- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vurulur canım biz ogleden sonra vurulduk6.ay aşısı öğleden sonra vurulur mu acaba?
bana da 9. ayda izlem var 1 yaşında aşı var dendi canım.hatta doğum gününün tarihi verildi hafta sonuna denk geliyorsa geç yapın ama erken yapmayın dedi hemşire.9. ayda hiçbir aşı görünmüyor canım bundan sonraki aşı 1 yaşında görünüyorBize dr ekim dendi canim.kan alınıp alerji mi ne ogrenulecekmis.kasimda da kızamık aşısı olunuyormus.ama isin garip yani devletin asi karnesi uygulamasinda (google store deki) sıradaki aşı bir yaşında yaziyor
Kopcak memelerBizimkinin baya uzun uzun.koparak diye korkuyorumustlerde çıktığında herhalde dislerini torpuleyecek
Bizede 9. Ay bitiminde aşı dendi. Kızamık aşısı. Ve kan testi istenildiAynen canım kan alınacak , tahlil yapılacak dendi, bir de aşı yapılacakmış. Bir tek bize mi dediler ki acaba? Hatta aşı takvimine baktım sonra, 9. Ay da aşı da görünmüyor . Ekstra bir aşı diye düşündüm ben de.
2 hafta yaptım canım ben. Bu ay 500 gr almış çok şükür maşallah.Can'ım ben de anlattığın gibi su ile pişirip sütümle seyreltip veriyorum. Devam sütü ile daha mı çok kilo alır, öyleyse bir de o şekilde deneyeyim.
Bu aşı olayları niye boyle karışık yaBize dr ekim dendi canim.kan alınıp alerji mi ne ogrenulecekmis.kasimda da kızamık aşısı olunuyormus.ama isin garip yani devletin asi karnesi uygulamasinda (google store deki) sıradaki aşı bir yaşında yaziyor
Bize aşı denmedi canım. 8 aylık olucaz ekimde. Ayy.. Benim izinler bitiyor.. Nasıl ayrılıcam ben bu kuzudan.Aynen canım kan alınacak , tahlil yapılacak dendi, bir de aşı yapılacakmış. Bir tek bize mi dediler ki acaba? Hatta aşı takvimine baktım sonra, 9. Ay da aşı da görünmüyor . Ekstra bir aşı diye düşündüm ben de.
4 saat 5 saat suzdurdum bazen butun bir gun suzdurdugum oluyor isime nasil geliyorsa cok civiksa biraz daha suzulsunchocolate19 cnm sen labne yapmıştın. Ne kadar süzülmesi gerekiyor. Dün yaptım süzdürdüm yumuşak kıvamda yeterlimidir ki.
Öylemi benimki cıvık oldu ozaman dolaba kaldırdım. Hatta ilk kahvaltısını yaptı bugün çok sevdi. Birşey olmaz heralde değil mi? Bi dahakine daha çok süzdüreyim ozaman. Birşey daha sorcaktım. Şimdi tekrar yapmak istediğimde bu labneyi maya olarak kullanabiliyomuyuz yoksa gene beyaz peynirden mi yapcaz?4 saat 5 saat suzdurdum bazen butun bir gun suzdurdugum oluyor isime nasil geliyorsa cok civiksa biraz daha suzulsun
Aslinda 1 saat bile suzulmesi yetiyor bence tulbente bagli birazda tulbent sık olursa daha zor suzuluyor seyrek olursa izin suruyor ben koyu kivami seviyorum sahsen civik yapanlarda var ama cok civik olursa olmaz tabi bu arada peynir suyuna tam bugday ekmegi yapabilirsin minnosa super oluyorÖylemi benimki cıvık oldu ozaman dolaba kaldırdım. Hatta ilk kahvaltısını yaptı bugün çok sevdi. Birşey olmaz heralde değil mi? Bi dahakine daha çok süzdüreyim ozaman. Birşey daha sorcaktım. Şimdi tekrar yapmak istediğimde bu labneyi maya olarak kullanabiliyomuyuz yoksa gene beyaz peynirden mi yapcaz?
Peynir icin ölçüler nedirAslinda 1 saat bile suzulmesi yetiyor bence tulbente bagli birazda tulbent sık olursa daha zor suzuluyor seyrek olursa izin suruyor ben koyu kivami seviyorum sahsen civik yapanlarda var ama cok civik olursa olmaz tabi bu arada peynir suyuna tam bugday ekmegi yapabilirsin minnosa super oluyor
Ekmeği beceremem ya. Kaynanama söyledim o yapcak. Suyunu döktüm ya aklıma gelmedi. Bida ayırayım. Çokda cıvık değil. Evet tülbent çok sık. Kese yoğurdu yapıyodum onla.Aslinda 1 saat bile suzulmesi yetiyor bence tulbente bagli birazda tulbent sık olursa daha zor suzuluyor seyrek olursa izin suruyor ben koyu kivami seviyorum sahsen civik yapanlarda var ama cok civik olursa olmaz tabi bu arada peynir suyuna tam bugday ekmegi yapabilirsin minnosa super oluyor
O yuzden civik.olmustur canm hwr peynir icin tekrar yeni peynir kullaniyorum canmEkmeği beceremem ya. Kaynanama söyledim o yapcak. Suyunu döktüm ya aklıma gelmedi. Bida ayırayım. Çokda cıvık değil. Evet tülbent çok sık. Kese yoğurdu yapıyodum onla.
1 lt sut icin onceden tuzu alinmis 1 kibrit kutusu kadar peynir kullaniliyor yogurt mayalar gibi yapiliyor daha sonra suzuluyorPeynir icin ölçüler nedir
Herobaby tahilli kasik mamasi aldım guzel mi ona göre guzel deilse degistirim acmadan
Anladım saol bende denicem peynir artik kahvaltilara başlıcaz1 lt sut icin onceden tuzu alinmis 1 kibrit kutusu kadar peynir kullaniliyor yogurt mayalar gibi yapiliyor daha sonra suzuluyor