- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.361
Dayanamadem ve hastaneye geldim saatlerdir burdayım yatış verdi doktorInsallah seninki bu sekilde gelismez kolay olur. Ama eksiklerin filan vRsa hazir ol
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsinKızlar iyi bayramlar, kızımız dün doğdu. Hastanedeyim hala, eşimin telefonundan giriyorum, hemen gelemeyebilirim belki. Haber vereyim dedim. Sevgiler
Kac gunluk canim bebegin.biz 18 leri gormustuk maalesef@EmiraSalih canil iki uc saat demissin ne kadarlik oldu bebisin doktor bana saat basi emzir dedi saglik ocaginda annem devamli basimda bebegi cok sik emzirmeye cakisiyoruz uyanmayinca sagip biberonla agzina veriyoruz zorla oyle
Emiyor sarilik 10.58 falandi cokmu azmi bilemedim uyasi ili saati gevince korkup bi zorla uyandiriyoruz ay ilk bebisim ne zormus allahim bize bagislasin bebislerimizi
Rabbim korusun meleğini inşallah canim benimmm Allâhin izniyle düzelir inşallah bi şeycikte olmaz inşallahMasallah cnm ama hep iyi ol smdı akcıgere kan ğompalayan kapakcık gorevını yerıne getrmyr anjıyo dedıler ama rıskı varms bırsure takıp altnda olack delk var ama o kapanr dedıler onu dert etmyrz bakalm nasıp bz anı bişi olrsa dıye korkuyrz
HejaR12 canım bebisi nasıl gydiriiosun merak ediorum
Dogum yapan anneler bebeklerinizi kac saatte bir emziriyosunuz ya da besliyosunuz? Ben yaklasik 5 6 gundur sadece emziriyorum.sariligimizda dustu artik 1 bucuk saatte bir beslemiyorum.bir iki gundur dikkat ettim 3 saatte bir emmek istiyo.birde her seferinde sadece tek gogsumu emiyo.bazen 10 dk bazen 20 dk.siz nasil yapiyosunuz her seferinde iki gogsunuzude emiyo mu bebekleriniz.
Canim seninkimi az benimkimi cok bilemedim cok az emdigi icin ben nerdeyse iki saatte bi 60cc veriyorum ki genelde uyandirabilirsem saat basi emzirmeye calisiyorum halada acmi acaba diye korkuyorum bazen hazir mamamada yapiyoruz gunde bir falan 60 cc genelde aksamlari
Dur da sırada ben varımNstye girdim bugun ne sanci var ne kasilma. Kaldikça toto buyutecek sıpam eyvahlar olsun bana
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım,☺Kızlar iyi bayramlar, kızımız dün doğdu. Hastanedeyim hala, eşimin telefonundan giriyorum, hemen gelemeyebilirim belki. Haber vereyim dedim. Sevgiler
Kızlar iyi bayramlar, kızımız dün doğdu. Hastanedeyim hala, eşimin telefonundan giriyorum, hemen gelemeyebilirim belki. Haber vereyim dedim. Sevgiler
Dur da sırada ben varımbenim de karnım cilginlar gibi kaşınıyor ben de kasiyorum vazelini üst üste sürüyorum faydasız yoğurt sur bakalım dedi eşim surdum soğuk soğuk biraz rahatlattı. O arada netten araştırırken senin durumu da okudum son zamanlar o da normal kremlerle olduğu kadar idare edicez ama bak annem süt kaymagı her şeye iyi gelir derdi varsa bi kadından falan sut alabiliyosan onda kaymak olur sur göğsüne derim
Benimki bi de hafif kabarık kabarıksert oldu gobegimin altı yarın doktora gideceğim bakalım o ne diyecek çok fena kasiniyo gece bi bakıyorum kaşımaya baslamasimAyy canim kaşıntı dan bende çok cektim malesef ama geçici bir durum doğumdan sonra geçiriyor Allah yardımcin olsun
Canım gözün aydın. Memnun oldun mu doğum şeklinden bende epdralli normal düşünüyorum. Sonrasında bel ve baş ağrın oldu mu ? Sütün şu an nasıl ?merhaba kızlar. gece 1 gibi suyum geldi ve hastaneye gittik. 3 temmuz sabah 10.30ta açılmam 1 cm olduğu ve sancım olmadığı için suni sancı verildi. ve akşam 9.30 ta epidural normal doğumla kızım dünyaya geldi. darısı sizin başınıza. şuan biraz sıkıntılarımız var sütüm gelmedi hala
bebeginin emme refleksi gelismemistir tam.elektrikli makina ile sutunu arttirirsin.bebisin emmesi yetersiz gelebilirKızlar ben bebeğimi emziremiyorum çok az geliyor damla şeklinde azıcık emzirmeye çalışıyorum onun dışında 2 saat aralıklarla 30 cc veriyorum ama doymuyor sanki sizce az mi
Benimki bi de hafif kabarık kabarıksert oldu gobegimin altı yarın doktora gideceğim bakalım o ne diyecek çok fena kasiniyo gece bi bakıyorum kaşımaya baslamasimhemen geçiyo mu Doğum yapınca peki?
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahKızlar iyi bayramlar, kızımız dün doğdu. Hastanedeyim hala, eşimin telefonundan giriyorum, hemen gelemeyebilirim belki. Haber vereyim dedim. Sevgiler
Aa bende aslen sivaslıyım evet bizde yok kaynar ama ben yapacağım çok faydalıymışIstanbuldaym da sivaslıyız hiç duymamıştım ilk kez duydum.öğrenmiş oldum
Benimde öyle elimi vuramıyorumAnnişler goğüs uçlarım sızlıyor cok acıyor. Ozellikle sağ göğsüm. Daha emzirmeden stresimle yara yapıcam göğüslerimibenim gibi olan hamiş var mi acaba...
Herkese Hayirli Bayramlar kizlar bu yil cifte bayram yasatti Rabbim sukurler olsun.Bayram sekerlerimiz omrumuze tat getirdi.Allah ger gunumuzu bayram tadinda yasamayi nasip etsin .Biz gunlerimizi emzirme savaslari gaz cikarma mucadelesi vererek geciriyoruz benim bir sorunum var yardim ederseniz sevinirim bebege mamayi avent naturel dogal akis biberonla verdim acikinca mama istiyo gogsumu agzina aliyo geri cikariyo sonrada agliyo emsin diye savasiyoruz dr da mama verin dedi. Cocuk mamaya alisti galiba neyapacagimi bilmiyorum emzigide aliyo meme ucum yumusak mi geliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?