• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Hiç korkma canm Bak Allah şimdiden hazırlıyor bizi doğuma sıkıntı çekmeyelim diye.. Doğuranların bizden ne fazlası var bizde gayet güzel güzel doğurup kucağımıza alırız bebeklerimizi hiç endişelenme :KK19:
Bnde öyle diyorum kendi kendime ama yapamıyorum. Ne olacak bilmiyorum küçükken gördüm o yüzden midir bilemedim

Kızlar Herkese Merhabaaa :)) Bende dün gittim doktora oğluşum 842 gr olmuş, gayet iyi dedim doktorum ama adet düzensizliği nedeniyle sat bilmediğim için doktorun belirlediği tarih olan 10 mayısa göre şuan 10 gün geri gözüküyor, doktora sordum neden böyle diye, şuan bunu açıklayabileceğim bir durum söz konusu değil dedi, benim ve eşimin kaç kilo doğduğumu falan sordu, belirlenen sat'a göre 40 hafta doğduğu halde gelişimi geri olursa ve hala doğum olmazsa ne yapıyorsunuz dedim, aile ile görüşüp bebeğin durumuna göre suni sancı verip doğumu gerçekleştiriyoruz dedi, inşallah paşam zamanında gelişimini tamamlayarak kendisi gelir, suni sancı normal sancıya göre daha zormuş, bi de yarın 75 gr şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah güzel çıkar sonuçlarım, yoksa hamilelikte diyet çok zor
Canim bence bebegin kilosuna takilma sonraki haftalarda arayi kapatiyo bebisler bide anne ve babanin minyon olmasi da etkiliyor

Bnde öyle diyorum kendi kendime ama yapamıyorum. Ne olacak bilmiyorum küçükken gördüm o yüzden midir bilemedim
Oyüzden etkilenmişindir bende doğum videosu izlemiştim rüyalarıma girdi hergece sürekli ağladım asla doğurmam diye ama pozitif doğum hikayeleri okudum sürekli bana çok faydası oldu sana da tavsiye ederim okumanı

Oyüzden etkilenmişindir bende doğum videosu izlemiştim rüyalarıma girdi hergece sürekli ağladım asla doğurmam diye ama pozitif doğum hikayeleri okudum sürekli bana çok faydası oldu sana da tavsiye ederim okumanı
İnşallah canım hayırlısı ile sağ salim alırız kucağımıza

Bu arada artık 28.haftadayiz ve uyuşmazlık iğnesi için vakit geldi ve ben niyese korkuyorum iğneden değil ama işte korkuyorum niye bilmiyorum :KK17:
Varmı burda benden başka uyuşmazlık problemi olan yada iğnesini yaptıran? :110:
Ben yaptırdım 28. Haftada korkacak birşey yok canım ağrısı,acısı,ağırlığı olmuyor sadece devlet hastanesine yatış yatırmazsan temin etmesi uğraştırıyor pahalı bir iğne ben eczacılar odasından alıp 33tl fark vermiştim

Kızlar dün doktordaydım benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı ve bebeğim bi yerde toplanıp sertleşip öylede sancı veriyodu ama doktor bi sorun olmadığını söyledi. erken doğum riski falan yokmuş. Bazen rahim kendini hazırlamak için böyle kasılmalar olurmuş.. Ama tabiki yinede dikkat etmek lazım düzensiz olduğu sürece sıkıntı yok :)

Bende de aynısı oluyor. Karnımın bazen tamamnı bazen de bır yerınde sertlık oluyor hatta orası sıvrılıyor. Kasık agrısı cok yok ama. Ben de sık olmasındna korkuyorum. Genelde aksamları oluyor

Bende de aynısı oluyor. Karnımın bazen tamamnı bazen de bır yerınde sertlık oluyor hatta orası sıvrılıyor. Kasık agrısı cok yok ama. Ben de sık olmasındna korkuyorum. Genelde aksamları oluyor
Bende de vardı aynı şikayetler ama doktor sorun olmadığını söyledi.. Ama bünyeye göre farklılık gösterir mi bilmiyorum yanıltmayım sizleri

Ben yaptırdım 28. Haftada korkacak birşey yok canım ağrısı,acısı,ağırlığı olmuyor sadece devlet hastanesine yatış yatırmazsan temin etmesi uğraştırıyor pahalı bir iğne ben eczacılar odasından alıp 33tl fark vermiştim

Bende de var kan uyusmazlıgı ama doktor 28. haftada ıgne olacaksın felan demedı. Ben hamıle kaldıgımda test yaptırdıgımda negatıf cıkmıstı yanı kanımda pozıtıf antıkor yok. Dogumdan sonra yapılacak bana ıgne. Onlem amaclımı yapılıyor her doktorun uygulaması farklı mı anlamadım ben. Bı dahakı kontrolume gıttımde 28. haftamda olacagım o zaman sorayım

Canım bn hiç ödemedim Para. Hastane kendisi getirtti iğneyi

Bende de var kan uyusmazlıgı ama doktor 28. haftada ıgne olacaksın felan demedı. Ben hamıle kaldıgımda test yaptırdıgımda negatıf cıkmıstı yanı kanımda pozıtıf antıkor yok. Dogumdan sonra yapılacak bana ıgne. Onlem amaclımı yapılıyor her doktorun uygulaması farklı mı anlamadım ben. Bı dahakı kontrolume gıttımde 28. haftamda olacagım o zaman sorayım
Canım Bnmde negatif çıktı 28. Haftamda oldum iğne mi önlem amaçlı bu iğne canım doğum yaklaştığı için kanama filan olursa diye canım doğumdan sonra bebek babanın kan grubunda olursa iğne yapılacak

Benimde ilk testim negatif çıkmıştı 28.haftadaki önlem amaçlı yapıldı,doğum sonrası bebeğin kanı pozitifse bir iğne daha yapılacakmış. Her doktorun uygulaması farklı olabilir ama bir yerde bebek iyice büyüdükten sonra erken doğum veya bebeği kaybetme durumunda bebeğin kanının anne kanına karışma ihtimali daha yüksek olduğu için yapılıyormuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum canım

Canım bn hiç ödemedim Para. Hastane kendisi getirtti iğneyi
Özele mi gidiyorsun canım,devlet hastanesinde 1 gün yatış gösterip hastanede yatmadan ücretsiz iğneni yaptırabiliyormuşsun,benim özelde doktorum mor reçete yazdı o reçeteyle eczacılar odasına gidip iğneyi aldım 33tl fark çıktı normalde 235liraymış iğne

Canım Bnmde negatif çıktı 28. Haftamda oldum iğne mi önlem amaçlı bu iğne canım doğum yaklaştığı için kanama filan olursa diye canım doğumdan sonra bebek babanın kan grubunda olursa iğne yapılacak

Iste doktor bana 28. haftada ıgne olacaksın demedi. Sınır oldum sımdı hıc bahsetmedı bıle. Ben gıttıgımde sorucam artık napıyım.

Kizlar sabah dr a gittim 35 cm,1175 gr olmus bizim kiz masallah :)Basi cok asagida dedi bi sorun var mi dedim yok dedi,plasentada yer yer kistik yapi ve yaslanma var dedi bisey olur mu dedim yok dedi :KK51:e be adam ne demeye huylandirdin o zaman dememek icin zor tuttum kendimi :KK11:Yuzune de bi kere getirdi yan duruyo falan dedi gostermedi gicik oldum geldim :63:

Annemmm yaa bana emzirme önlüğü almışşş ^_^

Eklentiler

• IMG-20151118-WA0000.webp
    IMG-20151118-WA0000.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 75
Özele mi gidiyorsun canım,devlet hastanesinde 1 gün yatış gösterip hastanede yatmadan ücretsiz iğneni yaptırabiliyormuşsun,benim özelde doktorum mor reçete yazdı o reçeteyle eczacılar odasına gidip iğneyi aldım 33tl fark çıktı normalde 235liraymış iğne
Hem özele hem de devlete gidiyorum canım devlette ki doktorum yatış göstertti canım hiç ödeme yapmadım

Iste doktor bana 28. haftada ıgne olacaksın demedi. Sınır oldum sımdı hıc bahsetmedı bıle. Ben gıttıgımde sorucam artık napıyım.
Bencede sor canım bnm doktorum izne ayrılacağı m dedi başka doktor da yapar dedi ama başka doktor bn yapmıyorum dedi bizde tekrar başka doktara gittik o da bn gerek görüyorum dedi önlem amaçlı dşye dedi

Bende de oluyor canim bir yone dayanıyor sanki. Özellikle de aksamlari. Bircogumuzda oluyor. Demek ki normal.

Back
X