- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.801
Ayy boyle anlatiyorsunuz ya bi an once emzirmek icin cok hevesleniyorum kizlar. Minik agzini acip aranir ya memeyi oyy icim gidiyor suanEvet bak bende sıkıyrm önce üst taraftan masaj yapyrm ucuna süt gelince bebeğe veriyrm yoksa o süt gelsin die ısırıyoçok fena bu minikler.sen bi damla da olsa sütü getir öyle ver
Usutuyoruz bence canımKızlar aynısı bende de var kaburgam o kadar acıyor ki gece uyuyamadım bende 38+5 hamişim bebek doğum kanalına inmediği için mi oluyor yoksa üşütüyor muyum bilmiyorum
Bn senden bir gün önceyim canım normal doğumu bekliyorum bir risk yoksa ne kadar içeride kalsa o kadar iyiii günler kızlar benim gibi doğumu bekleyen var mı hala yoksa ben 38+2 günlük olarak bi tek ben mi kaldım 39+3 ken alacak doktor geç mi sizce
Oooo eylül gibi olursa benim oğluşumda işimiz zor annesiKızzz 2.5 u geçmiş daha ne olsun yeter o ona.doğunca nasıl emecek o biliyomusun sen. Bi tek ağrıdan da bişey olmaz inş.malum ben doğumdan 2 hafta önce gittiğimde nst ye bakıp doğumun başlamış dediler o kadar sancı çık tı düşün yani. Ama doğmak bilmdi kızım. Seninki de daha durur inş biraz daha kilo alır ama almasa da sıkıntı değil ki.eline bi gelsin herşey daha kolay olacak annesi
Benim bebegim 2700 doğdu gayet saglikli kafana takma kilosunu hemen kilo aliyo disardaKızlaaaaarrbugün kontrole gittik 37+3 teyiz kilosu 2.700 dedi doktor çok mu küçük oğluşum birde suyum azalmaya başlamış bir tanede ağrı gördü ntsdede çok korkuyorum daha doğmasın çok minik oğluşumm
Benimde ayaklatim vududum susmusti 14.gundeyim gecti hepsiIyi aksamlar kizlar.oncelikle guzel dilekleriniz cooook cooook tesekkur ederiz sayfalar cok birikmis okumaya daldim o yuzden tek tek alinti yapamadim kusuruma bakmayin nolur
Dogum yapan anneler bi sorum olacak size. Dogumdan sonra bacaklarda ozelliklede ayak bileklerinde odem yasadinizmi. Iki bilegimde sis ama sol bilegim sagin sisliginin 2kati sismis durumda sezeryan sonrasi normalmi bu
Maşallah senin miniğine canım ❤ takmıyorum artık teşekkür ederim:) ya içerde beslicem onu yada dışarda artıkBenim bebegim 2700 doğdu gayet saglikli kafana takma kilosunu hemen kilo aliyo disarda
Sabah 09.07 de 3330gr 50 cm doğdu oglusum cigeri su doluydu nefes alımı sikintiliydi 2 saat gözetim de durdu çok şükür yogun bakım küvez ine gtcek akdar deildi. Emio kaka yapıo minnos yarın sünneti olucak nasipse dua edin oğluşuma acimasin bamyasiben gayet iyiyim cok sukur çabuk toparlabdim ama benim göbis inmedi duruo ya 5 aylık gbi nolcak bu böyle
Aynı soruyu soruyorum ben deKızlar sürekli solamı yatıyosunuzbn zaten düz yatamıyorum sağa yatınca bebeğe bişey olurmu çok korkuyorum
Ne demek. Et kız et bir çorap ta et iki de et.doğdu ya çok şükür şimdi sorunları halletcz yavaş yavaşAyy cok sagol kuzum ya hic aklima gelmemisti bu hemen bi corabi feda ettim nasil rahatladim anlatamam♥
Sarılık değerindenmi bahseyosun cnm ölçüm yazarken ölçüm yazmışsın şok oldum kız Allah korusun nasıl korktum.benim kininde sarılık riski var devamlı kontrol ediliyo benimde bugün 5. Gün ve değer 15.sınır 21 olduğu için iyi dedi dr sorun yok ama 2 gün sonra tekrar gitcz.yani senin bebeğinin değeri daha iyi merak etme. Devamlı Emzir sütün gelmezse ihmal etme mama ver alck yarım ölçer falan bişey olmaz riski atlattıktan sonra veremezsin. Tabi sütün yetmiyosaİyi akşamlar kızlar bebegimin 2gün önceki ölümüne göre 9.kusure çıkmış doktor korkacak bişey yok 20.günü yine gelin dedi hemşireler ebeler ise saatte bir emzir dediler 5.günde 9-10 degerleri nasıl böyle bir şey yaşayan var mı bu arada ılık
Ay benimde ilk ya öyle tatlı ki. Allah size de en kısa zamanda kolaylıkla doğurmayı nasip etsin tabi siz bilirsiniz ama gerçekten güzel duygu. Ufacık ağzı burnu var yaAyy boyle anlatiyorsunuz ya bi an once emzirmek icin cok hevesleniyorum kizlar. Minik agzini acip aranir ya memeyi oyy icim gidiyor suan
Canım gözünaydın, sağlıkla büyütürsün bebeğini inşallah.Kızlar merhaba herkese,
Doğurdum ama gelemedim evime henüz :)
Ekin hanım 2930 gr doğdu ve tek bildiğim bu :)) sanki devlet sırrı boyu, baş ölçüsü vs.
Söylemiyorlar şaşkınlar.
Heyecan, açlık ve anestezinin etkisi ile 3 saat durmadan titredim
Ekin dün gece küvezdeydi, sabah geldi yanımıza.
Iyiyiz şimdilik çok şükür.
Tekrar yazacağım :)
Birsey olmaz bence ben bazen sağ tarafıma da yatıyorum sol tarafta Dalsam da sağ tarafta uyaniyorum bazenKızlar sürekli solamı yatıyosunuzbn zaten düz yatamıyorum sağa yatınca bebeğe bişey olurmu çok korkuyorum
Sola yatarsan kan akışı daha güzel olur, bebeğinde kilo alır. Sağa yatmanın zararı yokKızlar sürekli solamı yatıyosunuzbn zaten düz yatamıyorum sağa yatınca bebeğe bişey olurmu çok korkuyorum
Normalmiş canım benim de olduIyi aksamlar kizlar.oncelikle guzel dilekleriniz cooook cooook tesekkur ederiz sayfalar cok birikmis okumaya daldim o yuzden tek tek alinti yapamadim kusuruma bakmayin nolur
Dogum yapan anneler bi sorum olacak size. Dogumdan sonra bacaklarda ozelliklede ayak bileklerinde odem yasadinizmi. Iki bilegimde sis ama sol bilegim sagin sisliginin 2kati sismis durumda sezeryan sonrasi normalmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?