- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.621
Benim doktor ili saatte bir demisti ama saglik ocagindaki doktor yeni dogan bu bop bol emzir saat basi dedi kilosu falanda gayet iyi bizde o gazla bealiyoruz bazen benimki bi saatte kaliyo memede biraz uyuyo biraz emzik gibi agInda oyalaniyo bazende kana kana emiyor artik uyumaya baslayinca ben ayiriyorum memeden nasilsa cikinca tekrar uyaniyorCnm benim diktirum 3 saatte bir dedi sadece emziriyorum mana vermiyorum ama emince bi 40 dk memeyi birak miyo bu normal mi acaba
Cnm ne güzel anlatmışsın ya. Normal doğum bekliypruz kısmetse tabi. Kayısı kompostosu ve çörekotunu normal doğum sonrasıda içebiliriz herhalde değil mi? Ben dün ilk kez kabızlık yaşadım. Öldüm dirildim resmen. Doğum sonrası yaşamak istemiyorm açıkcası.
Cnm çörekotunu çay gibi sıcak suylamı kaynatıyorsun yoksa soğuk suya atıp mı?
Sanirim olay gozlerde bitiyo kafa falan cok anlamiyorum cunku ben gozlere odaklanay
ayy maşallah 9cm harikaa. çok sevindim canım dün mü doğum yaptn? herşey yolunda mı? normal ve kolay olmustur dye düşünüyorum. Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin canımm :)Ben aldim oglumu kucagima teyzesi darisi basina hayirlisiyla insallah. :) 3cm idi benim ama bebegin basi kanala girmis sancin da var cok uzamaz dedi doktor. 3 saatsonra acikligim9 cm oldu hemen doguma aldilar
hayırlı olsun canım. Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsinherkese merhaba 6.7/2016 da bebişim normal doğdu.
gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin :)Kizlar ben dogum yaptim aksam 7.30 da. Oglusum 3.770gr dogdu. Genel anesteziyle aldilar. ikimiz de iyiyiz cok sukur.
dualarımız senınle canım. hayırlısıyla sağlıkla iyi haberlerle dönün inş.Yarın öğleden sonra 3'te doguma giriyorum bugün tam bitti derken iş çıktı sürekli yarın kosturmaktan yazamam belki Allah ın izniyle sağ salim girer çıkar sizlere yazarım inşallah bana da dua etmeyi unutmayin
Valla mi ya cok sevindim geliyor dimiGümbür gümbür geliyor valla inmiş kuzum paşa :) benim hala yukarılarda takılıyor zaten doğu da hiç inmemisti eseksipasi
Tabi teyzesi sehpa olarakta kullaniyoruz biz onuSenin göbis baya is görüo
Masallah minige ya uyusunda buyusun :)Canim cok sukur ben normal dogumla ogluma kavustum aksam 7.05te. Simdi misil misil uyuyo. Rabbim dogumunu bekleyen tum annisleri tek nefeste kurtarsin insallah
Ye bizi teyzoş yarasınRampayida yerim abisini de yerim ikisinide tek seferde yerim:)))
Evet canim ilk 1 hafta sarilik degeri cok yukselirmis.biz 10.gunumuzmu neydi kontrole gittigimizde doktorumuz bundan sonra artik yukselmez dedi.cok cok nadir durunlarda yukselir.siz surekli beslemeye devam edin dedi ve 1 ay sonra rutin kontrole cagirdi.ki bebegimiz gozlerinde yuzunde sarilik hala var.40 i cikinca anca gecer o da.sen hic endise etme olur muAa gercwktenmi canim doktormi dedi
Evet canim igne yapiyorlar. Ama hic endise etme umrunda olmuyor o kadarcık sızılar. Ben de cok korkardim kesiden.Ben normalde iğne bile yaptırmazdım kesi deyince aklım çıkıyor valla
Ama sancı daha fazla diyorsun
Ay inşaallah hissetmem ben de
uyuşturucu iğne dı mı anestezi dediğin
Arkadaşımda da bastırmış Bi kaç gün kaburgalarım Ağrıdı demişti o da
Telkinlere başladım güzel olacak bu Bi kavuşma sağlıkla gelsin dayanılmayacak acı vermez Rabb im Bi şekilde Bi süreç yaşanacak korkma diyorum
İnşaallah faydası olur
Sizlerin olumlu yaklaşımı da rahatlatıyor inan
Çarşamba kısmetse çatı muayenesi var bakalım ne diyecek
Ben daha önce vajinusmus yaşadım
Aştıktan snra doktora gittim alttan muayene ettiğinde sen hiç vajinusmus felan değilsin demişti
Derin nefes alıp sabredecem inşaalah
Kaburga ağrim felan kalmadi zaten. İnsin gelsin bebis diyor tesekkur ediyorum canimBana öyle geldi canım, benim karnım doğuma giderken bile çok yukarıdaydı hemen göğsümün altındaydı... Hayırlı doğumlar diliyorum
Saglikla kavus bebegine canim, minikte heyecan yapmiş annesine kavusmak icin :)Günaydın kızlar gece uyuyamadim bebegim öyle hareketler yaptı ki sasirdim kaldım sanki o da heyecanliydi yavrucugumDoktor hafif kahvaltı yapabilirsin demişti aksama doğru olacağı için yaptım .12de hastaneye gidecegiz düşündüm de hamileligimin ilk günlerinde rastlasaydim buraya sizlere daha eglenceli ve daha az sıkılarak geçerdi. Bu birkaç ay güzel geçti arkadasliginiz için teşekkür etmek istedim
Hayirli sonuclar ve dogumlar diliyorum canim. Saglikla atlatin insallahGünaydın tombişlerhastanede yim çarşamba saat 13 e doğum günü verdi karnındaki kaşıntı ve kızarıklık için karaciğer testi istedi bi ona bakalım tam karar veririz doguma dedi inşAllah iyi çıkar sonuçlarım sorun olmaz dua edin e mi bana bebegime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?