- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.721
Cnm benim ki avent elektrikli bende memnunumKızlar önemli bi sorum var. gördüğüm kafarıyla herkes süt pompasından memnun. yani hepsi aynı gibi anladım. gidip fiyatı uygun bi tane alsam memnun olcak mıyım acaba?
asıl sorum şu süt pompasından memnun OLMAYAN var mı? kraft ve lansinoh iyi bildiğim kadarıyla. ikili almayı düşünüyorum. ama bi türlü almak kısmet olmadı..
@Senam72015 sen hangi pompadan aldın??
Bana da 3300 dedi 2700 dogdutecrübeli anneler bişi sorcaktım bu drların sölediği kilo tahminleri ne kadar oynarki acaba doğduktan sonra
bi arkadaşa 3800 demişler 2600 doğmuş 1200 fark var çok değilmiki
Canim o bi kıstas degilmis. İki saat emmese yine birikir tasar.bu defa da gogsün az süt uretir. Bence surekli emmesi sutun devamliligini sagliyor. Yetiyordur bence. Emdikten sonra sık bak geliyor mu süt. Paşa doymasa size evi dar eder herhalde die dusunuyorumKuzum şaka yapıyorum, kırkı çıkana kadar kırk çeşide bürünürmüş bebekler annem öyle derinşallah en sonunda uslulukta karar kılar Emme konusunda ne yapacağımı şaşırdım bu hafta sağlık ocağına gidince ebeyle konuşayım bi, benim Can'ımı sıkan acaba sütüm yetmiyormu düşüncesi ilk oğlumda sütüm taşardı resmen bunda hiç sertleşmiyor bile
Oh oh oh süper :) hoşgelmis Taha mız. Gozun aydin canim saglikla mutlulukla buyutun insallahKızlar taha mız doğdu İyiyiz emio çok şükür
Hiii anladım peki sizin son tahminden ne kadar eksik çıktı bide doğumdan sonra grm gitti yani şişkinlik çok vermiydi
Cevabın için sağol canım yok zaten kilosu için demiyorum hayirli sağlıklı bi sekilde RABBİM nasip etsin diyorum ya şişkinlik se ben sistikce oda siserse doğum daha zor olur diye korkuyorumCanım benim şişkinliğim hiç yoktu, ama doğumdan 3 gün önce kontrole gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam 3270 gibi söylemişti; 3040 gr doğdu... Başka bir arkadaşımın da aradaki fark sadece 40gr dı yani belli olmuyor zaten 2500 üzerindeyse artık doğum kilosu oluyor dedi doktorum çok umursamadım yani ne kadar diye
Evet canim cok emerdi. Hep memede kalmak isterdi.hatta meme de uyurdu cekince uyanirdi. Her bebek farklidir belki siz de oyle olmaz gecicidir. ama biz uzun sure boyleydik.aliskanlik haline gelmisti. Uykuya dalmak istediginde de hep meme istiyordu. Bu beni cok zorladi uykularim neredeyse bir yasina kadar berbatti. Ben beceremedim ama sen meme de uyutmamaya calisirsan cok iyi olur.. Goguslerin yumusak ama siktginda sut geliyor mu canim. geliyorsa yumusak olsun her zaman cok dop dolu olmuyor cok emdigi icin.ama ona yetiyordur.
Kuzum şaka yapıyorum, kırkı çıkana kadar kırk çeşide bürünürmüş bebekler annem öyle derinşallah en sonunda uslulukta karar kılar Emme konusunda ne yapacağımı şaşırdım bu hafta sağlık ocağına gidince ebeyle konuşayım bi, benim Can'ımı sıkan acaba sütüm yetmiyormu düşüncesi ilk oğlumda sütüm taşardı resmen bunda hiç sertleşmiyor bile
Kızlar taha mız doğdu İyiyiz emio çok şükür
Canım benim yaşadıklarımı dile getirmişsin resmen . Benim oğlanda uyanık olduğu zaman sürekli meme istiyor aranıyor , memede uyuyor ve bırakmıyor. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama 45 dakika sonra memeyi zorla çıkarıyorum ağzından yoksa daha beter yara olacakçıkarmasam 24 saat ağzında tutacak memelerim yumuşak hiç süt yokmuş gibi
Benim de oglum ayni. Nerdeyse 1saat memede duruyor. Uyanik oldugu heran meme ariyor. Sut geliyo ama niye doymuyo bilmiyorum
Artik cok fazla emdikten sonra sut vermiyorum. Cunku cok kusuyor. Emzik veriyorum arada sakinlessin diye. Ben de bu arada islerimi yapabiliyorum. Yoksa tuvalete bile gidemicem.
ii günler kızlar benim gibi doğumu bekleyen var mı hala yoksa ben 38+2 günlük olarak bi tek ben mi kaldım 39+3 ken alacak doktor geç mi sizce
Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz. Annem bebek usumesin diye 2 kat giydirelim diyo. Sadece uzun kollu tulum giydirsek yetmez mi ki?
günlerimiz aynı canım bende 38+2 yim ama benimkini 38+5 de alacakii günler kızlar benim gibi doğumu bekleyen var mı hala yoksa ben 38+2 günlük olarak bi tek ben mi kaldım 39+3 ken alacak doktor geç mi sizce
Ankara..Ve su an öküz öldüren sıcakları var resmen :)Evet biraz isilik oldu. Sen nerde yasiyosun. Cok sicak bi yerde mi?
cok uzuldum gozyaslarimi tutamadim Allah sana cok cok sabirlar versin cok zor .Merhaba kızlar burayı surekli okuyorum ama çok fazla yazmadım bende temmuz annesi olacaktım sekiz senedir bebeğimizin olmasını bekliyorduk tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım hersey yolunda gidiyordu bebeğimin tüm hazırlıklarını yapmıştık odası bile hazırdı 35 haftalikken aniden suyum gelmeye başladı hastaneye yattım ve sezeryanla doğum yaptım ben mutlu mesut ameliyathaneden odama gelirken bebeğimin erken doğduğu icin kuvezde kalacağını düşünüyor buna üzülüyordum oysa bebeğim hastaymis yemek borusunda ve makat çıkışında tıkanıklık varmış apar topar en iyi hastanede çok iyi bir cerrah ameliyatını yaptı ameliyatı başarılı gecyi hersey yolunda dendi bize ama 9 gün sonra bebeğimi kaybettik daha hic kucağıma alamamistim kokusunu duyamamistim sadece basin sağolsun dedi doktoru ne kadar kolay söyledi bu kelimeyi oysa benim cigerimi ta yerinden söküp attı bu kelime yavrumun cansız bedenini kucagima aldım son kez son kez yüzünü yüzüme sürdüm üzerinden çıkardıkları badisini kokluyorum şimdi tam 25 gün oldu koklamaya kiyamadigim bebegimi topraga verdim Rabbim hiç bir anne babaya böyle acı yasatmasin bizede sabrini versin
Buraya yazmaktaki amacım sizi üzmek değil sadece dualarinizda banada yer verin yeniden anne olup acimi hafifletmek istiyorum Rabbim size eşinize ve evlatlariniza sağlık versin
Cevabın için sağol canım yok zaten kilosu için demiyorum hayirli sağlıklı bi sekilde RABBİM nasip etsin diyorum ya şişkinlik se ben sistikce oda siserse doğum daha zor olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?