2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim lutfen sıkma canini. Bana kendi hemsiremiz de soyledi dogumdan sonra tahlil icin hemen getirme Degerler yuksek cikiyor yoksa, endise ediyor anneler dedi. Ki ayni durumu gorümcem yasadı. Netten arastirmislar o kadar zeka geriligi olur diye kiz kendini paraladi. ama ikinci kan tahlilinde normal cikti her sey. dr u erken alinmis kanı o yuzden demis. İcini ferah tut. insallah bisey cikmayacak

Kizlar benim oğlum 40 dk fakan emiyodu bizde doyuyo saniyoduk bgn kontrole gittik 10 gunde dogduğu kiloyu gecmesi gerekti gecmemis diyip mama kulkan dedi hipp mama aldik suan huzurka uyuyo meğer surum cok az geliyomus

Dünde bir bu akdar is yaptım valla ya enerjik hissediorum diorum ya enerjimi ewrenden sana yolluyorum biraz i gelse sana oooo kosarsin
İste yanlıs hamileye sezaryen yapiyorlar. O masaya ben yatip uyurken alsalar ya bebegimi sen de bu enerjiyle bi elinde vileda bi elinde süpürgeyle ıkınırdın artik hastanede

Kizlar benim oğlum 40 dk fakan emiyodu bizde doyuyo saniyoduk bgn kontrole gittik 10 gunde dogduğu kiloyu gecmesi gerekti gecmemis diyip mama kulkan dedi hipp mama aldik suan huzurka uyuyo meğer surum cok az geliyomus
Yine de bol bol emzirmekten geri kalma canım. Cogalir insallah daha bedenin de bebekte sen de her seye tam anlamiyla alisamadiniz. Duzene girer zamanla mamaya da gerek kalmaz.

İnşallah yoktur Can'ım , ben de biran önce pazartesi olsun istiyorum bakalım dr ne diyecek. İşin kötüsü endokrine direkt gidemiyoruz randevu vermiyor o da ayrı bir dert Zaman kaybı Kafana takma diyeceğim ama ben de takıyorum maalesef elde değil, sabahtan beri okumadığım şey kalmadı. Burda açmışlar daha önce konuyu onların yazdıklarını da okudum linki vereyim. Olmazsa bizde açabiliriz, hafta içi bir gidelimde ona göre. Beni etiketle mutlaka bişeyler öğrenirsen tamam mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-hipotiroidi-olan-varsa-bakabilir-mi.429111/

Kızlar 3-4 cnm açıklıkla yatışım yapıldı. Dualarınızı esirgemeyin bende bir nefeste doğuriyim . 38+2 yiz bugün.
Canim inan ben de seni merak ediyordum..Burda buldum seni..:)Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı hayırlı yavrunu kucağına alırsın..Dualarim seninle canım. ..

Doğum hikayemi de hastaneden anlatm.gerçi sorulara cevap verirken anlamışım resmen ama neyse. :) ilk olarak şunu söylym bebeğin kafası büyük dediler ama kızımın kafası gayet küçük. Hiç takılmayın o ölçümlere.benim doğumdan iki hafta önce 9.6 yDı siz düşünün yani. Ama benim çatın dar olduğu kesin onu anladım yani. Baya zorlandim ve çok fazla dikiş yrıtık oldu.cuma sabahı kalktım ama sancıdan değil 8 gibi uyandım nedense. Baktım bi sancı var belimden başlayıp karnımı Dolanıyo çok ağır olmasada her zmaankinden farklı ve bi önceki günde bacaklarimdan ayağıma kadar vuran bi ağrı vardı.dırf o yüzden ablamlardaydım hemen eve geldim dayanamadım.neyse sabah kalktım bi baktım sancılar düzenli 5 dk ya da 5.5 dk da bir geliyo 40 sn falan süryo.sanırım ben önceden de ara ara sancı çektğim için birden bire hızlanmıştı.aradna iki saat geçti hala benim sancılar 5 dk da bir. Dedim demek ki doğum çok uzun süren bişey beklym ben evde. Öğlen saat 2 gibi artık 3-4 dk arayla gelince gidelim dedik.o da eşimin zorlaması yoksa ben gitmzdim.geldik muayene oldum 5 cm açıklık dediler yatırdılar.tabi benim hiç sesim yok dr diyo ki nst de çok sancı var hissetmyomusun. Çok değil dedim ama suni sancı verilince biraz zorlandim açıkçası.açıklık çabuk artsın die verdiler 4 saatte tam açıklık oldu ama iki sorun vardı bebeğin aşağı inmemesi ve çatının dar olması. Karnıma çok basmak zorunda kaldıkların için yrıtık ve dikiş çok oldu. Hala tam oturup kalkamyrm.bebeği karşıdan gördüm ama kanama çok olduğu için ilk 1-2 saat sonra emziedim.3400 doğdu ama boyunu bilmyrm.dün ben ağzına sıkmaya çalıltım. Bugün sağ göğsümü tam emiyo 10 dk falan solun ucu yok. Kanamamdan dolayı 1 gece değil 2 gece kalmış oldum. Yarın çıkcm.ama kızım için herşeye diğer.karnımdaki gaz sancısını bazen unutup kızım sanıyrm.ama yanımda olması çok güzel. Bazen gözlerini koca koca açıp beni tanımaya çalışıyo.sesimi duyduğu için mi bilmyrm hemen sakinleşiyo. Aramızdakş tek problem sağ göğsümden ne istediği o çekiyo ben çekiyrm sonunda gelip geliyo. Onu da büyüyünce sorcm.en duygusal anımız babasıyl buluşmasıydı.kucağında heykwl tutuyodu sanki ama hala duygulanyrm düşündükçe.böyle işte teyzeleri. Uzun simsiyah saçları var. Saçının sadakasını vermeyi düşünürken bi bebeğin saçı en fazla ne kadar olabilirki demiştim eşime bu kız bizi ihlas ettirck sanırım uzattım ama sonuç Eylül sena hepinizin ellerinden öper teyzeleri

Ne güzel yazmışsın su gibi okudum yazdıkların aktı gitti resmen Allah'ım analı babalı büyütsün İnşallah saglikla ben de bebeğimi kucağıma alırım İnşallah sizlere burdan haber veririm

ben gittim kızım 2 aylıkken, çok rahat oluyor. yanına fazla eşya almamanı tavsiye ederim :)) kollarım kopmuştu taşımaktan ama tek başımaydım ve anne sütü kutularını taşımıştım :)))
İnişe ve kalkışta emzir ta da biberon emzik vs ver deniyor yaptınız mı öyle birşey acaba

Ne güzel yazmışsın su gibi okudum yazdıkların aktı gitti resmen Allah'ım analı babalı büyütsün İnşallah saglikla ben de bebeğimi kucağıma alırım İnşallah sizlere burdan haber veririm
Inş ya Ama doğuyorlar onu anladım ben hep hamile kalcm sanmıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…