2016 Şubat Anneleri

Kuzumun ateşi dişindenmiş kızlar aşılarla birlikte geldi sağ alt ilk dişimiz pırtlamış bugün ateşi 38.3 geçmedi çok şükür birde bizim kabızlık problemimiz olduğu için vegaferona bu ay başlıcaz yemeklere katıp veriliyor mu doktora sormayı unutmuşum

valla
Bize dr ekim dendi canim.kan alınıp alerji mi ne ogrenulecekmis.kasimda da kızamık aşısı olunuyormus.ama isin garip yani devletin asi karnesi uygulamasinda (google store deki) sıradaki aşı bir yaşında yaziyor
bana da 9. ayda izlem var 1 yaşında aşı var dendi canım.hatta doğum gününün tarihi verildi hafta sonuna denk geliyorsa geç yapın ama erken yapmayın dedi hemşire.9. ayda hiçbir aşı görünmüyor canım bundan sonraki aşı 1 yaşında görünüyor

Bizede 9. Ay bitiminde aşı dendi. Kızamık aşısı. Ve kan testi istenildi

Bize dr ekim dendi canim.kan alınıp alerji mi ne ogrenulecekmis.kasimda da kızamık aşısı olunuyormus.ama isin garip yani devletin asi karnesi uygulamasinda (google store deki) sıradaki aşı bir yaşında yaziyor
Bu aşı olayları niye boyle karışık ya
Ekim ayında gittiğimizde ne diyecek bakım ebemiz.

Bize aşı denmedi canım. 8 aylık olucaz ekimde. Ayy.. Benim izinler bitiyor.. Nasıl ayrılıcam ben bu kuzudan.

@Aysevin @pempepink askiminaskiyim kızlar 1 yaşında yapılan kızamık aşısı mültecilerin artması nedeniyle kampanya aşı olarak isteğe bağlı 9. Ayda da yapılıyormuş ama ek doz gibi çünkü 1 yaşında zorunlu olarak tekrar yapılıyormuş. Suriyelilerin yığın olduğu yerlerde yapılıyormuş özellikle. Yalnız ağır bi aşıymış 9 aylıkken de baya ağır gelebiliyormuş genelde bir hafta sonra Ateş ve döküntü yapıyormuş. Sonuç ben yaptırmayacağım

4 saat 5 saat suzdurdum bazen butun bir gun suzdurdugum oluyor isime nasil geliyorsa cok civiksa biraz daha suzulsun
Öylemi benimki cıvık oldu ozaman dolaba kaldırdım. Hatta ilk kahvaltısını yaptı bugün çok sevdi. Birşey olmaz heralde değil mi? Bi dahakine daha çok süzdüreyim ozaman. Birşey daha sorcaktım. Şimdi tekrar yapmak istediğimde bu labneyi maya olarak kullanabiliyomuyuz yoksa gene beyaz peynirden mi yapcaz?

Aslinda 1 saat bile suzulmesi yetiyor bence tulbente bagli birazda tulbent sık olursa daha zor suzuluyor seyrek olursa izin suruyor ben koyu kivami seviyorum sahsen civik yapanlarda var ama cok civik olursa olmaz tabi bu arada peynir suyuna tam bugday ekmegi yapabilirsin minnosa super oluyor

Peynir icin ölçüler nedir

Ekmeği beceremem ya. Kaynanama söyledim o yapcak. Suyunu döktüm ya aklıma gelmedi. Bida ayırayım. Çokda cıvık değil. Evet tülbent çok sık. Kese yoğurdu yapıyodum onla.

Herobaby tahilli kasik mamasi aldım guzel mi ona göre guzel deilse degistirim acmadan

Ben Hipp'in tahıllısını aldım. Tadı yavan, bizimki de sevmedi zaten ama içine muz rendeliyorum ya da haşlanmış kuru kayısı ekliyorum o zaman yiyor. Çöpe atmak istemediğim için bitirene kadar böyle yedireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…