• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Anneler bebeklerinize oyuncak neler alıyorsunuz? Eğitici oyuncaklar için henüz erken ama bakıyorum öyle. Eğitici köpekçik almak istiyorum kullanışlımıdır acaba?
Benimki cep telefonu ve kumanda hastası old için en son oyuncak kumanda aldım :D Eğitici sesler renkler,Sayılar ,alfabe bar tuşlarında.şarkılar da var.eğitici köpektir ben de alıcam ama bir ay sonra.daha erken gibi geldi.biraz daha oturmayı kendi vakit geçirmeyi öğrensin ki onca para veriyoruz.çok pahalılar.ondan önce de emekleme Arkadaşı ve hareket eden birkaç oyuncak aldım ki biraz Şevk gelsin diye.hiç niyeti yok emeklemeye falan.yüzüstü yatırıp antrenman yaptırıyorum arada.öyle:)

Cnm elma armut gibi meyveleri rendeleyek baslamistik... cam rendede zaten pure gibi oluyo ama ilk basliyorsun pure yerinden degil suyundan ver... 3 gun kurali var... ona gore yaparsin cnm sonrada patates kabak havuc gibi sebzelerden corba yapmistim ben...
Ne çorbalar ne püreler yaptım da kızım bana mısın demedi. Hiç birini sevmedi iştahsız sıpa :)
Canım, stres sıkıntı yapmamaya çalış. Allah korusun hastalanirsan kim.bakacak sana ve kuzuya. Biz ek gıdaya meyve ve sebzeyle başladık. Süt ürünleri yasak.
Canım benim sağlıklı olsunlar zayıf olsunlar. Hiç takma.kafana. tooparlayacak bizim.yavrularda.
Kuzum bu tadı kötü mamayi içiyor vallahi. Ama bu son 1o.gundur pek.bitirmiyor mamayi. Dişi çıktı, asi oldu. Bunlara yoruyorum. Mamanin adı pregomin as canım
Aaa kusura bakma canım ben başka mamayla karıştırdım sizinkinin ismini hatırlayamadım. Valla dediğin gibi oldu tamda. Hasta oldum yinede ben baktım. ama Allah'tan çabuk geçti. İnan iştahsız ya kızım , artık ek gıdaları hazırlayasım bile gelmiyor

Ne çorbalar ne püreler yaptım da kızım bana mısın demedi. Hiç birini sevmedi iştahsız sıpa :)

Aaa kusura bakma canım ben başka mamayla karıştırdım sizinkinin ismini hatırlayamadım. Valla dediğin gibi oldu tamda. Hasta oldum yinede ben baktım. ama Allah'tan çabuk geçti. İnan iştahsız ya kızım , artık ek gıdaları hazırlayasım bile gelmiyor
Valla canım aynen bende yemiyor birşey ağzını kapatıyor başını sağa sola çeviriyor. Yaavvv bu kadar mı olur diyorum. Sen ne ara ogrendin bunları . bir kaç sayfa geride bir arkadas yazmış yulaf ezmesiyle meyve karıştirip veriyorum diye. Daha doğrusu yulaf ezmesini rondodon geçiriyor, bir su bardağına bir yemek kaşığı yumuşayana kadar psiirip meyve ekliyormus. Bende yapayım.dedim. olur ya sever belki. Bir iki çay kaşığı yese kardir.. Tadını bilsin en azından, doysun istemiyorum ki. Minnak ağzını acsin bende goreyim ;) sanırım Z Zynp93 tarif vermişti sagolsun

Kısmetse annem bakacak canım, aynen bol bol ağlıyacaz karşılıklı :KK61:

Off çok zor olacak ayrılması, şimdiden düşündükçe gözlerim doluyor :KK57:

:( iyice alışacaklar bize.. Benim annem rahatsız. Evi çok büyük araba mesafesi var .. Site de tanıdığım komşulara soyledim. Bebek bakabilcek güvenilir birileri var mı diye ama.. Hayırlısı olsun inşaallah

Canm ekmegi baya yiyo parcalayarak favori yiyecegi :KK70: havucu sevdi yumurtanin yüzüne bakmiyo sabah muzlu pankek yptm 2 kere onu sevdi yogurt corbasini cok seviyo tarhanayi yedirememstm icine tel sehriye kattm biraz da ekmek ufaladm sevdi oyle bi kucuk kase yedi mesela deneye deneye buluyorum sevdigi seyleri bide kendi tutup yemek icin cabalamasa yogurdu felan mecbur ben veriyorm kendi kendine yemesi amacm ama bi kere kasikla verdm eline yogurdu beceremedi:KK70:
Masallah ona.. ben hic ustunde durmadim ya veriyorum tadimliklar bende basliyim ya ufaktan yogurt corbasi eminim cok sevicektir.. ama pantek filan nasil yiyoki parcalayabiliyormu?

ben yoğurdu çalkalayıp bardakla içiriyorum biveronla da içer gerçi..çok seviyor yoğurdu..şeftali de vermwye devam edeceğim bir zararı yok hem de seviyor:cool:
blw'ye devam..listelerin çıktılarını aldım buzdolabının kapağına yapıştırdım kv bakıp dudak büküyor hımmm hommmm diye:confused:
puhaha iyiymis kv devri gecti :))

Kizlar bizim ufaklik bu hafta artik ben odadan cikinca aglamaya, bakiciya verince mizirdamaya.. efenim koltuk veya tv unitesine cikmak artik yetmiyor duz duvara tutunup yurumeye calisiyor oglumu zaptedemiyorum.. Kimsede erkenden yurusun diye heveslenmesin en guzeli emeklemesi :))

Canm ekmegi baya yiyo parcalayarak favori yiyecegi :KK70: havucu sevdi yumurtanin yüzüne bakmiyo sabah muzlu pankek yptm 2 kere onu sevdi yogurt corbasini cok seviyo tarhanayi yedirememstm icine tel sehriye kattm biraz da ekmek ufaladm sevdi oyle bi kucuk kase yedi mesela deneye deneye buluyorum sevdigi seyleri bide kendi tutup yemek icin cabalamasa yogurdu felan mecbur ben veriyorm kendi kendine yemesi amacm ama bi kere kasikla verdm eline yogurdu beceremedi:KK70:
bebeğiniz kaç aylık pankek veriorsunuz bizimki 6 ay 4 günlük ben çorba yoğurt meyve veriorum yumurtaya bile başlayamadım baslayayımmı

kızlar bebeğim 12 şubat doğumlu çorba meyve yoğurt veriorum kahvaltıya baslayayımmı bana bikaç tane çorba tarifi verirmisiniz ben kabak patates havuç irmik katıp pişiriyorum onu pek sevmedi

kızlar bebeğim 12 şubat doğumlu çorba meyve yoğurt veriorum kahvaltıya baslayayımmı bana bikaç tane çorba tarifi verirmisiniz ben kabak patates havuç irmik katıp pişiriyorum onu pek sevmedi
ben irmik yerine kuzu kiyma koyuyorum.. benimkide pek sevmedi :P tarhana verin diyolar ama cok erken direk alerjan yani bir suru baharatli kokulu seyler var verilmez bu evrede diye dusunuyorum.

Back