2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
En çok korkutan killi tüylü yakalanmak oglanda 2 gün önce ağda yaptırmıştımdoğuma girdim çok şanslıydım yani inşallah yakalanmam ne diim
Ben ruyamda bile agda yapiyorum. Hatta bu gece dogum oluyor ve ebeye kusura bakmayin elim yetismiyor yarim kaldi agda diye kulagina fisildiyordum yemin ederim
Ben tuy dokucu kremde alamadim hala. Dogumdan sonra dikisler olcak malum onlarin bakimi sirasinda uzun sure temiz kalmasi lazim. Jilet ve krem beni kisa sure idare eder. O yuzden agda icin son bi denemem daha olacak :) sezaren yapacaklilari sansli buluyorum. Anlik temizlik kurtarir onlari

Benim annemin de iki bacağı da Platinli ama yine de annem olsun istiyorum rahat edemiyorum onların yanında ben bi de ben evleneli bi yıl olmadı daha pek de tanımıyorum uzagiz da o nedenle sanjrim :/

Canım ben de 3 yıldır evliyim ama daha toplasan 10 kere görüşmemişizdir, inanılmazlar soğuklar bana karşı hatta eşim yanımda yokken tek kelime dahi etmezler benimle, hamileliğim süresince 1 kere geldi kv de o da 3 gün kaldı döndü elini birşeye sürmeden.... Hep annem vardı, doğumda gelmeyeceklerdi ben ısrar edince geldiler 3 gün kalıp döndüler ama onda da neredeyse hiç yoktular hem gezdiler dolaştılar... Giderken eşime de hep geleceğiz bilmem ne konuştular ama yalan dolan kendilerine tatil ayarlamışlar... Çocuk kendini toparlasın biraz annemi gönderip çağıracağım gelip baksın diye, gerçi eminim ki gelmemek için baya bir direnecek gelse bile bakmayacak ben bakacağım ama en azından eşim görmüş olacak... Ben evden çalışıyorum bu avantajım var o olsa bile ben ilgilenirim zaten maksat eşim de durumu görsün

Canım ben hiç yaşamadım çok şükür ilk gece gaz ağrısından dolayı bol bol yürüdüm ertesi sabah iyiydim zaten, sadece ilk eve geldiğim gün herkesin ısrarı ile yattım inanılmaz belim ağrıdı kalktım o da aynı gün geçti zaten. Sonrasında normal hayatıma döndüm yani gündüz hiç yatmadım her işide yapmaya çalıştım ama tabiki eski halin gibi olmuyorsun, doktor bana ağrı için parol vermişti ama hiç kullanmadım sezaryen yeri için fito krem kullanıyorum. Ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşiyorsun ben de öyle oldu hiç yatmadım ben...Şuan 17.gündeyim gayet normal herşey...

sağol canım benim çemen de denerim kokusuz çemen hayatımda görmedim duymadım sizin oralarda mı var yoksa

:))) valla ben osmancıktayken görmüştüm, kutu içinde satılıyordu. mutlaka vardır oralarda diye düşünüyorum.

bir de humana still tea fiyatına değer. ben burada bulamadım hipp aldım. nasıldır bilmiyorum ancak eğer bulursam ilk fırsatta alırım humana.

Canım hadi hayırlı olsun :) tarih alınca zaman su gibi geçiyor :) inşallah test sonuçlarında da birşey çıkmayacak

Günaydın bizde 38+1 iz bugün. Bakalım ne zaman ve nasıl doğuracağım. Belirsizlik çok kötü

canım ben seni doğurdun sanıyordum. Sezaryen olacaksan o zaman bir iki tüyo vereyim, yanında bol kayısı kompostosu ve çörekotunu kaynat onun suyunu götür... Sezaryen sonrası sanırım 4- 5 saat sonra birşeyler yemeye başlıyorsun o da sıvı şeyler ben bunları tükettim akşama kadar gazımı çıkarmıştım, artık gece de kendi başıma bile yürüyordum... Hiç dikiş ağrısı vs yaşamadım zaten eski dikişler gibi değil yapıştırma gibi hiç dikiş izi ya da dikiş gözükmüyor sadece oturup kalkarken psikolojik olarak acıyacak hissi oluyor o yüzden yavaş hareket ediyorsun, bir de gergin olduğu için o bölge sanki birşey olacak gibi geliyor insana :) ama inan ertesi günü kucağımda bebeğimle geldim eve hiçte yatmadım hep hareket halindeydim.Ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım ama ilk eve geldim yatırdılar belim çok ağrıdı o da sanırım bir gece hastanede yatış pozisyonumdan kaynaklı oldu ama aynı gün geçti...3-4. gün artık normale dönmüştüm

Cnm ne güzel anlatmışsın ya. Normal doğum bekliypruz kısmetse tabi. Kayısı kompostosu ve çörekotunu normal doğum sonrasıda içebiliriz herhalde değil mi? Ben dün ilk kez kabızlık yaşadım. Öldüm dirildim resmen. Doğum sonrası yaşamak istemiyorm açıkcası.

Cnm çörekotunu çay gibi sıcak suylamı kaynatıyorsun yoksa soğuk suya atıp mı?

Sagol canim goz rengi beyaz ama anlinda ve burnunda sarimi beyazmi onu cozemedim mama vermemek icin saat basi en gec iki saatte binemzirmeye calisiyorum iki saati gecince zaten goguslerim akmaya basliyo dedigin gibi anca doluyo heralde annem
Yanimda o dinlen demiyo elinden gelse yarim satte binemzirtecek cocugu hic Kizini dusunmuyo torunu doysun yeter anne aciyo diyorum acisin diyor

Ilahi canim ya bende 37 haftamda doguma 4 gun kalamnolur denize gidelim bak sezeryan
Olcam
BU yil
Giremem daha demistim cok ugrastim ama
KIMSe beni denize goturmedi icimde kaldi ufak bi sanci girse o zamanda ne yapicagini sasirirsin. En azindan cantani bari hazirla gerci ben o aciyla ustumu bile degistirmedim doktorum bana bu ne hal kalk suslen ustunu giy gelenleri guzle karsilammakyaj yap dedi bana kalsa o ameliyat onlugununhic cikarmazsin cok rahatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…