- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.561
Ya kızlar ilk bebegim olmamasına karşın bir acemilik yaşıyorum ki bir bilseniz. Şimdi yarın biz 37 haftalık olacağız allah nasip ederse. Daha evimi temizlemedik. Hastane cantam hazır değil son aldığım hastane çıkışını bile yikamadim henüz. Işin en kötü yani agdami da yaptırmadım dha birde bir rahatlık var ki bende akıllara zarar sanki annem doğuracak. Hala ben gezip tozmanin derdindeyim eşime denize gidelim dedim gözleri yuvasından fırladı adamın haklı olarak. Şimdi salı günü doktor kontrolüne göre yol izleyeceğim oğlum 38+5 doğdu ama bunun da oyle olacağının garantisi yok her gebelik bir olmaz. Bu durmayacak dedikçe maşallah durdu paşam. Neyse asıl sorum benim gibi 1 tane daha var mi burda ağda yaptirmamis olan evi henüz temizlenmemis çantası hazır olmayanlar
Cok cok katiliyorum biz bunlarin aynini yasiyoruz. Cok pahali araba alanlara da hep bunu soylemeye calistim aslinda. Bebek arabasina cok para vermek mantiksiz. Oglum iki yasinda simdi yurumek istiyor hep. Arabamiz var her yere arabayla gidiyoruz.sadece yakin mesafede bebek arabasi lazim oluyor. Onun da hafif olmasi,yer kaplamamasi,kolay surulmesi,tek elle acilip kapatilmasi ozellikleri yeterli oluyor. Bin tl bile bi araba icin cok paraAlan kişi 4 sene önce almıştı; onlarında arabaları vardı heryere araba ile gidiyorlardı zaten çocuk olunca eşyanda artıyor eğer yakınlarda park vs yoksa hadi çocuğu alıp yürüyeyim diyemiyorsun egzoz dumanı içinde; 1 yaşında yürüyüncede hep yürümek istiyor durmuyor anca uyutmak için kullanıyorsun demişti. Bu yüzden sadece evde kullanmış, yepyeni hala. Biz de şuan evde kullanıyoruz pratik oluyor evim geniş çünkü
Oyy cok sevindim gozun aydin canim :) gule gule buyutun insallah. Nasil oldu dogumundan musait olunca bahseder misinCanim cok sukur ben normal dogumla ogluma kavustum aksam 7.05te. Simdi misil misil uyuyo. Rabbim dogumunu bekleyen tum annisleri tek nefeste kurtarsin insallah
Benim her hazırlığımı annem yaptı sağolsun ama ben bugüne kadar hiç ağda yaptırmadım o bölgeye, hamilelikte de bazı doktorlar özellikle yaptırmayın diyorlarmış jilet vurun diyorlarmış. Benim yarın sabah çatı muayenem var epilatörün jilet kısmıyla alabildiğim kadar aldım napim. Doktor için o kadarı da önemli değildir diye düşünüyorum sonuçta çok rahat temizleyemeyeceğimizi bilirlerYa kızlar ilk bebegim olmamasına karşın bir acemilik yaşıyorum ki bir bilseniz. Şimdi yarın biz 37 haftalık olacağız allah nasip ederse. Daha evimi temizlemedik. Hastane cantam hazır değil son aldığım hastane çıkışını bile yikamadim henüz. Işin en kötü yani agdami da yaptırmadım dha birde bir rahatlık var ki bende akıllara zarar sanki annem doğuracak. Hala ben gezip tozmanin derdindeyim eşime denize gidelim dedim gözleri yuvasından fırladı adamın haklı olarak. Şimdi salı günü doktor kontrolüne göre yol izleyeceğim oğlum 38+5 doğdu ama bunun da oyle olacağının garantisi yok her gebelik bir olmaz. Bu durmayacak dedikçe maşallah durdu paşam. Neyse asıl sorum benim gibi 1 tane daha var mi burda ağda yaptirmamis olan evi henüz temizlenmemis çantası hazır olmayanlar
Canim cok sukur ben normal dogumla ogluma kavustum aksam 7.05te. Simdi misil misil uyuyo. Rabbim dogumunu bekleyen tum annisleri tek nefeste kurtarsin insallah
Ben aldim oglumu kucagima teyzesi darisi basina hayirlisiyla insallah. :) 3cm idi benim ama bebegin basi kanala girmis sancin da var cok uzamaz dedi doktor. 3 saatsonra acikligim9 cm oldu hemen doguma aldilar1 cm biz açılma olarak kabul etmiyoruz. hiç işey yok gibi düşünebilirsin 4 cmden sonra aktif eylem olarak kabul ediyoruz dedi canm. sen nasılsın nasıl oldn
Daha yokmuymus canım es dost akraba varsa çağır yani
Kizlar ben dogum yaptim aksam 7.30 da. Oglusum 3.770gr dogdu. Genel anesteziyle aldilar. ikimiz de iyiyiz cok sukur.
Çok tebrikler canımmm darısı bizeAllah razi olsun. Gercekten cok zormus insallah hayirlisiyla tez zamanda kucagimiza aliriz yavrularimizi
Kizlar ben dogum yaptim aksam 7.30 da. Oglusum 3.770gr dogdu. Genel anesteziyle aldilar. ikimiz de iyiyiz cok sukur.
Annemde kaynar yapti osmaniyeliyiz
ne güzel planınızı yapmışsınız siz doktorunla birlikte inşallah herşey yolunda gider hayal ettiğimiz gibi bir doğum olur
Can'ım sen gezmeden önce bu işlerini hallet bence. Bende senin gibiydim sadece çantamı hazırlamıştım yarım yamalak sonuç ağdasız, beyaz saçlarla fönsüz paçoz bir şekilde doğuma gittimYa kızlar ilk bebegim olmamasına karşın bir acemilik yaşıyorum ki bir bilseniz. Şimdi yarın biz 37 haftalık olacağız allah nasip ederse. Daha evimi temizlemedik. Hastane cantam hazır değil son aldığım hastane çıkışını bile yikamadim henüz. Işin en kötü yani agdami da yaptırmadım dha birde bir rahatlık var ki bende akıllara zarar sanki annem doğuracak. Hala ben gezip tozmanin derdindeyim eşime denize gidelim dedim gözleri yuvasından fırladı adamın haklı olarak. Şimdi salı günü doktor kontrolüne göre yol izleyeceğim oğlum 38+5 doğdu ama bunun da oyle olacağının garantisi yok her gebelik bir olmaz. Bu durmayacak dedikçe maşallah durdu paşam. Neyse asıl sorum benim gibi 1 tane daha var mi burda ağda yaptirmamis olan evi henüz temizlenmemis çantası hazır olmayanlar
Gözün aydın Can'ım sağlıkla büyütün inşallahKizlar ben dogum yaptim aksam 7.30 da. Oglusum 3.770gr dogdu. Genel anesteziyle aldilar. ikimiz de iyiyiz cok sukur.
Cinnete az kaldı
Daha ilki dogmadan kardesi de olsun dedim gecmi kaldim karar vermekteErken mi
Rampayida yerim abisini de yerim ikisinide tek seferde yerim:)))Teyzoşlar rampalarin ustasıyız biz
Anem doğum icin mrmleketten getirmis kesinlikle cok faydali bence etki ettiİki gündür her yer kapalı alamadim kaynar
ben de Adana dayim bu taraflarda yoğun bir şekilde varsutune etkisi oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?