2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizden değil bebeğinden öğrenecek çok şeyin var, sonuçta her anne-bebek ilişkisi eşsizdir ve en iyi bebeğin annesi bebeği anlar. Sadece çoğumuz anneliği ilk defa tattığımız için biraz endişelenebiliyioruz o kadar:) Kayınvalidem bana şöyle dedi "ilk birkaç haftadan sonra sen bizden çok daha iyi yapıyor olacaksın çünkü bunlar senin bebeklerin"
İnşallah o günleri görürüm canım :)

Canım benim her şey gönlünce olsun inşallah hiçte yorma zorlama kendini boşver utuyu falan
Canım benim çok sağol inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.. Yanında durmamak için de iş bahane oluyor, inan tercih ediyorum. Şu sürecin bittiğini de hayırlısıyla bir görsek artık..

bana yardım etmeye geldiler canım fiziken evet ama ruhen beni perişan ettiler. neyse artık şurda kaldı 29 gün. gidecekler allahın izniyle. sen de biran önce normal doğumla kavuşursun inşallah meleğne
İnşallah canım çok sağol, güzel melek kızını da öp kokla annesi..

insanbuL insanbuL benm oğlan valla kafası küçük olsaydı çıkardı şimdiye galiba :KK70: her gün kafayla kapıyı zorluyo ııııııııııııııııııı ıııııııııııııı ıhhhhhh diye :KK70: olmuyo vazgeçiyo garibim :KK70:

Ahahah he kiz en son sanırım benimkine bakarız koca kafamı değilmi doguya çekerse koca kafa olur ama bakalım :KK70: perşembe yada cuma kontrol var bakalım inşallah haftasına dönmüştür kafa :)
İnsallah haftasina dönmustur biz beceremedik bari senin oglusun kafa normale dönsun :D

Canım benim çok sağol inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.. Yanında durmamak için de iş bahane oluyor, inan tercih ediyorum. Şu sürecin bittiğini de hayırlısıyla bir görsek artık..
Gorucez inşallah canım benim :) tabii daha zorlu bir süreç bizi bekliyor o ayrı :D Bende o bahaneyi çok kullanıyorum valla :)

insanbuL insanbuL benm oğlan valla kafası küçük olsaydı çıkardı şimdiye galiba :KK70: her gün kafayla kapıyı zorluyo ııııııııııııııııııı ıııııııııııııı ıhhhhhh diye :KK70: olmuyo vazgeçiyo garibim :KK70:
Hahaha sesli güldüm canim ya :D vallahi benim ki de zorluyor demek kafa tıkac gorevi goruyor bizimkilerde:) hic aklima gelmemisti :D

Back