2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Cnm ben 35+5 te kanama gelince o gün gitmedim ertesi gün gittim. Ve hemen yatış verdiler. Vee evim berbattı tadilatı tozlu halde idi. Hastaneye yatış verdiklerinde o kadar cnm sıkkındıki hiç beklemiyordum çünkü. Kızımı 12 sene önce en son günde iki günde dogurabilmistim. Buda öyle olur sandım. Neyse sancı hep yüksek çıkıyordu. Ama bebeğin kalp atışı ve suyu iyiydi. Sorun bendeydi tansiyon 6-5 ti 6 tane serum yedim. Ciğer geliştirici vurdular. Durmadan nst ye bağlı falan. Dedimki çıkmak istiyorum bebek iyi nasıl olsa diye. Sabahtan akşam 5 é kadar zor ikna ettim. Çıktık. 10 dk da valiz hazırladım ve hep yattım evin toparlanacaklari eşim ve kızım yaptı kadın ayarladım hemen izmirden annemi çağırdım ev halloldu şükür. Dotolar 2 güne en fazla bir hafta içinde doğar demişlerdi. Şimdi şükrediyorum ki doğmadı ya doğsaydi hiçbir hazırlığım yoktu. Kapı süsü nü ve diğer hazırlıkları yatar pozisyonda yaptım hep yarım yamalak oldu.
Yani anliycan hemen toparlan derim. Yoksa benim gibi yusuf yusuf olursun:)

Cok cok katiliyorum biz bunlarin aynini yasiyoruz. Cok pahali araba alanlara da hep bunu soylemeye calistim aslinda. Bebek arabasina cok para vermek mantiksiz. Oglum iki yasinda simdi yurumek istiyor hep. Arabamiz var her yere arabayla gidiyoruz.sadece yakin mesafede bebek arabasi lazim oluyor. Onun da hafif olmasi,yer kaplamamasi,kolay surulmesi,tek elle acilip kapatilmasi ozellikleri yeterli oluyor. Bin tl bile bi araba icin cok para
Topu topu iki yil icin alinmaz. Agir araba alanlar pisman ve sonrasinda hep baston arabaya geciyorlar zaten.
Y yagmur_88

Canim cok sukur ben normal dogumla ogluma kavustum aksam 7.05te. Simdi misil misil uyuyo. Rabbim dogumunu bekleyen tum annisleri tek nefeste kurtarsin insallah
Oyy cok sevindim gozun aydin canim :) gule gule buyutun insallah. Nasil oldu dogumundan musait olunca bahseder misin sen bayagi sanci cekerek evde bekledin cunku

Benim her hazırlığımı annem yaptı sağolsun ama ben bugüne kadar hiç ağda yaptırmadım o bölgeye, hamilelikte de bazı doktorlar özellikle yaptırmayın diyorlarmış jilet vurun diyorlarmış. Benim yarın sabah çatı muayenem var epilatörün jilet kısmıyla alabildiğim kadar aldım napim. Doktor için o kadarı da önemli değildir diye düşünüyorum sonuçta çok rahat temizleyemeyeceğimizi bilirler

Canim cok sukur ben normal dogumla ogluma kavustum aksam 7.05te. Simdi misil misil uyuyo. Rabbim dogumunu bekleyen tum annisleri tek nefeste kurtarsin insallah

Gözün aydın cnm. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Müsait olunca neler yaşadın bebisin nasıl paylaşırsan seviniriz. Seninle doğum tarihlerimizde çok yakınmış

1 cm biz açılma olarak kabul etmiyoruz. hiç işey yok gibi düşünebilirsin 4 cmden sonra aktif eylem olarak kabul ediyoruz dedi canm. sen nasılsın nasıl oldn
Ben aldim oglumu kucagima teyzesi darisi basina hayirlisiyla insallah. :) 3cm idi benim ama bebegin basi kanala girmis sancin da var cok uzamaz dedi doktor. 3 saatsonra acikligim9 cm oldu hemen doguma aldilar

Daha yokmuymus canım es dost akraba varsa çağır yani

Benimki iki buçuk hafta önceden geldi ya yanında iki oğluyla bayram bahanesiyle erkenden. Bugün de annem dedi ki otururken; bebiş doğsun on günlük kadar olsun ben bir memlekete gider gelirim anneanneni alıp getiririm. Ben de zaten bana on gün destek olsan yeter, sonrasını hallederim inşallah deyince kv hemen atladı gözleri parlayarak aa hayatım ben kalırım sen merak etme dedi bana. Ben de hayır yalnız da kalmak lazım bebeğe alışmak için, on gün yeterli dedim artık. Bir odada tıkıldım kaldım ya. Zaten evim sıcak. Tv li klimalı odamda oturamıyorum nasıl uzanayım kadının yanında. İkametini de bize alsın oldu olacak. Annem iki dk ötemde oturuyor zaten. Erkek annesi bence doğumda kendini bir adım geri çekebilmeli.. Kimse evladına kendinden iyi bakamaz çünkü.

Can'ım sen gezmeden önce bu işlerini hallet bence. Bende senin gibiydim sadece çantamı hazırlamıştım yarım yamalak sonuç ağdasız, beyaz saçlarla fönsüz paçoz bir şekilde doğuma gittim evin temizliğini zaten yapamamıştım son günlerim yatarak geçtiği için, o yüzden hazırlığını biran önce tamamla. Her doğum kendine özgü oluyor gerçekten oğlum 40 haftalık doğmuştu , bu oğlum 36 da doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…