2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cnm benim ki avent elektrikli bende memnunum

Canim o bi kıstas degilmis. İki saat emmese yine birikir tasar.bu defa da gogsün az süt uretir. Bence surekli emmesi sutun devamliligini sagliyor. Yetiyordur bence. Emdikten sonra sık bak geliyor mu süt. Paşa doymasa size evi dar eder herhalde die dusunuyorum

Kızlaaaaarr bugün kontrole gittik 37+3 teyiz kilosu 2.700 dedi doktor çok mu küçük oğluşum birde suyum azalmaya başlamış bir tanede ağrı gördü ntsdede çok korkuyorum daha doğmasın çok minik oğluşumm

Hiii anladım peki sizin son tahminden ne kadar eksik çıktı bide doğumdan sonra grm gitti yani şişkinlik çok vermiydi

Canım benim şişkinliğim hiç yoktu, ama doğumdan 3 gün önce kontrole gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam 3270 gibi söylemişti; 3040 gr doğdu... Başka bir arkadaşımın da aradaki fark sadece 40gr dı yani belli olmuyor zaten 2500 üzerindeyse artık doğum kilosu oluyor dedi doktorum çok umursamadım yani ne kadar diye

Canım benim Rabbim sabır versin.Mevlam en kısa zamanda sana anne olabilmeyi o kokuyu bir ömür koklayabilmeyi nasip etsin...Meleğin seni karşılayacak inşallah

Cevabın için sağol canım yok zaten kilosu için demiyorum hayirli sağlıklı bi sekilde RABBİM nasip etsin diyorum ya şişkinlik se ben sistikce oda siserse doğum daha zor olur diye korkuyorum

Emmeden sonra sıkıp bakıyorum süt geliyor her bezini değiştirdiğimde kaka yapmış oluyor mutlaka çiş de yapıyor bolca
Bu arada tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim

Benimde genelde yumuşak ama uzun uzun uyuduğunda sertleşiyor göğüslerim her emmeden sonra sıkıyorum göğüslerimi süt çıkıyor. 1.ay kontrollerinde belli olur artık sizin ne zaman

Kızlar taha mız doğdu İyiyiz emio çok şükür

Gozunaydin canim cok sukur kavuştun yavruna.Allah analı babalı büyütsun

Ben emzik de denedim almadı,inşallah sütümüz yetiyordur ama yetmese bu kadar çıs kaka nereden çıkıyor :)

Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz. Annem bebek usumesin diye 2 kat giydirelim diyo. Sadece uzun kollu tulum giydirsek yetmez mi ki?

2 kat çok sıcak olur biz sadece ilk 2 gün hastanede iki kat giydirdik şimdi tek citcitli badi ve çorap giydiriyorum

Hayirli gunler temmuz anneleri benim bebegim gogsumu ilk alirken isiriyo gibi sıkıyo canim cok yaniyo verirken korkarak veriyorum sizde de boyle mi benim oglum mu hasin anlamadim

cok uzuldum gozyaslarimi tutamadim Allah sana cok cok sabirlar versin cok zor .

Cevabın için sağol canım yok zaten kilosu için demiyorum hayirli sağlıklı bi sekilde RABBİM nasip etsin diyorum ya şişkinlik se ben sistikce oda siserse doğum daha zor olur diye korkuyorum

Sanmıyorum canım ya zaten son haftalarda hızlı kilo alıyorlar, bir de senin şişkinliğin ödemdir tansiyonuna dikkat et havalarda sıcak... Zaten doktorun yönlendirir seni ama 4000 gr olup normal doğum yapanda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…