2016 Şubat Anneleri

Canım 8 saat beklemek en iyisi. Doktorların neredeyse hepsi aynı fikirde... biraz daha büyüdüklerinde 3 saatte bir başka bir ilaçla dönüşüm yapılabiliuor. Aşı ateşi çok çok uzun sürmez inş.
Yaz canım geç kalmadınki zaten inş görüşürüz birgün
Canım pirinçunu ile yapacaksan az su ile koyu bir şekilde pişir sonra hazırladığın devam sütü ile seyrelt. Çünkü devam sütleri kaynatılmıyor.
Kaşık mamasında kaynatmaya gerek yok zaten ılık su ile hazırlanıyor. Direk hazırladığın devamsütü ile yapabilirsin.
İnş kg alır minnoş

Bizim gibi siz de az kilo almışsınız galiba, sıcaklardan sanırım. Baya düşüş olunca insanın morali bozuluyor
aynen ya benimde bayagi bi moralim bozuldu aslında takmamak lazım saglikli olsunlar az kg alsınlar ama elde değil düşünmemek. bakalım bu ay kaç kg almış tam olarak umarım daha iyidir.

gelişmemiş ne ya kg almamış der insan bende sinir oluyorum benim bebeğim minyon boyu iyi benim bebek içinde o lafı kullanıyorlar çok zoruma gidiyor . bi kere gelişmemiş denmez kelimelerin anlamlarını bilde konuş diyesim geliyor. kg az almış deseler içim yanmayacak belki bu kadar. bende zaten Citi pitı minyon bi şeyim bana çekmiş yüzü minnosumun

Gelismemis diyenlere seninde beynin gelismemis diyesim var

Canım cuma doktora sordum 4 saate bir verebilirsin dedi

Cnm elma armut gibi meyveleri rendeleyek baslamistik... cam rendede zaten pure gibi oluyo ama ilk basliyorsun pure yerinden degil suyundan ver... 3 gun kurali var... ona gore yaparsin cnm sonrada patates kabak havuc gibi sebzelerden corba yapmistim ben...

çok sevindim canım iyi kg almış maşallah nazar değmesin devamı gelsin. bakalım biz kaç kg almışız hala kontrole gidemedik aşımızı olduk ordaki tartı bozuktu sanırım:)

7 aylıkken diye biliyorum ben kıymaya başlama zamanı

ay çok hoş oluyor di mi bende her şeyi notu alıyorum ilk yediği meyve ve sebzeyi bile tarihleri ile :) ilk tırnaklarını bile sakladım:) bence büyüklerinde bu onların çok hoşuna gidecek

Bebeğim bi hafta sonra altı ay aşısını olacak çok korkuyorum ya üç aşı birden çok canı yanacak nasıl geçti Sizinkiler çok ateş falan oldu mu kızlar
bizde ateş olmadı canım rahat atlattı çok şükür sanki aşıya alıştı vücudlari birazda olsa

Cok guzel bi dusunce bende yazmaya baslayim artik bndan sobra disimiz cikti bunla baslayablrm:)

Kizlar benim memeler isyanlarda kızımın dişleri kasiniyor sanırım. alttan çıkmış iki disiyle uzatıyor resmen başlarını. psikolojim bozuldu. emzirmeye aldığımda içim titriyor resmen.simdi mi Isıracak biraz sonra mi diye duvarları izleyerek emziriyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…