- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #65.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evrene mesaj yolladim iletilmesini bekliyorumDusunce gucuyle gelcek onunki![]()
Goğüs pedi kullanma canim. Nemli kaliyor pedle... Nemli olunca hic iyilesmez. Mutlaka krem göğsunde kurumalı. Hava almalı..Kremi sürüp göğüs pedi koyuyorum hata mı ediyorum, bir de bu kremde silmeye gerek yok diyorlar yıne de silsem mi acaba
Doğum için kan tahlili dedi bana ben onları yaptırdım iyi her şey dedi ama anestezi uzmanına görüş falan demedi saat 13 te doğum 12 gibi gelsen olur dedi kimse söylesem anestezi uzmanıyla görüşüp EKG falan çekiliyor deniyo da yetisir mi 1 saate?:/Yok anestesi uzmanı istio tahlil konusuo fln ne biliyim ben direkt onla muhatap oldum doktor konusmadi tahlilleri ama her hastane prosedür farklıdır tabi
Tamam canım öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederimGoğüs pedi kullanma canim. Nemli kaliyor pedle... Nemli olunca hic iyilesmez. Mutlaka krem göğsunde kurumalı. Hava almalı..
Ben arastirdim krem ne olursa olsun bence silmelisin. Garmastani da silmelisin. Bepanthol denersen onu da sil mutlaka suyla islattigin tülbent veya pamuklu seylerle... Emzirme bitince hemen tekrar sur ilacini.
Tamam ya tamam baskilara dayanamayacağimCok haklı cook :)insanbuL kalk hadi evin icinde dolan birazcık eline de bi kac hurma al oyle ye bari
![]()
Tamam ya tamam baskilara dayanamayacağim![]()
hadi doguramayan hamisler hep beraber![]()
Bak yaHurma almaya mutfağa gtmesi yürüyüş onun deliii![]()
Benim gorumcemin bebeginde de ilk topuk kaninda troidi yuksek cikmisti. Cok korktular ama erken alindginda boyle sonuclar verebiliyormus. İkincisinde hic bi sorun cikmadi.. İnsalllah yoktur oyle bir sey canim.İnşallah Can'ım çok tedirginimevet uyku hali ve halsizlik belirtileri arasında. Bebeklere topuk kanından bakılıyor zaten ama annede tiroid hastalığı varsa daha erken ve kesin teşhis için damardan kanı alınıp bakılıyor.
Hurmadan sonra dus aliyoruz tamam mi :)Hurma ile evde geziyoruz şuan![]()
Canım benim kaşıntı bir takım problemlerin belirtisi olabilir lütfen doktorunla görüş bazı enzim tahlilleri gerekebilir madem doğuma daha var ihmal etme sakın.Selam annişlerbenim karnım daki kaşıntı kırmızı kırmızı kabarcıklar yaptı allerji oldum sanırım bacaklarıma da yayıldı iyice kasidikca kasiniyo
bebek yağı kullanıyorum ama gecmiyo
doğum günü llbelli olunca girerim kıl tüy işine dedim aşırı yok ama su an bu durumdaki bacaklarıma ne ağda ne epilator ne jilet sürebilirim
kaldım böyle ortada
dogumuna daha vakit olanlar siz siz olun son ana bırakmayın bu isleri
![]()
Korkma süreci hızlandırıyor kendi sancim olduğu halde bende suni ile dogum ettim oglumda yine suni ile edeceğim inşallah :)En çok korktuğum olay suni sancı galiba başıma gelecek gibi.pazartesini bekliyorum kuzum bakalım hakkımızda hayırlısı artık
Yetişir tabi canım EKG 2 dk sürüo tatlım kasma kendini doktor ne diosa öyledirDoğum için kan tahlili dedi bana ben onları yaptırdım iyi her şey dedi ama anestezi uzmanına görüş falan demedi saat 13 te doğum 12 gibi gelsen olur dedi kimse söylesem anestezi uzmanıyla görüşüp EKG falan çekiliyor deniyo da yetisir mi 1 saate?:/
Ben ewi Süpür Düm 2 makine çamaşır astım katladım ütü yaptım pazara gttim geldim annelerin yaticgi odanın şeklini değiştirdim koltukları çektim tek başıma hemdeBak yabugun pazara gittim sen naptin acaba
![]()
Farkettim
Daha çarşambaya kadar aklıma soru gelmesin diye dua edio o simdiFarkettim![]()
![]()
Arkadaşlar troitle ilgili başka bir yermi açsak ben bu konuda çok tedirginim biri yazmış erken alınanlarda yüksek çıkar diye ya iki çocuğumdada olunca çok canım sıkıldı dünden beri sütüm azaldı benimİnşallh düşer Can'ım , acildeki doktor ilaca gerek yok, takip edilmeli dedi ama bakalım. 18,5 çıktı tsh inşallah düşmüştür, tekrar test yapmalarını isteyeceğim. Sen de bir sor yine de inşallah bişey çıkmaz.
Öhhö öhhöBen ewi Süpür Düm 2 makine çamaşır astım katladım ütü yaptım pazara gttim geldim annelerin yaticgi odanın şeklini değiştirdim koltukları çektim tek başıma hemde![]()
İddiaya girerim çarsambaya kadarDaha çarşambaya kadar aklıma soru gelmesin diye dua edio o simdi![]()