• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Bencede benim buyuklerin arasi cok yakindi resmen cildirmanin esigine gelmistim mukemmel cocugum biranda degismisti surekli kardesine zarar vermeye calisirdi zorr en azindan anlattigini anlayabilecek yasta olmali
Benim 2 kizin arasinda 22 ay var.Isteyerek kaldim 2. Ye simdi 3. Ister misin deseler cokta yok demem :)) Bende bi anormallik var sanirim.Seninkiler arasinda kac yas var,daha dusunuyor musun :))

Benim 2 kizin arasinda 22 ay var.Isteyerek kaldim 2. Ye simdi 3. Ister misin deseler cokta yok demem :)) Bende bi anormallik var sanirim.Seninkiler arasinda kac yas var,daha dusunuyor musun :))
Ilk ve 2. Arasinde 15 ay var 3. Ile ortanca arasinda 7 yas dusunmuyorum cunku coook yiprandim tek basima buyuttum esim huysuz 1 dk bakmaz cocuklar surekli aglar hic bir sekilde susmaz esim niye agliyor bu diye bana bagirirdi zor gunlerimdi 3. Ye hamile kaldigimi ogrenince dunya basima yikildi sanki aglamaktan mahvoldum ama tabi simdi iyiki dogurdum diyorum esimde buna karsi daha ilgili keske beni bu kadar yipratmadan once ilgili olsaydi

Ohh iyi yapmışsın canım böyle yap işte güle güle kullan :süslü:

nisancan nisancan genc-anne genc-anne askiminaskiyim askiminaskiyim
Kızlar Allah yardımcınız olsun. İştahsız bebek -çocuk cidden çok zor. Diğer hastalıklar uykusuzluklar hiçbirşey :KK43: onlar yemiyorlar uyuyamıyorlar annelerde onların yanında üzüntüden kahroluyor :KK43: yemek yemedikleri içinde uykusız kalıyorlar
inş bebişleriniz biran önce iştahlarına kavuşurlar.
Bebekleriniz başka rahatsızlığı yoksa mamadan yanında birde çorbalara başlasanız. En azından sebzelerin meyvelerin vitaminlerinide alırlar.
İnşallah Allah razı olsun canım. Ben başladım meyve püresi yemiyor sebze çorbası yapmaya başladım. Azıcık azıcık yiyor gibii. İnşallah devamıda gelir. Dediğin gibi o yemeyince bende perişanım. Hem aç hemde uykusuz kalıyor. Bende onunla beraber aç ve uykusuz kalıyorum.

Ben oleyimm o zaman 3 cocukkk var bendee sizin 1 er tane zamani gelince olur insaallah aralarinin yakin olmasi yipratiyor

Allah yardımcın olsun canım benim. Kolay değildir eminim.. 3 çocuk.. Ouyyyyyyyyy
Tebrik ederim. Ya bana da diyorlar arası çok olmasın ama. 2 -3 yaş iyi gibi me geliyor

Bende dr brown ve avent var ikisini de almıyor. Lansinoh da deneyeyim bakayım:işsiz: işin tuhafı 3 ay önce içiyordu annesutu biberondan da..
bende birçok biberon denedim almadı lansinohun pompasını almıştım tesadüf onu denedim aldı bu arada sen neden sabiberon kullanıyorsun emmiyormu

Kizlar ya benim kizim bu ay hic kilo almadi.geçen ayla ayni kilosu.zayif
19 subatliyiz 6500 kilosu
Bugun avm de emzrme odasnda ayni ay doğumlusnu gordm masallah tosuncuktu benim ki pek ufak kaldi.o da sadece anne sutu veriyomus
Ya hiç sevmezdm cocugumu karşılastrmayi başkasıyla.sonucta her bunye farkli.bir de buyuk kizim zaten yastlarndan cok ilerde oldugu icin sanirim hic kiyasa girmedm rahattm
Ama annellik işte oluyor demek ki
O degilde hic kilo almamasi sorun sonucta.tamam tombalak olmasin saglkli olsun yeter ama kilo alması lazim.
Dr a mi götursem artk ek gida mi der mama mi bilmiyom.ama kilo almamasi canimi sıkıyo :KK43:

Canım maşallah diyeyim öncelikle. benimki hiç anne sütü alamıyor formül mama+ek gıdalar tüketiyoruz. 9 şubat doğumlu ve 5500 kilosu. İçin rahat olsun kızın normal bir kiloda. Allah hepsine sağlık sıhhat versin..için rahat olsun annesi: )

kızlar merhaba.uzun süredir giremedim nete.misafirler temizlik falan derken uzak kaldım sizlerden.Bebeğim 5 aylık oldu ve bu ay 200 gr.almış maalesef.çok üzüldüm.ne yapabilirim.ek gıdaya basladınız mı?
5. Ay ve sonrası kilo alımı yavaşlıyormuş sanırım. kızım 5 gün sonra 5 aylık olacak. bu ay 200 gram aldı şuana kadar . Normaldir herhalde. Gerçii ben şaşırmıyorum artık benim bebiş baştan beri böyle cılız :))

Arkadasımız zaten yeterince caresiz ve uzgun ve bir anne onun kadar kimse bunu kafaya takamaz , iştahsız Bebek her yol denendikten sonra pirinc unu da vermeyi dener hemde cok güzel dener..! ne yapsın bıraksın acından ölsün mü çok sinirlendim.. Biz aylardır burda birbirimizle iletişim halindeyiz her zaman destek olduk olumlu konustuk yeri geldi tecrübelere göre yeri geldi doktorlara göre çogunlukla da annelik içgüdülerimize göre hareket ettik ama hiç böyle bir üslupla karşılaşmadım ..

Aynen öyle canım. Ayrıca kim ne isterse verir. Pirinç unuda verir normal yemekde verir. Burada kimse kimseye böyle laflar söyleyemez.
Zaten bizim gruptan bir arkadaş degil. Böyle biranda gelip araya girip lap diye gereksiz kalp kırıcı laflar söylemiyorlarmı?
:sinirli: sanki ona fikrini sormuş. Ki fikir sorsada bu üslup kullanılmaz. :duduk:
Kızlar size ve diğer arkadaşlarada teşekkür ederim. Gerçekten çaresizlik çok zor. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın. Ama sizler gibi düşünceli arkadaşlar olduktan sonra herşeyi de dener,yazar, danışırım.. çok şükür bugüne kadar bizim gruptan hiçbir arkadaş böyle düşüncesiz yorumda bulunmadı, bulunacağınıda sanmıyorum. Bizim gruptan olmadığını fazlasıyla belli etti arkadaş.. İyiki varsınız sizlerrr... görmediğim hâlde hepinizi çok seviyorum :KK200:

bildiğin aynı biz :KK70:
aynı aynı benim kv de eşimin yanında bana yalakalık yapar canımm cicim der eşim yokken surat asar doğumda geldiklerinde bulaşık makinesinin içine çamaşır Suyu koymuş 5 yıldır sorunsuz çalışan makinem su taşırdımutfak su içinde eşim işten gelince ona temizletti bu harekete kızan ben her zamanki gibi eşime patladım kv kızdığımda ona laf söylemem lazım aslında ama yapamıyorum eşime söyleniyorum sonra kötü olan ben oluyorum hoş çoğu kez eşim birşey demiyor ama bazen söyleniyor

Ben oleyimm o zaman 3 cocukkk var bendee sizin 1 er tane zamani gelince olur insaallah aralarinin yakin olmasi yipratiyor
canım Allah sanakolaylık versin ben tek çocukla zorlanıyorum seni düşünemiyorum bile ama ben herşeye ragmen 2. çocuk istiyorum kuzım çok zor belki diğeri daha uslu olur ;-)ya da tam tersi :-Phoş eşim pek düşünmüyor sanki çocuğa o bakıyor bende bazen diyorum eşime ilerde 2. çocuk istersem sakın diye bende kararsız aslında gel git yaşıyorum herşeyin hayırlısı Allah herşeyin hayırlısınu versin hepimize

S serppp canım sen sebzeleri buzluğa atıyorum demiştin. Sakız kabagıda atıyormusun. Ben hiç atmamıştım. Nette önce şoklayın sonra atın diyor.
Şoklama da kaynar suyun içine süzgeçe kabakları koyup suya daldırıyormuşsun. 2 dk. Sonra soğuk suya tutup süzdürüyormuşsun. Öyle buzluğa atıyormuşsun.
Sen nasıl atıyorsun kabagı ?
onu duymadım canım sebzeleri dograyip atiyorum buzluga. şoklamak mı gerekiyormuş

Kızlarr nasılsınızzz? 500 msj birikmiş okuyamadım belki bu konu geçmiştir ama ben de sorcam E-bebekte joie oto koltuğu isofix bazası ile 800den 400e düşmüş 0-18 kg sizce nasıldır? 18 kilo kaç yaşa kadar kullanır ki:) pusette rahat edemiyo sanki artık bizim kız almayı düşünüyorum ama napsam bilemedim
canım koltuk cok rahat yatış pozisyonuna geçiyor mu. 800 lira isofixliler için cok ucuz mutlaka eksiği vardır diye düşünüyorum. tek bi hareketle yatmiyorsa buyuuuuk sıkıntı

herkes bir an önce büyümüş olacak hepsi aradan çıkmış olacak diyor ama ben de aradan çıkıyorum diye yapistiriyorum cevabı. gercekten 1 çocuk hiçmiş onu öğrendim. insan zaten uni.ye gidiyor lisede ne rahatmisim diyor işe başlıyor uni.de rahatmisim diyor evleniyor bekarlik sultanlikmis köle oldum diyor 1çocuk oluyor hayatım kaydı kendime zaman ayiramiyorum diyor 2. ve hatta 3. gelince kendisi hakkinda düşünmeye bile fırsatı olmuyor sonuç ben gibi deliriyor akşam gökçe aglaya ağlaya bi hal oldu ne yapriysam susmadı sinirden tel.i firlattim çok şükür çalışıyor :işsiz:

Allah yardımcın olsun canım benim. Kolay değildir eminim.. 3 çocuk.. Ouyyyyyyyyy
Tebrik ederim. Ya bana da diyorlar arası çok olmasın ama. 2 -3 yaş iyi gibi me geliyor
bence büyük olan krese veya okula baslamadan 2.yi yapmayın. en ideal zamanı siz bilirsiniz ama büyük çocuk evdeyse küçük gelir gelmez büyüğü krese veremiyorsunuz psikolojisi etkilenmesin diye. ama evde de olunca özellikle küçüğün uykusu düzene girene kadar büyük çocuk da ilgisizlikten bunaliyor o da gelip anneyi daha da çoook bunaltıyor. arayı açma diyenlere gelip yardım edersen açmam deyiver bak herkes nasıl kaçıyor.

bence büyük olan krese veya okula baslamadan 2.yi yapmayın. en ideal zamanı siz bilirsiniz ama büyük çocuk evdeyse küçük gelir gelmez büyüğü krese veremiyorsunuz psikolojisi etkilenmesin diye. ama evde de olunca özellikle küçüğün uykusu düzene girene kadar büyük çocuk da ilgisizlikten bunaliyor o da gelip anneyi daha da çoook bunaltıyor. arayı açma diyenlere gelip yardım edersen açmam deyiver bak herkes nasıl kaçıyor.
Tecrübeli insan konuşuyor .. Yok anam ben sorarım size yapayım mı ikinciyi diye.

herkes bir an önce büyümüş olacak hepsi aradan çıkmış olacak diyor ama ben de aradan çıkıyorum diye yapistiriyorum cevabı. gercekten 1 çocuk hiçmiş onu öğrendim. insan zaten uni.ye gidiyor lisede ne rahatmisim diyor işe başlıyor uni.de rahatmisim diyor evleniyor bekarlik sultanlikmis köle oldum diyor 1çocuk oluyor hayatım kaydı kendime zaman ayiramiyorum diyor 2. ve hatta 3. gelince kendisi hakkinda düşünmeye bile fırsatı olmuyor sonuç ben gibi deliriyor akşam gökçe aglaya ağlaya bi hal oldu ne yapriysam susmadı sinirden tel.i firlattim çok şükür çalışıyor :işsiz:
Nasıl sakinledi ya sonra :(
Bilge daha mi sakin ?
Ay şen nasıl seviyorsun çocukları. Vallahi tebrik ederim. Allah yardımcıniz olsun

Back
X