2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bebişi doğan arkadaşlar. doğduktan sonraki ilk kontrolünüz ne zaman oldu? ve bebeğini< ne kadar kilo vermişti

Ulan su gebelikte insani strese koyanlari Allah a havale ediyorum

En yakınım dedigim dogumunda ameliyat elbisesini bile giydirdigim buyuk cocuguna bakip misafiri icin poca yaptigim o çok düşünceli cok cok yakinim dogumuma on bes gun kala cekti gitti.yari yolda koydu..
Cok zoruna gidiyor ama elden vi sey gelniyor
Insanalr isine geldigi gibi maalesef

Gebelik boyunca cok sey ogrendim

Haklısın canım benim inşAllah sana yük olmaz ve esin de gorur

Kızlar bana bi yardımcı olun ya doğuma az kaldı hala bebek arabasında bi karara varamadım tokyo ultimate bebek arabasına bayılıyorum ama kullanan pek bulamıyorum birde pierre carden danielle çok beğendim sizler ne tercih ettiniz memnun kaldınız mı yazar mısınız?

Ay ben de o güne gelsem artık insanlara kızıyorum beni güldürmeyin diye. Ben çok fazla dinlememeye çalışcam annemleri yoksa zararı bana

HejaR12 canım sen bebeğinin tiroidine baktırdın mı? Yanlış hatırlamıyorum değil mi sen de tiroid hastasıydın :/

Yok canım baktırmami ben gebelikte çıkmıştı 3.25 di en son.bebek 2 haftalik olunca bana tahlil yapılacak sağlık ocağında.endokrin drum bebeğe Şimdilik gerek yok dedi

KZLARRR KIZLARRR 4 TEMMUZ ARİFE SABAHI ;SAĞLIKLA SIHHATLE,KORKTUĞUM KADAR OLMAYAN SÜPER DOĞUMLA KIZÇEME KAVUŞTUM...ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞLAHHH..KİMLER DOĞURDU BAYRAMDA ??????

Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun saglikla inşallah.sen ve bebek Nasılsıniz

HejaR12 canım ya aklıma ara ara sorular gelio kusura bakma nolur . Sezeryan sonrası ertesi gün yikandinmi yoksa 2 gün sonra mı müsade ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…