- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.741
Canım walla denk getirmişiz:)meleq47 Senam72015 oyy kizlar ayni gun mu dogurdunuz siz :)
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah:)
İnanamadim senam soylene soylene kiza rahat vermedin ya helal olsun
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah prensesiniKızlaaaaar ben doğurdum.spnunda bunu yapabildim çok güzel bi kızım oldu.normal doğum yaptım biraz zor oldu ama ikimizde çok iyiz.en kısa zamanda yazcm ayrıntıları.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünÇok tekkür ederim canım, sancılarım öğlen 13de 10dk da bir ile çok hafif hafif yoklama ile geldi pek rahatsız etmiyordu, akşam 5dk da bir yine hiç rahatsız etmeyen türden devam etti, sonra gece 11de nişanım gelince 4dk da bir biraz daha şiddetlendi ama sabaha kadar beklenebilecek türden çok rahatsız etmiyordu gece 3.30da suyum gelince, sancılar birden 2dk dan önce ve çok şiddetli gelmeye başladı. Demekki su ile beraber bebek çok aşağıya indi biz hastaneye yetişince hemen doktoru çağırdılar, doğum oldu
Bebeğin tsh normal çıkmış bebeklerde 10 a kadar normal yazıyo. Bizimki 18,5 çıktı doktor takip önerdi hafta içi tekrar doktora götüreceğim . İnternetten baktım 100 çıkanlar bile olmuş zamanla düşmüş . İnşallah bizimki de düzelir .Merhaba arkadaşlar lütfen benim durumumda olan varsa cevap yazsın endişeliyim
Gebelik hipotroidim vardı doktor demişti doğumdan bir hafta sonra hem çocuk hem sen hem ablasından kan alınsın
Bugün 8.günümüz hepimizin yroidine bakıldı bebeğimizin TSH 9,1 çıktı doktor endişelenecek bişey yok dedi ama internette baktım 5,5 üstü olunca dikkatli olun zeka geriliği falan yazıyor
Birde sağlık ocağımı bakıyormuş rutinde mecburmuş galiba troidler.
Baktıran varmı arkadaşlar
Büyük kızımda 6 yaşında onunda TSH üst sınırda canım çok sıkkın usg de nodül göründü
Hakkaten bugün çok moralim bozuldu benim durumumda olan yada baktıranlaron TSH kaç çıktı lütfen cevap yazarmısınız
Şimdiden teşekkürler
AnammmKızlaaaaar ben doğurdum.spnunda bunu yapabildim çok güzel bi kızım oldu.normal doğum yaptım biraz zor oldu ama ikimizde çok iyiz.en kısa zamanda yazcm ayrıntıları.
Geçmiş olsun canım , unut olumsuzlukları yavruna odaklan :) sağlıkla büyüt inşallahKızlar bende 4 temmuzda doğum yaptım. Günüm dolmuştu 40+2'deydim. Herşeyde normaldi maalesef hastane hatta hastaneler yüzünden sezeryan oldum 9 cm açıklıkla üstelik. 3 günlük hastane süreci ve mahvolmuş bir ben vardı. Hastanede durdukça ağlıyordum. Beklediğim, kendimi hazırladığım ve umduğum gibi bir doğum değildi. Hastaneden çokabildiğime be bebeğimin iyi olabilmesine bile şükrediyorum.
Kötü mü oldu teyzesi kucağımda çok şükür.nasıl saçları var. Bana çekmiş. Ama zorladı Biraz çatı darmoış.ama kafada hiç sorun çıkmadı hep büyük diyolardı yameleq47 Senam72015 oyy kizlar ayni gun mu dogurdunuz siz :)
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah:)
İnanamadim senam soylene soylene kiza rahat vermedin ya helal olsun
Ayyyy cnmmmm çok şükür kavuştuk.nasıl akıllı güzel bi bebek hala innanamyrm benim olduğuna. Artık elime düştü bitti var ya zilliAnammmbenim nöbet arkadaşım kavuşmuş mu miniğine hayırlı olsun canım haberlerini bekliyoruz
Öyle yapıyorum artık çok şükür iyiki diyorum en azından sağlıklı ve kucağımda :) inşallah canım benimGeçmiş olsun canım , unut olumsuzlukları yavruna odaklan :) sağlıkla büyüt inşallah
Aminnn. Inş teyzesi darısı kavuşamayanlaraCanım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah prensesini
inşllh benmde aniden olyr hemn açılma akşama kadar.Canım en son 8gün önceki kontrollerimde nst de hiç sancı yoktu, benimki aniden gelişti. Her gebelik bir değil umudunu hiç kaybetme ve hiç stres yapma. Rahat ruh hali, rahat doğum getiriyor inan
denizbatiekin canım sünnet den sonra yıkamaya süre varmı 3 5 hun yıkama fln diolarmi
Merhaba arkadaşlar lütfen benim durumumda olan varsa cevap yazsın endişeliyim
Gebelik hipotroidim vardı doktor demişti doğumdan bir hafta sonra hem çocuk hem sen hem ablasından kan alınsın
Bugün 8.günümüz hepimizin yroidine bakıldı bebeğimizin TSH 9,1 çıktı doktor endişelenecek bişey yok dedi ama internette baktım 5,5 üstü olunca dikkatli olun zeka geriliği falan yazıyor
Birde sağlık ocağımı bakıyormuş rutinde mecburmuş galiba troidler.
Baktıran varmı arkadaşlar
Büyük kızımda 6 yaşında onunda TSH üst sınırda canım çok sıkkın usg de nodül göründü
Hakkaten bugün çok moralim bozuldu benim durumumda olan yada baktıranlaron TSH kaç çıktı lütfen cevap yazarmısınız
Şimdiden teşekkürler
Maşallah annesi maşallah ❤ sor hesabını bir bir sana yaptıklarınınAyyyy cnmmmm çok şükür kavuştuk.nasıl akıllı güzel bi bebek hala innanamyrm benim olduğuna. Artık elime düştü bitti var ya zilli
Ciddi misin ne ara doğurdun
Benimkiler şu anda normal endokrinle kendim için pazartesi görüşücem ama çocuk endokrini lazımmış oda bulunduğum şehirde yok adanada varmış bakalım inşallah düşer aceba takip kaç günde bir olmalı ve biz ilaca devam edicekmiyizCanim gebeligin sirasinda tsh in nasil gidiyordu bence onemli olan bu.sonraki bir sonucla boyle uzulme icini ferah tut . Zaten gerekli doktorlara basvurursun topuk kanonda galina hipotiroidiye de bakiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?