla aram iyi ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Ben once emzirip sonra mama veriyorum sutum azalmadi cok sukurca
canm ben diyetisyenim bir bebek ilk 6 ay ortalama heray 800 gram ailiyorsa kilo alisi iyidir .seninki erken fogmus kilosu dusuk dogal olarak ama illaki mama vereceksin diye birsey yok.bide toplumd sut yaramiyo tabiri var kimi annenin sutu cok yaglifir kimi daha az yagli kiminin cocugu tosun gibi olur kimi normal ama bebekler iki uc yasina gelince o yagli sutu icende icmeyence yaklasik ayni boyutta olirlar. anne sutu her mamadan daha yararli . bebegin dogal olark erken dogum oldugu icin hemen hemen digerleri gibi olmaz . vede mamaya alistigi zman sutu daha az emitorlar sutun azaliyor. yinede mama diyosan medela diye matka var anne memesi gibi bebek tembellige alismiyo cektikce icebiliyo
Tamamdır canım çok teşekkür ederim:)
Benim de darmis istesem de normal yapamayacakmisimben normal istiyorum ama oğluşumun kafasından dolayı olurda sezeryan olmam gerekirse inşallah benimde nişanım suyum gelir öyle olurum o heycanı yaşamk istiyorum manyaklıksa manyaklık ama istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?