- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.141
Sağol canım İnşallah bakalım sağlıkla gelsin de düşünmekten yoruldum sıcaktan bunaldimasososos anladm canım hiç stres yapma inşallah o güne kadar kendi gelir strese sokma kendini de fıstığıda
haklısın valla canım... havalar fenaaa... klimanız var mı bari? ben 7/24 klima karşısındayım tedaşı zengin ettim :)Sağol canım İnşallah bakalım sağlıkla gelsin de düşünmekten yoruldum sıcaktan bunaldim
Canım benimde beşinci aydan beri goguslerimden su gibi birşey geliyor kanlı olmadığı surece önemli değilmiş :) inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın yavrunu kucağına ❤canlarrrr başım ne zaman sıkışsa bu sayfaya yazdım allah razı olsun biçoğunuzda cevap verdi eğer bebeğim düşmeseydi bende bu ay doğum yapacaktım ama nasip ekim annesi olmayaymış 5 yıl 2 tüpdenemesinden sonra rabbim nasip etti bilen bilir ilk sayfada adım yazılıydı dua içinn...... çok şükür bu günlere geldimmmm
sizlere bikaç sorum olcak tecrübeli olarak lütfen bana yardım edermisiniz bikaç gündür karnım çok sert ve bazen snler sürüyo ve pozisyon değiştirince geçiyo arada bebeğimin sağ tarafta toplandını hissediyorum kasılmamı yoksa bebek hareketimi çözemiyorum bugün 25+0ız bide tualetten çıksam bile anında doğrulunca kaçtı kaçacak gibi gibi hissediyorum bebek mi baskı yapıyo acaba anlamıyorumki hiçde
bana cevap veren her anneye şimdiden çok teşekkür ediyorummmm
bide son olarak arada sütyenimin azıcık ıslandını görüyorum acaba normalmiki bunlarrrr
çok sağol canım beni asıl korkutan bu sertlik ve sertleşmeCanım benimde beşinci aydan beri goguslerimden su gibi birşey geliyor kanlı olmadığı surece önemli değilmiş :) inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın yavrunu kucağına ❤
İnşallah canım benim ❤ benim karnımda dokuz ay boyunca sertti kuzum birşey olmaz Allahın izniyle hatta annem hep derdi ne kadar gergin diyeçok sağol canım beni asıl korkutan bu sertlik ve sertleşme
inş sende yakında sağlıkla alırsın bebişini kucağınaaaa
böle şeler duydukça rahatlıyorum aslında çok sağol canımmmmİnşallah canım benim ❤ benim karnımda dokuz ay boyunca sertti kuzum birşey olmaz Allahın izniyle hatta annem hep derdi ne kadar gergin diye
Ne demek canım benim için rahat olsun o bebişin için senin için daha önemli tabi belki bu sertlik için yapılacak şeyler vardır bilir buradaki arkadaşlar ama ben ekstra birşey yapmadım :)böle şeler duydukça rahatlıyorum aslında çok sağol canımmmm
evet canım kızlar gördükçe yazarlar beni hep aydınlattılar sağolsunlarrrNe demek canım benim için rahat olsun o bebişin için senin için daha önemli tabi belki bu sertlik için yapılacak şeyler vardır bilir buradaki arkadaşlar ama ben ekstra birşey yapmadım :)
Yok canım şişmedi ama oturamıyorum hiç
çok sağol canım adet ağrısı yok ama bu bendeki 22. haftada başladı kendi drum normal dedi acildeki dr olmaması lazım çok erken dedi bi iki gündürde baskı da hissediyorum aşağıya doğru doğdu doğacak sanki ne bilim geçen hafta acilde serviks boyunu ölçtü 44 mm normal dedi ama iki gündür baskı hissediyorum ve tuvaletten çıkamıyorum bi hafta sonra kontrole gidicem durumum böle diye bir haftada erkene aldım bakalım ama hayırlısı inş korkulacak bişi yokturicecreamm
Hayirli olsun cnm . Benim de 27 .haftadan itibaren sertlesmelerim oluyor ama adet agrisi gibi agri sanci yoktu... braxton hicks kasilmasi diye bisey var. Rahmi doguma hazirliyor. doktorumun tavsiyesi ile surekli istirahat ettim asla iş yapmadim egilmedim uzanmadim agir tasimadim, bol su ictim , magnezyum ictim bi de benim bebegin basi biraz asagi seviyede diye doktor progestan tb vermisti cnm ...bol bol dua kuran okudum... cok sukur bugunlere geldik . Benim sana tavsiyem kendine dikkat etmen magnezyum alman bol su icmen ... bu cogu gebede olan bir durum sertlesmeler gercek sanci olmadigi icin dogum yaptirmiyor ama genede pozisyonla degismeyen, baski ve agri hissi olusturan duzenli gelen kasilmalarinda doktora basvurman.
dün tartıldı canım...ve en az 4saat meme de kalıyor yatırınca ağlıyor...belliki doymuyor... dün gece 3 ten beri ayaktayım bugün saat 4 den beride kucağımda perişanım allahın gücüne gitmesincanım en son ne zaman tartıldı? ben de endişeliyim bebeğimin kilosu konusunda..
Canım sütüm olmadığı için mamaya başladık, şuan çok şükür geliyor ama mama takviyesi de devam...Kilo alımı gayet iyi gidiyor mama ile gün geçtikçe de azaltıyoruz. Şahsi fikrim doktorun önerdiyse mama takviyesi yap bu demek değil ki anne sütü vermeyeceksin. Ben emziriyorum arkasından yetmezse mama veriyorum gün içinde 1-2 defa... Hem anne sütü almış oluyor hem de aç kalmamış oluyor. 4-5.günden sonra sütüm artınca çok azalttım mamayı hemen kilo alımı yavaşladı öyle olunca da doktor önce anne sütü ardından mama takviyesine devam dedi. Vicdan yapılacak bir durum yok çünkü önemli olan bebeğinin sağlıklı olması, mama vereceğim diye kendini kötü hissetme Allah korusun göğsü alınmış bebeğine hiç süt veremeyen anneler var onların çocukları sağlıksız mı hayır, bence takviye yapmaktan korkma bence doktoru dinleKızlar bişey sorucam size moralim çok bozuk..biliyosunuz 36. Haftada doğum yaptım bebeğim 10 gün küvezde kaldı..2.320 gramla taburcu oldu..bugün doktora gttik bir haft içerisinde 200 gram almış doktor az buldu mama takviyesi teklif etti,ama ben mama vermek istemiyorum..öyle diynce içime oturdu nasıl mama veriyim bünyesi ne bu çocuğun..ne yapmalıyım sizce kızlar?sütümde var akıyor göğüslerden ama yağlı değil sanırım kilo fazla ypmadı çocuğa..kafam karmakarışık
Var canım ama bazen bana islemiyor eşim donuyor benden ter akıyorhaklısın valla canım... havalar fenaaa... klimanız var mı bari? ben 7/24 klima karşısındayım tedaşı zengin ettim :)
dün tartıldı canım...ve en az 4saat meme de kalıyor yatırınca ağlıyor...belliki doymuyor... dün gece 3 ten beri ayaktayım bugün saat 4 den beride kucağımda perişanım allahın gücüne gitmesin
Canim o sertlik bnde de var nerdeyse bir aydır magnezyum eksikliğinden oluyo genelde bebek toplanıo sertlesiyo bunu dr una söylersen yapacağı ilk şey magnezyum vermek zaten . Bide bnde amniyon sivisi fazlalığı çıktı oda gerilme sertleşme yapiomus bu önemli bişe öyle bise olsa dr un ultrasonda gorse söyler heralde . Çok agrin sancı olmuyorsa sknti yapma ama yine de dr una söyle blki magnezyum rahatlatır seni.çok sağol canım beni asıl korkutan bu sertlik ve sertleşme
inş sende yakında sağlıkla alırsın bebişini kucağınaaaa
Cnm bnm oğlumda ilk hafta yarim saat 40 dk memede kaliyodu ve kilosu dusuk cikti doktor sik sik emzir evet fakat bu demek degil izin sure memede kalsin memede kaliyosa diymuyodbenimki de meme meraklısı bide memede uyumayı adet edindi öyle gidiyo 15 gündür. ilerde sıkıntı olcak bu ama napıyım. emzik verdim alır gibi yaptı bıraktı ille de meme diyo boş memeyi emziğe tercih ediyo. bu arada ben de sana bu satırları yazarken yarım saattir kızıma memeden ayrılması için uğraşıyorum
Cnm ay sonu bitiyomus cok sey var kucuk boyutta uskak mendil zibin goğus pedi oamuk camasir deterjani yumusatici sampuan cay krem vsCanim yarın giderim büyük ihtimalle kampanya ne zamana kadar geçerli acaba bir fikrin var mı içindekiler ne tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?