2016 Şubat Anneleri

Kızlarr nasılsınızzz? 500 msj birikmiş okuyamadım belki bu konu geçmiştir ama ben de sorcam E-bebekte joie oto koltuğu isofix bazası ile 800den 400e düşmüş 0-18 kg sizce nasıldır? 18 kilo kaç yaşa kadar kullanır ki:) pusette rahat edemiyo sanki artık bizim kız almayı düşünüyorum ama napsam bilemedim

Bende dr brown ve avent var ikisini de almıyor. Lansinoh da deneyeyim bakayım işin tuhafı 3 ay önce içiyordu annesutu biberondan da..
Canjm.benim.ki Brown u almadı. Lansinoh momma... Çok rahat aldı. Tavsiye ederim. Ben Yavaş akış kullanıyorum.

canım smada yazan çok fazla kızım o kadar içemez birdefada rekorumuz 120 ml oda zorla ağlaya sızlaya ve bir defa içti bu güne kadar
Ya hiç kasma ver sen 60cc bir hafta bir dene.. İki saatte bir 60 cc ver buda 750cc eder günde hiçte fena değil başlangıç için Doymazsa yine verirsin

Ben oleyimm o zaman 3 cocukkk var bendee sizin 1 er tane zamani gelince olur insaallah aralarinin yakin olmasi yipratiyor
Bence de yıpratır insanı ya. Ama etraftan sürekli baskı aman arayı açma ikisi bir büyüsün . Bu sefer yeterince ilgilenemiyorsun hem anne de yıpranıyor. Biraz arada yaş farkı olmalı.

Bence de yıpratır insanı ya. Ama etraftan sürekli baskı aman arayı açma ikisi bir büyüsün . Bu sefer yeterince ilgilenemiyorsun hem anne de yıpranıyor. Biraz arada yaş farkı olmalı.
Bencede benim buyuklerin arasi cok yakindi resmen cildirmanin esigine gelmistim mukemmel cocugum biranda degismisti surekli kardesine zarar vermeye calisirdi zorr en azindan anlattigini anlayabilecek yasta olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…