2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hepiniz den kuzum kucağına alınca hepsi geccek asıl maraton o zaman başlıyor ama insan yorulmuyor ben 3.günden beri yanlizim 3.günde ayağa kalktim ameliyattan daha kolay tabi sezeryan
bende senin gibi düşünüyorum canım benim ne akdar zor da olsa kucağına alıp kokusunu çektikten sonra yorgunluk uykusuzluk bi şeycik kalmaz Allahın izniyle :) o yüzden artık sabırsızlanıyorum :)

Eşinin görmesi için gelsinler de umarım sana yük olmaz benimkinden şikayetim yok da gel gelelim 120 kilo ve o da bacaklarda n ameliyatli temizlik zaten yapamaz bi yemek yapabilir yani yük olur bana :/

Senin daha öncede gelmişti dmi nişan. Bi de günün doldu mu o yüzden mi takvimin yok. Ikinci doğum hızlı olur diyolar ya gitsen daha iyi değil mi
Evet canım daha önce kanama şeklinde olmuştu ama bu sefer tam tıkaç denilen kahverengi leke geldi ve bugün 40+2 olmuştu ama çok şükür sonunda doğdu :) darısı başına canım

Canim uykunu alip dinlenmen,stressiz de olman lazim. Bol ılık dus alip goğüslerine su tutup masaj yap banyoda. Bebegini sık sık emzirmeye calis. Bebegine yetsin o yeter zaten güldür güldür gelmiyor diye sıkıntı yapma. Daha duzene girer her sey.

Ben de çok para vermek istemiyorum zaten pek sık dışarı çıkılmıyor. Çıktığımızda da genelde arabayla oluyor dediğin gibi servet harcamaya gerek yok.

Canım ben de evin içinde arada yürüyorum ama annem izin vermiyor işte yat dinlen diyor o yüzden düzelmiyorum herhalde ay bir de gülünce öksürünce nasıl canım yanıyor yaa nerdeyse insanların yanında oturamayacagım gülmeyeyim diye

Eşinin görmesi için gelsinler de umarım sana yük olmaz benimkinden şikayetim yok da gel gelelim 120 kilo ve o da bacaklarda n ameliyatli temizlik zaten yapamaz bi yemek yapabilir yani yük olur bana :/

Canım zaten sıkıntı o, yani gelip birşey yapmazlar. Zaten bu yüzden baba göndermiyor çoğu zaman anneyi buraya gelip yorulacak vs diye...Ama hamileliğimde 3 gün geldi sözde yardıma 7.ayımdaydım canım çıktı; bir yandan çalışıp, bir yandan yemek yapmaya çalıştım. Şimdi de aynısı olacak biliyorum ama eşimin görmesini istiyorum artık, annemi gönderip işi çıktı 10 gün gelin yardıma diyeceğim.

Canım annen ve eşinle konuş yatarak geçmiyor gerçekten zaten bana da hastanede ilk gece eğitim verdiler o gün doğum yapanlara eve gidince yatmayın dediler...Ne kadar yatarsan o kadar geç iyileşirsin, tabi kalkıp iş yapma ama otur, kendi suyunu kendin al ya da kalk sofrada yemek ye vs... Ben 2. gün çalışmaya bile başladım masaya geçip bilgisayardan. Hatta eşim bakkala markete giderken girdim koluna ben de gittim yürüdüm 3-4 gün normal hayatıma devam ettim. İnsan yatınca bir de kendini dinliyor yok dikişim mi sızladı yok kanamam mı oldu...Korkma dikişlerine birşey olmaz, yalnız gülerken hapşururken bir de öksürürken mutlaka dikişlerine bastır basıncı dengele rahat edersin; benim de tek sıkıntım buydu ama şuan 17.günümdeyim sanki operasyon hiç geçirmemiş gibiyim...

Markete gidince nazar ederler sana diye ortalığı yıkar bizimkiler Evin içinde dolanan lohusayı bile misafir gelince hemen yatağına yatırıyorlar

Aynen canım öyle yapınca emiyor ben de biberonu gece bir defa vereyim gündüz de çok huysuzlanırsa yetmezse vereyim diyorum ama bir yanımda sütüm yetmez sarılık olursa diye korkuyorum
Hic korkma birkere cok yukselmediyse yukselmiyor benim oglum mamayi kesip surekli emzirmeye cabaliyorum toparladi sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…