- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.101
herkese gunaydinnn.bebisleri kucaginda olan annelere tunaydin diyebiliriz sanirm:))
biz 15 gunluk olduk.emme disinda simdilik hersey yolunda masallah.memeyi emmiyor diyebilirim.o uyurken agzina veriyorumki hormonlar en azindan sut uretsin.ben sagarak veriyorum.ayrica mama takviyesi yapiyoruz.cunku dogum kilomuza ulasamadik.bi de sutum yetmiyor.
mamaya ocu gozuyle bakmiyorum.ihtiyac varsa vermekten yanayim.ne kadar zorlasakta olmuyorsa elden bir care gelmiyor.bende o kadar imreniyorumki cok cok emen bebekleri gorunce.icim ciz edio.hatta goguslerim sizliyor.emzirememeyi eksiklik olarak gosteren tiplere de sinir oluyorum su lohusa halimle.bagira bagira aglayasim gelio.hayirlisi artik ben zorlamaya devam edicem.insallah zamanla alir
Evet canım gözle görülen bir sıkıntı varsa (inşallah yoktur) önceden anlaşılıyor ayrıntılı usg ile. benim kızımdaki kisti o sayede öğrendik. doğumda öğrenseydik belki de geç olacaktı çünkü küçük bi hastanede doğum yapacaktım. doğduğu zamanki solunum sıkıntısında belki yanlış bişey yapacaklardı bilemiyorum ama bu şekilde öncedem doktor hastane ayarladık doğar doğmaz doktoru gördü muayene etti kızımı şimdi de takip ediyor.Sende Sağol canım benim
Derdini veren Allah dermanını da verir bol dua oku, ayrıntılı usg 30 temmuz olcak canım orda herşeyine bakılıyırmuş galiba.
çok şükür iyi kızım ama ameliyattan kurtulamadık 3-6 aylık arası ameliyat olcakmış denizimTakip edemiyorum topiğimatsiyahoje in meleği evine gelmemiş miydi problem nedir ?
yerim seni pozitif anne.. elimden geleni yapıyorum ama üzülmemeyi beceremesim bi türlümatsiyahoje canım benim senin meleğin çok güçlü bi kızzz bunu sakın unutmaaa ve sakın strese girme o kist geldiği gibi gidecek ve meleğim çabucak iyileşecekkk tamam mı bunu hiç ama hiç unutma ağlama kis sütünün tadı bozulmasın bebeğin de güzel güzel beslensin güç toplasın
iki gündür benimki de aynı. banyo da kar etmedi. memede uyumak istiyolar galiba. dün uyku ilacı niyetine 15 cc mama verdik. bugün memede uyuduOglus 2den beri emiyo sutum var ondan eminim ama tam daldi diyorum daha besige koymadan aglamaya basliyo.memedemi uyumak istiyo anlamadim.fikri olan varmi
hareketi o gün azsa evham yapmamak için sayıyodum çoksa saymıyodum ben.Hayirli sabahlar ... herkeson duasi hayirlisiyla kabul olsun insallah... hanimlar bebek hareketlerini sayarken ufacaik kipirtiyi bile sayiyor muyuz ??
Oooof bana da öyle geliyor yaaa ne zormuş boyle beklemek 32.haftadan sonra zaman durdu sankiTemmuz anneleri durgunlaştıkbiz ne zaman nasıl doğuracağız acaba hiç doğmayacakmış gibi ya.. içinde kalan var mı diyorum bazen Allahtan yok
Sezaryen olan tontiş anneler hala tontiş misiniz?benjm gobegim duruyo Bingil bingil bi de ameliyat yerim in sağ kısmı yaniyo hep 13u de oldu operasyon sizin durumlar nedir ne kadar zamanda geçiyo bu yanma
Canım aynı durum bende de var, sanırım gazı var bebişlerimizin ondan bu yaygara. Meme isteyen bebek bu şekilde ağlamaz diye düşünüyorum. Uykusu gaz yüzünden hep bölünüyor, sıkıyor sürekli kendini, iki büklüm oluyor garibim
Ayy kuzum aynı durumdayız karnı tok altı temiz ama sürekli ağlıyor ve gazı var. İnsan bişey yapamayınca da kötü hissediyor kendiniinşallah en kısa zamanda düzelir yavrularımız
benimki de meme meraklısı bide memede uyumayı adet edindi öyle gidiyo 15 gündür. ilerde sıkıntı olcak bu ama napıyım. emzik verdim alır gibi yaptı bıraktı ille de meme diyo boş memeyi emziğe tercih ediyo. bu arada ben de sana bu satırları yazarken yarım saattir kızıma memeden ayrılması için uğraşıyorum
allah razı olsun canım. Deniz çok güçlü bir kız atlatacak allahın izniyle ama ben aylardır güçlü dura dura bitip tükenmişim haberim yok. doğumdan sonra çöktüm baya. kızım için sütüm için üzülmemeye çalışıyorum ama çok zor inan
bız doktordan geldık teyzeler bebıs gayet ıyı ama fazla kilo almıs 40 haftayla uyumlu cıktı 3.430 50 cm cıktı ama daha dogum gozukmuyor az ye dedı normal dogum sıkıntı olabılırmıs kafa gobek bayagı buyuk cıktı cunku cok sasırdım acıkcası ozel bıseyde yapmadım 1 ayda 1200 gıbı almıs kg bol yuruyus yap dedı sancın kanaman olmadıkca ve bebegın hareketlerı iyiyse gelme dedı ınsallah dogururum bu hafta hepinızı operız
gazını rahat çıkarıyor canım. hatta bazen kaka yaptı sanıyorum o dereceCnm benim bi arkadsimin bebegi 1 hafta kaka yapmadigi oluyordu karni rahat ve gaz cikardigi icin ilac bile vermiyorlardi.
Gaz cikariyor ve karni rahatsa kafana takma hemen.ama icine sinmezse agrisi olursa doktora goturursun
Maşallah bebişee ❤ bizde sizi operiz hayırla gelsin inşallah annesi :)bız doktordan geldık teyzeler bebıs gayet ıyı ama fazla kilo almıs 40 haftayla uyumlu cıktı 3.430 50 cm cıktı ama daha dogum gozukmuyor az ye dedı normal dogum sıkıntı olabılırmıs kafa gobek bayagı buyuk cıktı cunku cok sasırdım acıkcası ozel bıseyde yapmadım 1 ayda 1200 gıbı almıs kg bol yuruyus yap dedı sancın kanaman olmadıkca ve bebegın hareketlerı iyiyse gelme dedı ınsallah dogururum bu hafta hepinızı operız
Ne zormus annelik yaa.hep bi tereddutteyimCanım bana çocuk Dru eğer günde en az 5-6 kere çiş yapıyorsa,3 defa kaka yapıyorsa ve anne sütü alıyorsa sadece kakasi sarı olur,sarı kaka yapıyorsa doyuyordur demişti. Benim ki çok fazla memede duruyor sonrada fazlalığıni kusuyor.
Canım gazı olsada alıyor memeyi arada basıyor çığlığı meme ağzındayken bile. Sonra içmeye devam ediyorCanım benim göbeğim gitti ikinci sezeryanim oglumda da göbek gitmişti.ilk 1 hafta ödem çok du bende göbeğim ve şişkinliğim vardı ama geçti şükür. Bir 7 kilo fazlaliligim var doğum kilosu olarak.senin daha yeni zamanla siskinligin geçecek canım.
İnşallah duzelir yavrularımız biran önce gazı olan bebek meme almaz diyor annem doğru mu sizce büyük oglumda gaz yoktu bunda var mı yok mu anlayamıyorum
Memede uyuyan hatta bütün gününü memede geçiren bir oğlum var :) emzik de almadı nafile :) memeye devam birde aglamasa
Canım benim kızın için rabbim en güzel yazıları yazmıştır sen içini ferah tut inşallah atlatacak yavru.hamilelikte çok kastım belkide şimdi lohusalik la üst üste gelince kolay değil tabii Allah yar ve yardımcınız olsun canim
kızzzz ne yaptın da besledin öyle bebişini maşallah maşallah ❤ azcık bana da tüyo verebilir misinbız doktordan geldık teyzeler bebıs gayet ıyı ama fazla kilo almıs 40 haftayla uyumlu cıktı 3.430 50 cm cıktı ama daha dogum gozukmuyor az ye dedı normal dogum sıkıntı olabılırmıs kafa gobek bayagı buyuk cıktı cunku cok sasırdım acıkcası ozel bıseyde yapmadım 1 ayda 1200 gıbı almıs kg bol yuruyus yap dedı sancın kanaman olmadıkca ve bebegın hareketlerı iyiyse gelme dedı ınsallah dogururum bu hafta hepinızı operız
bende ikinizi yeriiim ballarım elinde değil tabi insanın aklına bi kere yer ediyo ama en aza indirge ki bebeğin etkilenmesin iyi şeyler düşün lohusa döneminde bu çok zor olsada sen başarırsın inancım tamyerim seni pozitif anne.. elimden geleni yapıyorum ama üzülmemeyi beceremesim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?