• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cnm benim diktirum 3 saatte bir dedi sadece emziriyorum mana vermiyorum ama emince bi 40 dk memeyi birak miyo bu normal mi acaba
Benim doktor ili saatte bir demisti ama saglik ocagindaki doktor yeni dogan bu bop bol emzir saat basi dedi kilosu falanda gayet iyi bizde o gazla bealiyoruz bazen benimki bi saatte kaliyo memede biraz uyuyo biraz emzik gibi agInda oyalaniyo bazende kana kana emiyor artik uyumaya baslayinca ben ayiriyorum memeden nasilsa cikinca tekrar uyaniyor

Cnm ne güzel anlatmışsın ya. Normal doğum bekliypruz kısmetse tabi. Kayısı kompostosu ve çörekotunu normal doğum sonrasıda içebiliriz herhalde değil mi? Ben dün ilk kez kabızlık yaşadım. Öldüm dirildim resmen. Doğum sonrası yaşamak istemiyorm açıkcası. :KK43:

Tabi içebilirsin canım ben hala içiyorum zaten, bağırsakların için iyi gelir

Cnm çörekotunu çay gibi sıcak suylamı kaynatıyorsun yoksa soğuk suya atıp mı?

Canım 1 çay kaşığı çörek otunu bir cezvede 1-2 dakika kaynatıp sonra demlenmeye bıraktık sanırım 10-15 dakikada öyle demlendi sonra bir kavanoza koyup götürdük

Sanirim olay gozlerde bitiyo kafa falan cok anlamiyorum cunku ben gozlere odaklanay

canım son gün gözler sararıyor sonra geçiyor; zaten 1 hafta falan sürüyor bizim 2.gün sararmaya başladı tabi ben en son gün farkettim :) önce alın ve yüz sararıyor sonraki gün bacaklar kollar, sonra vücudu en son da gözleri sararıyor hastanede de bu şekilde söylemişlerdi aynen böyle oldu... Annem farketti ben hiç anlamadım her bebek aynı geçirmiyor biz çok hafif atlattık 2-3 saatte bir biraz meme + mama takviyesi yapıyorduk. Sadece yüzü sarardığında ilk günler ellerini yüzüne koyunca anladım elleri bembeyazdı çünkü :) 4. gün kilo kontrolümüz vardı ama doktoru ciddiye bile almadı sarılığını yani ölçmediler 1 hafta bile olmadan geçti zaten...

Ben aldim oglumu kucagima teyzesi darisi basina hayirlisiyla insallah. :) 3cm idi benim ama bebegin basi kanala girmis sancin da var cok uzamaz dedi doktor. 3 saatsonra acikligim9 cm oldu hemen doguma aldilar
ayy maşallah 9cm harikaa. çok sevindim canım dün mü doğum yaptn? herşey yolunda mı? normal ve kolay olmustur dye düşünüyorum. Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin canımm :)

Yarın öğleden sonra 3'te doguma giriyorum bugün tam bitti derken iş çıktı sürekli yarın kosturmaktan yazamam belki Allah ın izniyle sağ salim girer çıkar sizlere yazarım inşallah bana da dua etmeyi unutmayin :-)
dualarımız senınle canım. hayırlısıyla sağlıkla iyi haberlerle dönün inş.

Aa gercwktenmi canim doktormi dedi
Evet canim ilk 1 hafta sarilik degeri cok yukselirmis.biz 10.gunumuzmu neydi kontrole gittigimizde doktorumuz bundan sonra artik yukselmez dedi.cok cok nadir durunlarda yukselir.siz surekli beslemeye devam edin dedi ve 1 ay sonra rutin kontrole cagirdi.ki bebegimiz gozlerinde yuzunde sarilik hala var.40 i cikinca anca gecer o da.sen hic endise etme olur mu

Ben normalde iğne bile yaptırmazdım kesi deyince aklım çıkıyor valla
Ama sancı daha fazla diyorsun

Ay inşaallah hissetmem ben de

uyuşturucu iğne dı mı anestezi dediğin
Arkadaşımda da bastırmış Bi kaç gün kaburgalarım Ağrıdı demişti o da

Telkinlere başladım güzel olacak bu Bi kavuşma sağlıkla gelsin dayanılmayacak acı vermez Rabb im Bi şekilde Bi süreç yaşanacak korkma diyorum
İnşaallah faydası olur
Sizlerin olumlu yaklaşımı da rahatlatıyor inan

Çarşamba kısmetse çatı muayenesi var bakalım ne diyecek
Ben daha önce vajinusmus yaşadım
Aştıktan snra doktora gittim alttan muayene ettiğinde sen hiç vajinusmus felan değilsin demişti

Derin nefes alıp sabredecem inşaalah
Evet canim igne yapiyorlar. Ama hic endise etme umrunda olmuyor o kadarcık sızılar. Ben de cok korkardim kesiden.

Günaydın kızlar gece uyuyamadim bebegim öyle hareketler yaptı ki sasirdim kaldım sanki o da heyecanliydi yavrucugum :-) Doktor hafif kahvaltı yapabilirsin demişti aksama doğru olacağı için yaptım .12de hastaneye gidecegiz düşündüm de hamileligimin ilk günlerinde rastlasaydim buraya sizlere daha eglenceli ve daha az sıkılarak geçerdi. Bu birkaç ay güzel geçti arkadasliginiz için teşekkür etmek istedim :-)
Saglikla kavus bebegine canim, minikte heyecan yapmiş annesine kavusmak icin :)

SOSYOLOG022 SOSYOLOG022 gozun aydin canim. Saglikla buyut bebegini. Normal dogum muydu senin gozumden kacmis sanirim. Masalah kuzuya :)
Simdi gordum sezaryenmis tamam canim;)

Son düzenleme:
TÜNAYDIIIIINNN :)
İNANILMAZ YOĞUN Bİ BAYRAM GEÇİRDİMMM HERHALDE BU YOĞUNLUĞA DAYANAMAZ PIRTLATIRIM DEDİM AMA ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİM HALA İÇİMDE :)
ELLERİM SÜREKLİ UYUŞUK NE YAPCAM DA DÜZELECEK BİLMİYORUM YAŞAYAN VAR MI?

DOĞUM YAPANLARIN GÖZÜAYDIIIN :) DARISI BİZİM BAŞIMIZAAA :)

Günaydın tombişler:anneadayı::KK200: hastanede yim çarşamba saat 13 e doğum günü verdi :bicak: karnındaki kaşıntı ve kızarıklık için karaciğer testi istedi bi ona bakalım tam karar veririz doguma dedi inşAllah iyi çıkar sonuçlarım sorun olmaz dua edin e mi bana bebegime :KK200::dua::KK15:
Hayirli sonuclar ve dogumlar diliyorum canim. Saglikla atlatin insallah ;)

Back