- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.641
Canim bwnde corumluyum ama görmedim hiç kayinvalidem e söyliyim de bulursa alsın bari oralarda:))) valla ben osmancıktayken görmüştüm, kutu içinde satılıyordu. mutlaka vardır oralarda diye düşünüyorum.
bir de humana still tea fiyatına değer. ben burada bulamadım hipp aldım. nasıldır bilmiyorum ancak eğer bulursam ilk fırsatta alırım humana.
Canim benim de ellerim öyleydi sonra aşırı eklem ağrısına bıraktı yerini parmakları çok ağrıyor ama normal mis hamilelikte Karpal tünel sendromu oluyormus sonra geçer dedj doktorum endis3lenmeTÜNAYDIIIIINNN :)
İNANILMAZ YOĞUN Bİ BAYRAM GEÇİRDİMMM HERHALDE BU YOĞUNLUĞA DAYANAMAZ PIRTLATIRIM DEDİM AMA ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİM HALA İÇİMDE :)
ELLERİM SÜREKLİ UYUŞUK NE YAPCAM DA DÜZELECEK BİLMİYORUM YAŞAYAN VAR MI?
DOĞUM YAPANLARIN GÖZÜAYDIIIN :) DARISI BİZİM BAŞIMIZAAA :)
bana da normal dedi doktorum ama çok zorluyo beniCanim benim de ellerim öyleydi sonra aşırı eklem ağrısına bıraktı yerini parmakları çok ağrıyor ama normal mis hamilelikte Karpal tünel sendromu oluyormus sonra geçer dedj doktorum endis3lenme
Sagol canim goz rengi beyaz ama anlinda ve burnunda sarimi beyazmi onu cozemedim mama vermemek icin saat basi en gec iki saatte binemzirmeye calisiyorum iki saati gecince zaten goguslerim akmaya basliyo dedigin gibi anca doluyo heralde annem
Yanimda o dinlen demiyo elinden gelse yarim satte binemzirtecek cocugu hic Kizini dusunmuyo torunu doysun yeter anne aciyo diyorum acisin diyor
canım o kadar çok şey yapıyorum ki anlatayım. S sssnCanim ben tek basina faydali mi bilemiyornm insan cunku her seyi birden deniyorsun sut yapsin diye. Oglumda iciyordum bazen icmedigimde sutum azmis gibi geliyordu.Evet gercekten pahali. İnternette daha uygun eczanelere göre. Ben de henuz alamadim netten uygun bulursam alabilirim.
Çok iyi anlıyorum canım hele son haftalara gelince parmaklar hiç kivrilmiyor ama dayancaz az kaldı. Rica ederim ne demekbana da normal dedi doktorum ama çok zorluyo beniyemek yaparken uykuda sağa yatsam olmuyo sola yatsan olmuyo uyuşuyo ağrı giriyo neyseki az kaldı hayırlısıylaaa çok teşekkür ederim canım benim cevap verdiğin için
Canim birde Malt içecek varmış a101 de var adı maltana o da çok iyi sut yapıyormuşcanım o kadar çok şey yapıyorum ki anlatayım. S sssnmisam
1-çörekotu bal karışımından hergün bi çay kaşığı yiyorum
2- 2 kuru incir 2 kuru kayısı ceviz ve badem yiyorum
3-her gün bir taze soğan bir avuç da dereotu maydonoz nane karışımı yiyorum
4-bir küçük parça tahin helvası yiyorum.
5- günde 4-4,5 lt su içiyorum.
6- hamilelikte kullandığım vitamin ve kalsiyum ilacına devam ediyorum.
7- lactamil çay içiyorum bir de rezene çayı içiyorum her gün bir tane.
8- bir de güzel dengeli beslenmeye çalışıyorum bir öğün etgillerden bir öğün sebzegillerden tüketmeye çalışıyorum. sabahları yumurta yiyorum.
sütüm iyi ama güldür güldür değil. ama yetiyor çok şükür. sütü sağmıyorum sağma mk yok. bazen tek göğsü emiyo doyuyo bazen iki göğsü emiyo doymuyo mama veriyoz 15cc. hiç anlamıyorum yani.
Canım çok sağol yazdıklarını uygulayacağımCanım o senin ağrı eşiğinle alakalı birazda. Ben ilk iki gün zorlandım sonrasında oturup kalkarken ve yatıp kalkarken zorlandım. Bol bol yürümen lazım bana hadtanede hemşiremin dediği tek şey buydu, ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlanırsın. Emzirme konusunda ise ilk bir hafta eşim kucağıma veriyordu emzirme destek minderi çok işime yaradı açıkçası emzirirken hiç dikişlerimde ağrı olmadı. Zaten 7- 10 gün sonra herşeyimi kendim yapmaya başladım. Herşey senin elinde canım ne kadar çabuk ayaklanırsan o kadar az ağrı çekersin.
canım o kadar çok şey yapıyorum ki anlatayım. S sssnmisam
1-çörekotu bal karışımından hergün bi çay kaşığı yiyorum
2- 2 kuru incir 2 kuru kayısı ceviz ve badem yiyorum
3-her gün bir taze soğan bir avuç da dereotu maydonoz nane karışımı yiyorum
4-bir küçük parça tahin helvası yiyorum.
5- günde 4-4,5 lt su içiyorum.
6- hamilelikte kullandığım vitamin ve kalsiyum ilacına devam ediyorum.
7- lactamil çay içiyorum bir de rezene çayı içiyorum her gün bir tane.
8- bir de güzel dengeli beslenmeye çalışıyorum bir öğün etgillerden bir öğün sebzegillerden tüketmeye çalışıyorum. sabahları yumurta yiyorum.
sütüm iyi ama güldür güldür değil. ama yetiyor çok şükür. sütü sağmıyorum sağma mk yok. bazen tek göğsü emiyo doyuyo bazen iki göğsü emiyo doymuyo mama veriyoz 15cc. hiç anlamıyorum yani.
Ay içimi rahatlattın kuzum benimEvet canim igne yapiyorlar. Ama hic endise etme umrunda olmuyor o kadarcık sızılar. Ben de cok korkardim kesiden.
estağfirullah ne kusuru:) çok sağol cevabın için aklımda bulunsunCnm kusura bakma geç bir cvap oldu ama bebişlerle ancak bunkadar oluyor:) orayı steril tutmak lazım kanama idrar enfeksiyona sebebiyet verebilir. İyice kurulaman lazım sık ped değiştir, sabah akşam gazlı bezlenbaticon yap. iyice kurusun diye hafif fon mak tutanları da duydum. Benim idrarla yanmam hiç olmadı fkaat ben çok hareket ettiğim için çömelip kalkmalar yürümeler vs dikişlerimden biri attı, ben antibiyotik kullanmadım doktorumn yazmasına rağmen sütüme geçer diye ve antibiyotiklere de karşı olduğum için ağrı kesici de almadım
Amin canim hepinize dua ediyorum sağ salim kucağına almayi nasip etsin@
Maşallah canımmm rabbim bize de hayırlısıyla yasatsın inşallah
Allah razı olsun canım benimmAmin canim hepinize dua ediyorum sağ salim kucağına almayi nasip etsin
Yok canım korkma bişey olmuyor allahin izniyle.inşallah cnm...fenalık hissi mide bulantısı gelir ameliyat sırasında diye korkuyorum
Allahım güç kuvvet versin hepimizeee hayırlısıyla yavrucuklar gelsin kucağa da herşey geçer inşallahÇok iyi anlıyorum canım hele son haftalara gelince parmaklar hiç kivrilmiyor ama dayancaz az kaldı. Rica ederim ne demek
Hepiniz den kuzum kucağına alınca hepsi geccek asıl maraton o zaman başlıyor ama insan yorulmuyor ben 3.günden beri yanlizim 3.günde ayağa kalktim ameliyattan daha kolay tabi sezeryanAllah razı olsun canım benimm
Benim 8.gunum agrilarim gecti sayilir ama 2.gunden hastanede yurudum evde yurudum yurumek sartmis dikisler icinKızlar sezaryan ağrıları ortalama ne kadar sürede geçiyor oturup bebeğimi emzirmekte zorlanıyorum yürümek istiyorum annem kızıyor sezaryan olan arkadaşım yürümek iyi diyo gerçi yürüdüğümde de yanma oluyor ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?