Kızlarr nasılsınızzz? 500 msj birikmiş okuyamadım belki bu konu geçmiştir ama ben de sorcam E-bebekte joie oto koltuğu isofix bazası ile 800den 400e düşmüş 0-18 kg sizce nasıldır? 18 kilo kaç yaşa kadar kullanır ki:) pusette rahat edemiyo sanki artık bizim kız almayı düşünüyorum ama napsam bilemedim
Korkum bomba canım evet ama olacak olan heryerde oluyor ben Bodrumda da korkuyorum.. Seni arayacağım ve pek haberi olmasa da @bskn yi de arayacağım bebikleri kaynastiririz
Oyyyy... Şimdiden güzel düşünmeye çalış.. Güzel olsun.. Yer musait ise bebisle kısa kısa yuruyisler yap.. Kafalar uyuşmuyor ise kısa ama sık yuruyusler yap
İnşallah güzel geçer canim
Hahahahaha :) amin diyeyim o mazan
Belki ben oluyor musum..
Ya laf aramızda ben ikinci çocuğa soğuk bakmiyorum ama devir 1 çocuk az 2 çocuk çok devri....
Hahahahaha :) amin diyeyim o mazan
Belki ben oluyor musum..
Ya laf aramızda ben ikinci çocuğa soğuk bakmiyorum ama devir 1 çocuk az 2 çocuk çok devri....
Bence de yıpratır insanı ya. Ama etraftan sürekli baskı aman arayı açma ikisi bir büyüsün . Bu sefer yeterince ilgilenemiyorsun hem anne de yıpranıyor. Biraz arada yaş farkı olmalı.
Bence de yıpratır insanı ya. Ama etraftan sürekli baskı aman arayı açma ikisi bir büyüsün . Bu sefer yeterince ilgilenemiyorsun hem anne de yıpranıyor. Biraz arada yaş farkı olmalı.
Saç dökülmesi ne durumda hanımlar, bende saç kalmıcak bu gidişle avuç avuç.dökülüyo, ilk kızımda dr b vitamini iğnesi vermişti, siz bişey yapıyomusunuz?