• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim de 2 gecedir tam olarak senin anlattigin tarzda agrim oluyo. 1 dakika falan suruyo. 5 dakikada bir geliyo. Sirtimdan kasiklarima yayiliyo. Agri baslayinca hicbir sekilde kipirdayamiyorum. Gecmesini bekliyorum. Ama benim sadece geceleri oluyo. Gece 12 gibi baslayip sabah 6 gibi bitiyo. Sabahlari bu kadar duzenli aralıklarla olmuyo. 3 saatte bir falan oluyo sabahlari. Ben ilk gece doguruyorum sandim. Artik hormonal oldugunu dusunuyorum. Ya da vucut kendini doguma hazırliyor bu kasilmalarla. Ben su gelirse kanamam olursa yada sancilarim dayanilmaz duzeyde olursa hastaneye gidicem
Simdi hastaneden ciktim. 2-3cm acilmam varmis %30 dedi sNci icin sanirim. O kadar kotuyum ki bu geceyi nasil atlaticam bilmiyorum cok siddetli.

5 dakikada bi oluyo 20-40saniye arasinda degisiyo süresi. Sanci belden kasiklara dogru oluyo. Ama sabahtan beri ayni sekilde oluyo degismedi hic. Hani sancilar uzun araliklarla baslar filan diyolar ya benim direk boyle basladi. Hastaneye gitmem icin illa nisan veya su gelmesi gerwkir mi dogum bunlar olmadan baslamaz mı[/QUOT
Son durumun ne?

Bebekler zman la kendi ayarlıo ztn canjm artık 3 saat normal.bide bir sefer sağ göğüs öteki 3 saate sol göğüs emmeli ztn tek göğüste ki tüm vitaminleri almalı.aynen devam canim
Ay super o zaman.ikisinide emmesi lazim diye biliyodum ben.ondan tereddutteydim hep yeterli oluyomu olmuyomu diye.cok tesekkur ederim

Benimki hiç 1,5 saatte bir emmedi hep 3 saati buldu . Zaten kırkı çıkana kadar emme aralıkları düzene giriyor ve ilk günlerdeki kadar sık emmiyorla. Saate çok takılma derim acıkınca emiyorlar zaten ben her yolu denediğim halde uyandıramayınca pes ettim. Kendisi uyanıp emmek isteyince daha güzel emiyor.
Canim 1 bucuk saatte beslememizin sebebi sarilik tedavisi gorduk o yuzden.o sekilde dusurduk sariligi zor bela.cok sukir artik daha cok uyanik kaliyo kizim bundan sonra tehlike yoktur artik.21.gunumuz olacak yarin.cok yorgun ve bitkinim o yuzden.gece uykularim yok.artik bebegime birakmak istiyorum emme zamanlarini.yinede alarmi 2 bucuk 3 saat sonrasina kuruyorum.daha fazla gecirmeyeyim diye

Ay super o zaman.ikisinide emmesi lazim diye biliyodum ben.ondan tereddutteydim hep yeterli oluyomu olmuyomu diye.cok tesekkur ederim

Her cocuk farklidir canim, sen cocugunun huyunu da ihtiyacini da hemsireden doktordan daha iyi bilirsin merak etme. Benim ki de 2 veya 3 saatte acıkıp ağlayarak uyanıp 15-20dk guzel emiyor. 1 saat 55 dakikada bile ben ağzına memeyi versem kesinlikle emmiyor agzini kitliyor ama 5 dk sonra kendi acikip araniyor ve emiyor.

Ayrica ben bebis dogdugundan beri hep tek memeyi kendi doyup birakana kadar emdirdim. Doyunca ikinci memeyi asla almiyor. Yarida kesip diger memeye gecsem bu sefer de yeniden sutu cekip getirmeye useniyor bu sefer hic emmiyor. Ben de onun keyfi nasil istiyorsa oyle yapiyorum, kafam rahat oh mis :)

Evdeyken kasilma ya da sancin oluyor mu peki canim. Ben aksamlari kasilmalar yasiyorum. Ama nst de her sey süt liman:)

Yok cnm kasılma çok nadir, sancı adet sancısı gübü düzensiz. Ama bütün kemiklerim eklemlerim ağrıyo. Yatsam olmuyo kalksam olmuyo yani :(

Hastaneye gittim cati muayenesi yaptilar. 2 3 cm acilma varmis.sAncin artarsa suyun gelirse gel tekrar dedi doktor. sancilarim daha da siddetleniyo hicbisey yapamiyorum oylece kalakaldim

Sancın artıyorsa açılman devam ediyor demek oluyor Can'ım ,. Saat tut 5-7 Dk arası bir geliyorsa sancı hastaneye tekrar hemen gitmelisin.
Ayrıca ılık duş dahada açılmana yardımcı olacaktır

Sancın artıyorsa açılman devam ediyor demek oluyor Can'ım ,. Saat tut 5-7 Dk arası bir geliyorsa sancı hastaneye tekrar hemen gitmelisin.
Ayrıca ılık duş dahada açılmana yardımcı olacaktır
Zaten bes dakikada 1 oluyo ama doktor eve gonderdi. Devlet hastanesi diyw mi boyle oldu bilmiyotum ki

Kızlar acil durum :( birden acaip bi ishal oldum. Bi zararı olur mu müdahele etmeli miyim? Muz yedim gerçi şimdi ama

Her cocuk farklidir canim, sen cocugunun huyunu da ihtiyacini da hemsireden doktordan daha iyi bilirsin merak etme. Benim ki de 2 veya 3 saatte acıkıp ağlayarak uyanıp 15-20dk guzel emiyor. 1 saat 55 dakikada bile ben ağzına memeyi versem kesinlikle emmiyor agzini kitliyor ama 5 dk sonra kendi acikip araniyor ve emiyor.

Ayrica ben bebis dogdugundan beri hep tek memeyi kendi doyup birakana kadar emdirdim. Doyunca ikinci memeyi asla almiyor. Yarida kesip diger memeye gecsem bu sefer de yeniden sutu cekip getirmeye useniyor bu sefer hic emmiyor. Ben de onun keyfi nasil istiyorsa oyle yapiyorum, kafam rahat oh mis :)
Cok rahatladim ya tesekkur ederim :) boyle devam o zaman.swriliktan dolayi resmen fobi olustu bende emme saatleriyle ilgili

Cok rahatladim ya tesekkur ederim :) boyle devam o zaman.swriliktan dolayi resmen fobi olustu bende emme saatleriyle ilgili

Dinlenmezsen senin de sutun artmaz o zamanda canim ya... sarilik azalmaya basladiysa ve bebis kendi acikip agliyorsa bence hic dert etme, akisina birak :P

ben veriyorum su.

sutunu surekli sag.sicak kompress yap memintolara.sakin pes etme zamanla gelir
Ay canım sağıyorum ama damla damla geliyor ben de bebeğe veriyorum sağmak yerine ama hangisi göğüse daha az zarar veriyor bebegin ağzına vermek mi yoksa sağmak mi bilmiyorum

Simdi hastaneden ciktim. 2-3cm acilmam varmis %30 dedi sNci icin sanirim. O kadar kotuyum ki bu geceyi nasil atlaticam bilmiyorum cok siddetli.[/QU
Ilik duş iyi gelir derler.sanci 3 kere 100 e yaklasmasi lazim diye biliyorum 15 dakikada. 30 da az degil kasilmalari bayagi hhissediyorsundur. Allah yardimcin olsun.

Back