2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet bak bende sıkıyrm önce üst taraftan masaj yapyrm ucuna süt gelince bebeğe veriyrm yoksa o süt gelsin die ısırıyo çok fena bu minikler.sen bi damla da olsa sütü getir öyle ver
Ayy boyle anlatiyorsunuz ya bi an once emzirmek icin cok hevesleniyorum kizlar. Minik agzini acip aranir ya memeyi oyy icim gidiyor suan

Oooo eylül gibi olursa benim oğluşumda işimiz zor annesi inşallah durur tabi daha ❤ birazcık daha besleyeyim yavrumu

Kızlar sürekli solamı yatıyosunuzbn zaten düz yatamıyorum sağa yatınca bebeğe bişey olurmu çok korkuyorum

Benim bebegim 2700 doğdu gayet saglikli kafana takma kilosunu hemen kilo aliyo disarda

Benimde ayaklatim vududum susmusti 14.gundeyim gecti hepsi

Hayırlı olsun Can'ım

Kızlar sürekli solamı yatıyosunuzbn zaten düz yatamıyorum sağa yatınca bebeğe bişey olurmu çok korkuyorum
Aynı soruyu soruyorum ben de
Sürekli sola yatamıyorum sağa yatınca da sıkıştırıyor gibi hissediyorum yavrumu
Ama onlar çok korunaklı bin şükür

İyi akşamlar kızlar bebegimin 2gün önceki ölümüne göre 9.kusure çıkmış doktor korkacak bişey yok 20.günü yine gelin dedi hemşireler ebeler ise saatte bir emzir dediler 5.günde 9-10 degerleri nasıl böyle bir şey yaşayan var mı bu arada ılık

Sarılık değerindenmi bahseyosun cnm ölçüm yazarken ölçüm yazmışsın şok oldum kız Allah korusun nasıl korktum.benim kininde sarılık riski var devamlı kontrol ediliyo benimde bugün 5. Gün ve değer 15.sınır 21 olduğu için iyi dedi dr sorun yok ama 2 gün sonra tekrar gitcz.yani senin bebeğinin değeri daha iyi merak etme. Devamlı Emzir sütün gelmezse ihmal etme mama ver alck yarım ölçer falan bişey olmaz riski atlattıktan sonra veremezsin. Tabi sütün yetmiyosa

Ayy boyle anlatiyorsunuz ya bi an once emzirmek icin cok hevesleniyorum kizlar. Minik agzini acip aranir ya memeyi oyy icim gidiyor suan
Ay benimde ilk ya öyle tatlı ki. Allah size de en kısa zamanda kolaylıkla doğurmayı nasip etsin tabi siz bilirsiniz ama gerçekten güzel duygu. Ufacık ağzı burnu var ya

Canım gözünaydın, sağlıkla büyütürsün bebeğini inşallah.
Nasılsınız şimdi?

Normalmiş canım benim de oldu bir hafta sürdü eşime alay konusu olmuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…