- 15 Ekim 2012
- 346
- 229
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #65.681
bebişi doğan arkadaşlar. doğduktan sonraki ilk kontrolünüz ne zaman oldu? ve bebeğini< ne kadar kilo vermişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidogduktan sonra bir taburcu olurken bide bugun 8 gunluk bugun oldu dr hergun hastanede yatarken bakti 2. Gun 200 gr kaybetmisbebişi doğan arkadaşlar. doğduktan sonraki ilk kontrolünüz ne zaman oldu? ve bebeğini< ne kadar kilo vermişti
Haklısın canım benim inşAllah sana yük olmaz ve esin de gorurCanım zaten sıkıntı o, yani gelip birşey yapmazlar. Zaten bu yüzden baba göndermiyor çoğu zaman anneyi buraya gelip yorulacak vs diye...Ama hamileliğimde 3 gün geldi sözde yardıma 7.ayımdaydım canım çıktı; bir yandan çalışıp, bir yandan yemek yapmaya çalıştım. Şimdi de aynısı olacak biliyorum ama eşimin görmesini istiyorum artık, annemi gönderip işi çıktı 10 gün gelin yardıma diyeceğim.
Ya kizlar benimde hem koltuk alti hem genital ve bacak arasi karardi napicaz ya insallah kalici degildirÇoğu kişide oluyor duyduğum kadarıyla hatta koltuk altı kararan bile oluyor ama çözüm nedir bilmiyorum![]()
Ya kizlar benimde hem koltuk alti hem genital ve bacak arasi karardi napicaz ya insallah kalici degildir
loğusa sendromu yaşayan varmı ...çok kötüyüm ben
Ay ben de o güne gelsem artık insanlara kızıyorum beni güldürmeyin diye. Ben çok fazla dinlememeye çalışcam annemleri yoksa zararı banaCanım annen ve eşinle konuş yatarak geçmiyor gerçekten zaten bana da hastanede ilk gece eğitim verdiler o gün doğum yapanlara eve gidince yatmayın dediler...Ne kadar yatarsan o kadar geç iyileşirsin, tabi kalkıp iş yapma ama otur, kendi suyunu kendin al ya da kalk sofrada yemek ye vs... Ben 2. gün çalışmaya bile başladım masaya geçip bilgisayardan. Hatta eşim bakkala markete giderken girdim koluna ben de gittim yürüdüm 3-4 gün normal hayatıma devam ettim. İnsan yatınca bir de kendini dinliyor yok dikişim mi sızladı yok kanamam mı oldu...Korkma dikişlerine birşey olmaz, yalnız gülerken hapşururken bir de öksürürken mutlaka dikişlerine bastır basıncı dengele rahat edersin; benim de tek sıkıntım buydu ama şuan 17.günümdeyim sanki operasyon hiç geçirmemiş gibiyim...
AYYY CANIMMM TEŞEKKÜRLER ABER VERDİĞİN İÇİN :)ACAYİP MUTLU OLDUMprimavera77 kavuştu kızına artık temmuz bebekleri de geliyor şükürler olsun :)
HejaR12 canım sen bebeğinin tiroidine baktırdın mı? Yanlış hatırlamıyorum değil mi sen de tiroid hastasıydın :/
KZLARRR KIZLARRR 4 TEMMUZ ARİFE SABAHI ;SAĞLIKLA SIHHATLE,KORKTUĞUM KADAR OLMAYAN SÜPER DOĞUMLA KIZÇEME KAVUŞTUM...ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞLAHHH..KİMLER DOĞURDU BAYRAMDA ??????
Limon güneş lekelerini açıyor ama bu kararmayı açar mı ki? Denemek lazımYa kizlar benimde hem koltuk alti hem genital ve bacak arasi karardi napicaz ya insallah kalici degildir