2016 Şubat Anneleri

Canım, stres sıkıntı yapmamaya çalış. Allah korusun hastalanirsan kim.bakacak sana ve kuzuya. Biz ek gıdaya meyve ve sebzeyle başladık. Süt ürünleri yasak.
Canım benim sağlıklı olsunlar zayıf olsunlar. Hiç takma.kafana. tooparlayacak bizim.yavrularda.
Kuzum bu tadı kötü mamayi içiyor vallahi. Ama bu son 1o.gundur pek.bitirmiyor mamayi. Dişi çıktı, asi oldu. Bunlara yoruyorum. Mamanin adı pregomin as canım

Can'ım ben de anlattığın gibi su ile pişirip sütümle seyreltip veriyorum. Devam sütü ile daha mı çok kilo alır, öyleyse bir de o şekilde deneyeyim.

Ayni durumdayim canim bugun iki kere isirdi dunde daha yeni cikti uclari daha cok isircam hazirlikli ol diyo heralde

kızlar iyi akşamlar..ek gıdaya geçtik biz de ama sorum şimdi şu..6. aydan sonra anne sütünn yanında formül süt vermek şart mı?şimdiye kadar vermedim ama 6. aydan sonra vermeyi tavsiye ediyorlar genelde..şimdiye kadar mamalardan sadece kaşık maması verdim ek olarak geçen ay o da 1 paket bitirdik...anne sütü+formül süt+ek gıda olarak mı devam etmeliyiz yoksa sadece anne sütü+ek gıda mı? şimdiye kadar kilo alımımız gayet iyiydi bundan sonra nasıl gideceğiz merak ettim

Ayni durumdayim canim bugun iki kere isirdi dunde daha yeni cikti uclari daha cok isircam hazirlikli ol diyo heralde
Bizimkinin baya uzun uzun.koparak diye korkuyorumustlerde çıktığında herhalde dislerini torpuleyecek

Yaaa.. Günlük mu tutuyorsun.. Ne kadar hossss neler yazıyorsun canım. :) çok hoşuma.gitti valla tebrik ederim. Çok ince bir dusunce
Elime aldıkça aklıma geleni yazıyorum ama elime alamasam da özellikle İLKleri yazıp bırakıyorum ilk diş ilk emekleme yürüme ilk kelimeler hatta kızımıngarip kelimelerinin listesini tuttuk eşimle. Önce tel.e yazdık ilk fırsatta deftere yazdım büyüyünce vericem ellerine ☺

Canım üzme kendini sen kendini üzersen çocuk da etkilenir belki diş çıkarma dönemine falan denk gelmiştir o zamanlarda da az yiyorlar zaten sıcaklarda benimkiler de yiyemiyor dolaptan yeni çıkardığım yoğurdu meyveyi veriyordum hava serinleyince biraz daha fazla yemeye başladılar ama yine de tam olarak iştahları yerine gelmedi

Canım oto koltuklarının çoğu terletiyor ama iç kılıflar var hem arabaları için hem de oto koltukları için. Onlardan alır koyarsın içine. Aynı masada olmayı 1 yaşına kadar önermem cıss olayını anlayabilecek duruma gelene kadar sofradakilerden uzak durması güvenlik açısından daha iyi. Hiç bi şeye uzanamasa örtüyü çekiyorlar ve gerçekten büyüklerin dediği gibi yılanı boğabilecek kadar da güçlüler

Canım biz büyük kızı biz dr.a gideceğimiz zaman da ara ara götürüyorduk sırf koşullanmasın diye. Zaten benim de önlüğüm var kışları evde önlüğü onun önünde giyiyordum arada. Hatta ona da giydirip kulağına steteskop takmışlığımuz var :)))

Teşekkür ederim canım, daha az takmaya başladım. Sağlıklı olsun da alır da verir de. İlk çocuk olunca daha çok takıyor insan galiba

Aaa Can'ım ne güzel fikir :)) Ben de mi bir önlük edinsem. Hem okulda da kullanırım

ya bize 9. ayda izlem var öbür aşı doğum günden bi gün sonra yapılacak dendi tatlım
Bize kasıma gün verdiler, 9. Ay aşısı yapılacakmış, yanılmıyorsam kızamık aşısı dendi hatta.
Bir de kan tahlili yapılacak o ay dediler. Size niye farklı şey dediler ki acaba?

Bize kasıma gün verdiler, 9. Ay aşısı yapılacakmış, yanılmıyorsam kızamık aşısı dendi hatta.
Bir de kan tahlili yapılacak o ay dediler. Size niye farklı şey dediler ki acaba?
Bize de 13 ekime parmakdan kan alınacak dediler sadece. Asi olayına hiç girmedi ben zaten hiç memnun değilim ebemde,hekimimizden de

Bana ekim ayında gelin parmak dan kan alınacak dediler. Size de dediler mi canim
Bize dr ekim dendi canim.kan alınıp alerji mi ne ogrenulecekmis.kasimda da kızamık aşısı olunuyormus.ama isin garip yani devletin asi karnesi uygulamasinda (google store deki) sıradaki aşı bir yaşında yaziyor

Bize de 13 ekime parmakdan kan alınacak dediler sadece. Asi olayına hiç girmedi ben zaten hiç memnun değilim ebemde,hekimimizden de

Aynen canım kan alınacak , tahlil yapılacak dendi, bir de aşı yapılacakmış. Bir tek bize mi dediler ki acaba? Hatta aşı takvimine baktım sonra, 9. Ay da aşı da görünmüyor . Ekstra bir aşı diye düşündüm ben de.

Bize dr ekim dendi canim.kan alınıp alerji mi ne ogrenulecekmis.kasimda da kızamık aşısı olunuyormus.ama isin garip yani devletin asi karnesi uygulamasinda (google store deki) sıradaki aşı bir yaşında yaziyor

Sen de yazmışsın canım, demek ki yanılmıyormuşum kızamık aşısıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…