2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kremi sürüp göğüs pedi koyuyorum hata mı ediyorum, bir de bu kremde silmeye gerek yok diyorlar yıne de silsem mi acaba
Goğüs pedi kullanma canim. Nemli kaliyor pedle... Nemli olunca hic iyilesmez. Mutlaka krem göğsunde kurumalı. Hava almalı..
Ben arastirdim krem ne olursa olsun bence silmelisin. Garmastani da silmelisin. Bepanthol denersen onu da sil mutlaka suyla islattigin tülbent veya pamuklu seylerle... Emzirme bitince hemen tekrar sur ilacini.

Yok anestesi uzmanı istio tahlil konusuo fln ne biliyim ben direkt onla muhatap oldum doktor konusmadi tahlilleri ama her hastane prosedür farklıdır tabi
Doğum için kan tahlili dedi bana ben onları yaptırdım iyi her şey dedi ama anestezi uzmanına görüş falan demedi saat 13 te doğum 12 gibi gelsen olur dedi kimse söylesem anestezi uzmanıyla görüşüp EKG falan çekiliyor deniyo da yetisir mi 1 saate?:/

Goğüs pedi kullanma canim. Nemli kaliyor pedle... Nemli olunca hic iyilesmez. Mutlaka krem göğsunde kurumalı. Hava almalı..
Ben arastirdim krem ne olursa olsun bence silmelisin. Garmastani da silmelisin. Bepanthol denersen onu da sil mutlaka suyla islattigin tülbent veya pamuklu seylerle... Emzirme bitince hemen tekrar sur ilacini.
Tamam canım öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim

İnşallah Can'ım çok tedirginim :KK43: evet uyku hali ve halsizlik belirtileri arasında. Bebeklere topuk kanından bakılıyor zaten ama annede tiroid hastalığı varsa daha erken ve kesin teşhis için damardan kanı alınıp bakılıyor.
Benim gorumcemin bebeginde de ilk topuk kaninda troidi yuksek cikmisti. Cok korktular ama erken alindginda boyle sonuclar verebiliyormus. İkincisinde hic bi sorun cikmadi.. İnsalllah yoktur oyle bir sey canim.

Selam annişler:KK54::KK200: benim karnım daki kaşıntı kırmızı kırmızı kabarcıklar yaptı allerji oldum sanırım bacaklarıma da yayıldı iyice kasidikca kasiniyo:sinirli::sinirli::sinirli: bebek yağı kullanıyorum ama gecmiyo :KK61: doğum günü llbelli olunca girerim kıl tüy işine dedim aşırı yok ama su an bu durumdaki bacaklarıma ne ağda ne epilator ne jilet sürebilirim :mad: kaldım böyle ortada:sinirli: dogumuna daha vakit olanlar siz siz olun son ana bırakmayın bu isleri:oops::skandal:
Canım benim kaşıntı bir takım problemlerin belirtisi olabilir lütfen doktorunla görüş bazı enzim tahlilleri gerekebilir madem doğuma daha var ihmal etme sakın.

Doğum için kan tahlili dedi bana ben onları yaptırdım iyi her şey dedi ama anestezi uzmanına görüş falan demedi saat 13 te doğum 12 gibi gelsen olur dedi kimse söylesem anestezi uzmanıyla görüşüp EKG falan çekiliyor deniyo da yetisir mi 1 saate?:/
Yetişir tabi canım EKG 2 dk sürüo tatlım kasma kendini doktor ne diosa öyledir

İnşallh düşer Can'ım , acildeki doktor ilaca gerek yok, takip edilmeli dedi ama bakalım. 18,5 çıktı tsh inşallah düşmüştür, tekrar test yapmalarını isteyeceğim. Sen de bir sor yine de inşallah bişey çıkmaz.
Arkadaşlar troitle ilgili başka bir yermi açsak ben bu konuda çok tedirginim biri yazmış erken alınanlarda yüksek çıkar diye ya iki çocuğumdada olunca çok canım sıkıldı dünden beri sütüm azaldı benim
Hayır bebek su bile içmiyorda ilaçmı içecek üf ya valla üzülüyorum
Büyük kızımda da kist nodül dedi usg ci onada ayrı sıkıldım bu günlerde sanki öğrenmeside zayıfladı aceba gerçekten hafıza zayıflığı dikkat dağınıklığı ...
Kafayı yicem bi pazartesi olsaydı
Konuyla ilgili herşeyden sizi de bilgilendiririm inşallah

Back