2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bebeğin tsh normal çıkmış bebeklerde 10 a kadar normal yazıyo. Bizimki 18,5 çıktı doktor takip önerdi hafta içi tekrar doktora götüreceğim . İnternetten baktım 100 çıkanlar bile olmuş zamanla düşmüş . İnşallah bizimki de düzelir .

Kızlar bende 4 temmuzda doğum yaptım. Günüm dolmuştu 40+2'deydim. Herşeyde normaldi maalesef hastane hatta hastaneler yüzünden sezeryan oldum 9 cm açıklıkla üstelik. 3 günlük hastane süreci ve mahvolmuş bir ben vardı. Hastanede durdukça ağlıyordum. Beklediğim, kendimi hazırladığım ve umduğum gibi bir doğum değildi. Hastaneden çokabildiğime be bebeğimin iyi olabilmesine bile şükrediyorum.

Kızlaaaaar ben doğurdum.spnunda bunu yapabildim çok güzel bi kızım oldu.normal doğum yaptım biraz zor oldu ama ikimizde çok iyiz.en kısa zamanda yazcm ayrıntıları.
Anammm benim nöbet arkadaşım kavuşmuş mu miniğine hayırlı olsun canım haberlerini bekliyoruz

Geçmiş olsun canım , unut olumsuzlukları yavruna odaklan :) sağlıkla büyüt inşallah

meleq47 Senam72015 oyy kizlar ayni gun mu dogurdunuz siz :)
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah:)
İnanamadim senam soylene soylene kiza rahat vermedin ya helal olsun
Kötü mü oldu teyzesi kucağımda çok şükür.nasıl saçları var. Bana çekmiş. Ama zorladı Biraz çatı darmoış.ama kafada hiç sorun çıkmadı hep büyük diyolardı ya

denizbatiekin canım sünnet den sonra yıkamaya süre varmı 3 5 hun yıkama fln diolarmi

vallahi hatırlamıyorum, ama zannediyorum ki göbeği düşmeden önce pipisi iyileşmişti :)) banyo yaptırmak istersen o kremden bolca sürüp suya sokabilirsin çünkü krem vazelin gibi çok yağlı ve su geçirmiyor :)) yani bana böylesi daha mantıklı geldi.
ben oğlanı göbeği düşmeden yıkamadım diye hatırlıyorum çünkü kızım göbeğinden beslendiği için zaten göbekbağını kesmişlerdi kızımda sıkıntım olmadı hiç, oğlumda da korktum yıkamaya göbekbağı düşene kadar :))

Canim gebeligin sirasinda tsh in nasil gidiyordu bence onemli olan bu.sonraki bir sonucla boyle uzulme icini ferah tut . Zaten gerekli doktorlara basvurursun topuk kanonda galina hipotiroidiye de bakiliyor

Canim gebeligin sirasinda tsh in nasil gidiyordu bence onemli olan bu.sonraki bir sonucla boyle uzulme icini ferah tut . Zaten gerekli doktorlara basvurursun topuk kanonda galina hipotiroidiye de bakiliyor
Benimkiler şu anda normal endokrinle kendim için pazartesi görüşücem ama çocuk endokrini lazımmış oda bulunduğum şehirde yok adanada varmış bakalım inşallah düşer aceba takip kaç günde bir olmalı ve biz ilaca devam edicekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…