- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.721
Cnm saol biz ıkı doktora gittik. Eko yapıyorlr yane usg ile bakıyorlr ıksndede cıktı anjıyo deynce cok arstrdk prof buldk oda yenı dogana anjıyo yapamayz cok rısklı olm rıskı var dedı takıp etcez dedı cocuk kardıyologu prof bakalm decm etcz bole takıpteeecanım çok geçmiş olsun çok iyi bi doktor bulmanız lazım nerdesiniz izmirde miydiniz? istanbul olsa bildiğim bikaç doktor var göğüs hast ile ilgili. allah şifa versin ayrıntılı usg de çıkmadı dimi bu sıkıntı
Ha sen ayrıntılı usg sormssn kafam yernde deılkı valla butn gttgmz doktrlr hamılellklte nasıl takıbn yapldı dedı dedım farkedlmedıkı dedım sasrdkr snrada olablr tabı darkedlmeyeblr dedıler. Yani hıc sorn yok demslerdi hep ayrntılıda ıkılıde vs vscanım çok geçmiş olsun çok iyi bi doktor bulmanız lazım nerdesiniz izmirde miydiniz? istanbul olsa bildiğim bikaç doktor var göğüs hast ile ilgili. allah şifa versin ayrıntılı usg de çıkmadı dimi bu sıkıntı
Düngece sancımı sabaha kadar çekmek istediğimi yazmıştım ama gece 03.30da suyum patladı ve olaylar birden yön değiştirdi bebek hızla aşağıya inmeye başladı 1.5saat içinde sancılar 2dk dan erken gelmeye başladı. 40+2 de normal doğum ile Saat 05.00te çok şükür oğlumuz dünyaya gözlerini açtı. Darısı doğum yapmayan tüm hamişlerimizin başına inşallah
Aklının bir köşesinde dursundeme bacım yaa onu da içersem patlıycam artık
Bugun 8.gun biraz almis emziriyosan sık sık seninkide toparlar hic merak etmebugün tartıldığında ne kadar vermiş canım? benim 5. gün 370 gram vermiş
Çok tekkür ederim canım, sancılarım öğlen 13de 10dk da bir ile çok hafif hafif yoklama ile geldi pek rahatsız etmiyordu, akşam 5dk da bir yine hiç rahatsız etmeyen türden devam etti, sonra gece 11de nişanım gelince 4dk da bir biraz daha şiddetlendi ama sabaha kadar beklenebilecek türden çok rahatsız etmiyordu gece 3.30da suyum gelince, sancılar birden 2dk dan önce ve çok şiddetli gelmeye başladı. Demekki su ile beraber bebek çok aşağıya indi biz hastaneye yetişince hemen doktoru çağırdılar, doğum olduAaa gözün aydın
Sana bakıyordum ben de naptın diye
Can'ım çok sevindim
Bin şükür ikiniz de iyiyseniz sıkıntı yok
Sancılar çok sürmedi sanırım
Detay bekliyoruz müsait olunca
Yeniden hayırlı olsun
hayırlı olsun canım benm.. Peki nst de oncedwn sancın nasıl çıkıodu acaba. Bnde şuan hastanede yatırılıorum. Nst de sık sancı rahimde yumuşama vardı ve bebeğin başı çok çok aşşağıda ama 3 gecedr burdayım açılmam yok.. Açılma aniden olacak biiy mi ki. Şuan tum umudum kırıldı. Boşuna hastanedeyim gibi.Çok tekkür ederim canım, sancılarım öğlen 13de 10dk da bir ile çok hafif hafif yoklama ile geldi pek rahatsız etmiyordu, akşam 5dk da bir yine hiç rahatsız etmeyen türden devam etti, sonra gece 11de nişanım gelince 4dk da bir biraz daha şiddetlendi ama sabaha kadar beklenebilecek türden çok rahatsız etmiyordu gece 3.30da suyum gelince, sancılar birden 2dk dan önce ve çok şiddetli gelmeye başladı. Demekki su ile beraber bebek çok aşağıya indi biz hastaneye yetişince hemen doktoru çağırdılar, doğum oldu
Çok süt yapıyor valla oglumda iyiydi ilk 3 ay bırakınca biraz azalmıştı tabiKizlar n11.com da humana still tea 6 kutu 114 tl haberiniz olsun
Hadi gözün aydın kuzum darısı bize olsun :)Düngece sancımı sabaha kadar çekmek istediğimi yazmıştım ama gece 03.30da suyum patladı ve olaylar birden yön değiştirdi bebek hızla aşağıya inmeye başladı 1.5saat içinde sancılar 2dk dan erken gelmeye başladı. 40+2 de normal doğum ile Saat 05.00te çok şükür oğlumuz dünyaya gözlerini açtı. Darısı doğum yapmayan tüm hamişlerimizin başına inşallah
Anaaamm kiz saka sandımKızlaaaaar ben doğurdum.spnunda bunu yapabildim çok güzel bi kızım oldu.normal doğum yaptım biraz zor oldu ama ikimizde çok iyiz.en kısa zamanda yazcm ayrıntıları.
Tmm teyzesi atarım resmini falan da iyi çok şükğr bende iyim sabahtan başladı sancım bekledim gelmedim sıklaşınca geldim 5 cm di açıklık. Suni sancı da verdiler hızlı olsun die tam sattini bilmyrm ama 5-6 saat kaldım sanırım hastanede. Nasıl güzel ya görmen lazım.herşeyi yazcm inş.şu An hastanedeyimAnaaamm kiz saka sandımmaşallah kuzuya geldi artık gözün aydın olsun artık bize dua etmeye basla :) minigini öpüyorum çok detay bekliyoruz en kısa zamanda❤
Canım en son 8gün önceki kontrollerimde nst de hiç sancı yoktu, benimki aniden gelişti. Her gebelik bir değil umudunu hiç kaybetme ve hiç stres yapma. Rahat ruh hali, rahat doğum getiriyor inanhayırlı olsun canım benm.. Peki nst de oncedwn sancın nasıl çıkıodu acaba. Bnde şuan hastanede yatırılıorum. Nst de sık sancı rahimde yumuşama vardı ve bebeğin başı çok çok aşşağıda ama 3 gecedr burdayım açılmam yok.. Açılma aniden olacak biiy mi ki. Şuan tum umudum kırıldı. Boşuna hastanedeyim gibi.
Tşkr ederim canım, inşallah en güzel hikayelerle bekliyoruz siziHadi gözün aydın kuzum darısı bize olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?