- Konu Sahibi matsiyahoje
- #65.921
Çok teşekkürler canım :)henüz doğurmadım ama biberonla vereceğimden emin olabilirsin. özellikle emzirme ya da mama sonrası. pamukçuk olmaması için baya etkili olmuştu bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler canım :)henüz doğurmadım ama biberonla vereceğimden emin olabilirsin. özellikle emzirme ya da mama sonrası. pamukçuk olmaması için baya etkili olmuştu bende.
Hepsini yaşadım çok zor biliyorum canım benim Rabbim inşAllah en kisa zamanda geçirir uyusmalarini. Sarkık kalmamasına da dikkat et solumuza yatıyoruz ya sağ kolunu sağ üstüne koy solu da bacağınin arasına yastık koyuyo san onun üstüne koy asagida kalmasın. Bir de yoğurt suyunu söylemeyi unutmuşum. Ben yoğurdu üstünden alırdım sulanmasın diye şimdi hep yanından dibe indiriyorumAyyy bu dediklerini harfiyen uygulayacam çünkü çok mağdurumçok çok teşekkür ederim canım valla çok iyi oldu söylemen
Olamaz sen de mi brütüsKızlar 3-4 cnm açıklıkla yatışım yapıldı. Dualarınızı esirgemeyin bende bir nefeste doğuriyim . 38+2 yiz bugün.
Kuru tut canim. Krem surdukten sonra acik birak goguslerini hic nemli kalmasin. Bir de bepanthol dene. Emzirmeden once sil kremi mutlaka. Geceleri aç memisleri yat hava alsin.Kızlar göğüs uçlarım mahvoldu garmastan kullanıyorum ama sanki bir etkisi yok ne yapsam acaba
İnsallah yoktur biseyi canim.Allah her turlu hastaliktan esirgesin. Troid varsa eger uyku mu yaparmis peki? Ben de bi ara troid tedavisi gordum,su siralarda da dengesiz malim dogumdan sonra bebege de bakiyorlar degil mi rutin yani...Kuzum ben ilk oğlumda çok çektim 8 ay uykusuz gezdim, ne gece ne gündüz hiçbir şekilde uyumuyordubu bebeğimde inşallah tiroidle ilgili bir sıkıntısı yoksa Allah yüzüme baktı diyeceğim :)
Canim senin moralin bozuk mu halen bakimAllah yardımcın olsun camım
Sağsalim sağlıklıca kavuşun inşaallaj
Sayende hurma miktarini artirdim midemde hurma agaci cikacak bide onla uğrastircan beniBu gece dua etmeye baslayalim gelsin diyeyarin oglenden itibaren gelebilir
Ara sıra hatırlataym ben madem
dogurmadıımm![]()
Bana da bi okuyup üflesen jindamcım nefesin kuvvetli gibi hissediyorumBen bu gece geh bili bili duasına başlıyorum o halde![]()
Yok oyle temizligi baskasi yapsin sen yuruyus keyfi yapKız ben onu hiç düşünmedim hetemizlik olsun da ben yürüyüşle falan halletmeye çalışırım
![]()
![]()
Buyuk kafali olmasi beni hiiic endiselenmiyor mesele baska bi yerin kucuk olmasindadir belkiBüyük canım ama endiselenecek birsey yok dedi doktor
Canim bugun 4 kere kaka yapti.3u oldukca fazlaydi.kakali bezlerinde cis de yapmisti ayriyettende 5 kere sadece cis yapti.kayinvalidemde aynisini soyledi sutun yetmezse bu kadar kaka yaomaz diye.ama insan cok zor tatmin oluyo.elim gogsumde hep sert olmasini bekliyorum hep.ne zormus anne olmakCanım öncelikle nasıl sağarsan sağ asla bir bebek gibi güçlü sağamaz, sen 20 ml sağarsın ama bebeğin emdiği zaman kat kat fazla emer. Bir de bebek emdikten sonra sağdıysan elbette çok fazla çıkmayacaktır. ilk ay bebekler 50-60 ml anca emer bir öğünde, bu tabii ki ortalama daha fazla veya biraz daha az emen bebek de olabilir. Bebeğinin iyi beslendiğini anlamak için ne çıktığına bakabilirsin, yani kakalarını ve çişlerini not et. Günde üç kere kaka (kakanın büyüklüğü baş ve işaret parmağını birleştirip okey işareti kadar olmalı), 5-6 kere idrar yapıyorsa bebek iyi besleniyordur.
Göğüslerinin yumuşak olmasına gelince, her kadının süt tutma kapasitesi farklıdır. Bazı kadınlar yüklü miktarda süt depolayabilir kimisi ise daha az. Bu az süt üretiyorsun anlamına gelmez, eğer kapasitesi azsa daha sık emzireceksin veya sağacaksın. Süt tutma kapasitesi fazlaysa daha uzun aralıklarla emzirebilir. Önemli olan bebeğin beslenmesi ve kilo alması bunu da zaten gözlemleyebilirsin
Oglusa da seslen gel de teyzesi senin sozunu dinliyo o :))Ben bu gece geh bili bili duasına başlıyorum o halde![]()
Insallah canimcanım zaten ilk süt miktarı az midede küçük onların emzirdikçe elir üzülme
Sayende hurma miktarini artirdim midemde hurma agaci cikacak bide onla uğrastircan beni![]()
Hadi zamanında gelir inşallah gözün yollarda kalmazBu gece dua etmeye baslayalim gelsin diyeyarin oglenden itibaren gelebilir
Ara sıra hatırlataym ben madem
dogurmadıımm![]()
Hareketler zor geliyor ya :) tembel işi hareketlerden bul sen banahareket et diyince bi suru bahane buluyosun ye diyince hızını alamıyosun
Ye yarasın sancı yapsın dogum olsun insallaahh :)
Ayyy ben bu ara çok enerjik hissediorum sende oylesindir gunlerimiz ayni nerdeyse al eline bezi yer sil hadiHareketler zor geliyor ya :) tembel işi hareketlerden bul sen bana
Keyifli de olsun
Aminnnn
Canim benim insallah Ediz annesine kavusma gununu yarin aksama ayarlamistir :)Iyi aksamlar taze anneler ve henüz benim gibi yol gözleyenler
Yarın öğlenden itibaren doktorum yerinde onun icin dualarınıza beni de eklerseniz ediz gelsin artık derseniz cok sevinirim :)insanbuL unda duaya ihtiyacı var bu arada :)))