2016 Şubat Anneleri

Olmadı bende denerim severse güzel çıkarsa devam ederim ben yulaf ezmesi kullanıyorum seve seve yiyo da farklı bi tat olsun die aldım bakalim :)

Bize aşı denmedi canım. 8 aylık olucaz ekimde. Ayy.. Benim izinler bitiyor.. Nasıl ayrılıcam ben bu kuzudan.

Sorma Can'ım yaa ben de 1 eylülde başlıyorum. Şimdiden stresi başladı. Bir de kızım gitgide bana daha çok bağımlı olmaya başladı. Çok zor olacak ayrılması.

Yaptıran bir tanıdığa sordum da o da aynısını dedi. Suriyelilerden dolayı ilave bir aşıymış. Etkileri bu kadar ağırmıymış gerçekten, bir daha düşüneyim yaptırma işini.

Keşke geçim zorluğu olmasa da ben de ücretsiz izne ayrılabilsem. Benim şansım annemin bakacak olması.
Süpermiş o zaman. Bizde tek maaşla zor geçiniyoruz. Huysuz bir bebek olunca annem bakamadı. Bakıcı işine eşim razı gelmedi. Bnm de canıma millet oldu

Olmadı bende denerim severse güzel çıkarsa devam ederim ben yulaf ezmesi kullanıyorum seve seve yiyo da farklı bi tat olsun die aldım bakalim :)
Yulaf ezmesini nasıl yapıyorsun? Nerde satılıyor? Bende muhallebileri yulaf unu yada tam tahıllı unlardan yapmak istiyorum

Kızlar dün yazdım ama cevap alamadım bebeğim önceden kabız olduğu için kan damlasına bu ay başlıcaz 2 damla bir hafta sonra artarak gidicek yemeklere katarak verebilir miyiz bu damlayı nette bi bilgi bulamadım doktora da sormayı unutmuşum

İlacın adı ne canım

Yulaf ezmesini nasıl yapıyorsun? Nerde satılıyor? Bende muhallebileri yulaf unu yada tam tahıllı unlardan yapmak istiyorum
Marketten hani yulaf ezmesi diye görürsün ben onu robottan un haline getiriyorum 1 su bardağina 1 yemek k.koyup kaynatip yumusak olana kadar pişiriyorum icine meyve koy yada sade ver cok faydali tahilli lifli

Sorma Can'ım yaa ben de 1 eylülde başlıyorum. Şimdiden stresi başladı. Bir de kızım gitgide bana daha çok bağımlı olmaya başladı. Çok zor olacak ayrılması.
aynen bende de aynı stres başladı 5 eylülde ben de başlıyorum ise. nasıl ayrılacağız

Marketten hani yulaf ezmesi diye görürsün ben onu robottan un haline getiriyorum 1 su bardağina 1 yemek k.koyup kaynatip yumusak olana kadar pişiriyorum icine meyve koy yada sade ver cok faydali tahilli lifli
Bugün kipaya baktım göremedim. Bende hazır pirinç unlu muhallebi aldım şimdilik. Bulursam ondan da alırım

Bugün sağlık ocağından bize de 9. Ayda aşı var dedi. Ne aşısı dedim. Kızakmıkçık dedi. Mültecilerden dolayı 3 yıldır yapıyoruz dedi. Ama mecbur değilsiniz. İstemezsen imza atarsın dedi. Ama şimdiye kadar istemeyen olmadı falan dedi. Ben de doktorumuza bir sorayım bakalım dedim. O ne dicek.

Ben de farklı bir ilde yaptırdım 6 ayi bugün. Bana da dediler. Her il yapmıyor ama mültecilerden sonra biz yapmaya başladık diye. Bizim il de var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…