- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.341
Allah razı olsun canım. Elektrikli değil canım elle yapılıyor ama aciyor ben de direk çocuğun ağzına veriyorum çok zorlaniyorum amaKuzum mama vermesen daha kötü Allah korusun sarılık falan olur emzirmeyi de ihmal etme .yara konusunda maalesef bem de aynı durumdayım geçmiyor bir türlü 15 gün olmasına rağmensağma konusunda eğer elektrikli pompa kullanıyorsan önce düşük sonra hızlı ayarda yapman gerekliymiş yara ondan kaynaklı olabilir
Bu arada daha önce yazdım mı bilmiyorum Allah analı babalı büyütsün yavrunu canım .
Canim bende sagip biberonla vermeyi dusunuyorum hangi makinayi aldin sen memnun musun
Canim seninkimi az benimkimi cok bilemedim cok az emdigi icin ben nerdeyse iki saatte bi 60cc veriyorum ki genelde uyandirabilirsem saat basi emzirmeye calisiyorum halada acmi acaba diye korkuyorum bazen hazir mamamada yapiyoruz gunde bir falan 60 cc genelde aksamlariKızlar ben bebeğimi emziremiyorum çok az geliyor damla şeklinde azıcık emzirmeye çalışıyorum onun dışında 2 saat aralıklarla 30 cc veriyorum ama doymuyor sanki sizce az mi
Kızlar ben bebeğimi emziremiyorum çok az geliyor damla şeklinde azıcık emzirmeye çalışıyorum onun dışında 2 saat aralıklarla 30 cc veriyorum ama doymuyor sanki sizce az mi
Canim sancin var miKızlar acil durumbirden acaip bi ishal oldum. Bi zararı olur mu müdahele etmeli miyim? Muz yedim gerçi şimdi ama
Kalp kapakcıgı gorevını kçyapmıyor cnm kalitesız dedı dr kıbarca yani akcıgere kan pınpalayan kapakcık bozukCnm merhaba, öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla büyüsün
Tam olarak nedir sorun? Benim bebeğimdede kalpte parlama görüldü, doğumdan sonrada 1 yıl içinde kapanabilir dediler. Benzer birşey mi?
Masallah cnm ama hep iyi ol smdı akcıgere kan ğompalayan kapakcık gorevını yerıne getrmyr anjıyo dedıler ama rıskı varms bırsure takıp altnda olack delk var ama o kapanr dedıler onu dert etmyrz bakalm nasıp bz anı bişi olrsa dıye korkuyrzgunesim canım benim bebişinin kalbinde ne gibi bi rahatsızlık varmış peki?
korkma bak benim de doğuştan kapakçıkta çökme var ama baaak karşınızdayım turp gibiyim :)
Var malesef. 1 kez de kustum. Muzdan dolayi sanırım ishal kesildi ama sancı devamCanim sancin var mi
Var malesef. 1 kez de kustum. Muzdan dolayi sanırım ishal kesildi ama sancı devambide göbek kısmını kızım inanılmaz kastyor suan. Sancı mi onun mu etkisi emin olamıyorum. Heralde bu doğum başlangıç kasılması olsaydı kaşıklı hissederdim dimi
Haydaaaaa. Hiç hazır deilim ya resmen suan böyle bir durumaCsnim mide bulantisi ishal bebegin asagi inmesi dogum yaklastiginin belirtileri. Hepsi bende de var dunden beri. Ve bugun sabah 8.30dan beri sancim basldi dunli olarak 5 dakikada bir. Gece 11de hastaneden ciktim doktor cati muayenesi yaptirdi 2 3 santim acilma varmis. Rahim uzunlugu da %30. Nstden bakti o an sancidan kivraniyodum ama nstde sanci yok dedi. Nasil oluyo anlamiyorum. Eve gonderdi suyun gelirse sancin artarsa gel dedi. Sancim inanilmaz artti. Uykusuzluktan ölüyorum resmen ama 3 dakik uyuyup sanciya uyaniyorum. Yani senin de acilman baslafi baslicak muhtemelen. Insallah agrisiz olur dua edelim cok
Canım ben 30cc sadece mama veriyorum yaCanim seninkimi az benimkimi cok bilemedim cok az emdigi icin ben nerdeyse iki saatte bi 60cc veriyorum ki genelde uyandirabilirsem saat basi emzirmeye calisiyorum halada acmi acaba diye korkuyorum bazen hazir mamamada yapiyoruz gunde bir falan 60 cc genelde aksamlari
Haydaaaaa. Hiç hazır deilim ya resmen suan böyle bir durumabuarada çok çok teşekkür ederim. Allah kolaylik versin sana da. Bu neymiş böyle ya. Hiç dayanılacak gibi deil
Gözünüz aydın olsun cnm güle güle büyütün bebisinizi.darisi başımaKızlar iyi bayramlar, kızımız dün doğdu. Hastanedeyim hala, eşimin telefonundan giriyorum, hemen gelemeyebilirim belki. Haber vereyim dedim. Sevgiler
Bacım bırak boşver milleti sağlık olsun en başta. Bizimki Bayram'dan önce doğmadı bari Bayram'ı atlatsa diyorduk, tam ortada doğdu. Doktorum izindeydi o da başka bir doktor ve hastaneye yönlendirdi çok şükür ki bu doktorumuz da çok yardımcı oldu. Tamam biliyorum senin nişan gelince hepimiz senle beraber heyecanlandık bekledik ama zamanı değilmiş demek ki. Bebeğin iyi olsun da geç doğmuş erken doğmuş o kadar önemli değil. Kızım doğdu ama en başta bizi çok korkuttu sıpa, ne ağlamasını duydum ne kendini gördüm doktor ebe hemşire bebeği kendine getirmeye çalıştı beş dakka falan sonra koştur koştur yenidoğan ünitesine götürdüler belki yirmi dakika haber gelmedi orada ağlamış çok şükür. Rabbim bize bağışla korktuğumuzu yaşatma diye çok dua ettim. Şimdi çok iyiymiş elhamdülillah, haberlerini alıyorum kendini daha hiç görmedim kucağıma almadım, başka hastanede şu an, babası fotoğrafını çekip getirdi açıp açıp onlara bakıyorum, buradan sevkettiklerinden daha iyiymiş, akşam da doktor geldi çok iyiymiş Bebek dedi. Yanımda değil diye üzülecek oluyorum sonra kendine gel ilk anda yaşadığın korkuyu unuttun mu varsın biraz geç gör diyorum kendime. iyi olduğunu duymak beni rahatlatıyor. İyi olsun da hemen görmesem de olur diyorum halbuki her anne gibi o kadar merak ediyordum ki. Ortada bir sebep de yoktu görünürde ama yaşayacağımız varmış. Elhamdulillah kızım iyi, ondan güzel haber almak da beni mutlu ediyor. Tez zamanda kavuşuruz inşaallah. Sen de üzme kendini canım milletin lafıyla, zamanı değilmiş, daha günüm bile gelmedi de çık içinden. En hayırlı zamanda sağlıkla doğsun da kucağına al, doya doya kokla sev büyüt inşaallah bebişiniBugün daha iyim ya. Çevredekilerin günü geçmişte doğmamış gibi baskı yapması beni strese soktu.öyle aslında da işte insan düşünemiyo.artık doğsun istyrm çok merak edyrm
Allah razı olsun canım, amin sen de hayırla sağlıkla al kucağına inşaallahGözünüz aydın olsun cnm güle güle büyütün bebisinizi.darisi başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?