Benim de aynı her yer kıl. Çocuğun ellerinden kıl topluyom. Yanlarım resmen açıldı. Ama işin tuhafı yenileri çıkmaya başlamış. Korkmuştum kel kalcak diye :) ben şuan hiçbirşey kullanmıyorum. Ama doktora gidince bunu da sorcam. Sorular birikti :)
kel kalmayız inşallah da benim de o kadar çok dökülüyor ki her gün supurdugum halde yine berbat ortalık. ustelik banyoda avuç avuç saç topluyorum yenileri gelince diken diken çıkacaklar
Bende de çikolata kisti vardı ama hamileyken kayboldu. Tekrar mı çıktı acaba diye korkuyorum. Kaç aydır doktora da gitmedim. Bir gideyim bakalım ne dicek. Emzirirken düzensizlikler normalmiş inşallah öyle bir şeydir. Hemoroid bende de oldu ya. Hamileyken çekmediğim kabızlığı doğumdan sonra çektim. Ne yediysem fayda etmiyor
Ayy o kabızlık aynen hamileyken o skintiyi çekmedim. 15 gün çıkamadim. Şimdi ise kanamalı ve ağrılı oluyor
Ben emzirmiyorum caninm dikkat et süt korur derler ama ben bu inanmıyorum o söze.
Bir Dr a git. İnşallah kistler tekrar olmamisdir
kel kalmayız inşallah da benim de o kadar çok dökülüyor ki her gün supurdugum halde yine berbat ortalık. ustelik banyoda avuç avuç saç topluyorum yenileri gelince diken diken çıkacaklar
Yaa biz de kepçeyiz
Babamız da ben de kepçe değiliz ama oğluş kepçe
Yatırırken kulaklarını düzeltiyordum küçükken
Ama şimdi kendi sağa sola dönüyor kıvırıyor yine
Yarin tam 5 aylik oluyor oglusum cok sukur. Tam 600 gr almis cok sukur diger ay 100 gr almisti yavrumm benim yavrularimm benim annelik ne mukemmel biseyyy yaa
avent kullanıyorum ben de..lansinoh'tan daha çok memnun kalındığını okudum..düşünüyordum ben de iyi oldu senin de tavsiye etmen..hangi başlığını kullanıyorsun peki orta akışlı olanı mı?
evet canım lansinoh u daha çok sevdi kızım dün yine aventi denedim bir iki fırt çekti ağladı almadı sonra lansinoha koydum sütü içti az önce iki biberon daha aldım civilden evet orta akışlı kullanıyorum
Hic bilmiyorum ama rahat bir kg iciyor bizimki zaten bakiciyla 500cc birakiyorum aksam iki defa gecede emmeye devam ediyor, hatta suan daha bile fazla emiyor bence..
Ara beni o zaman :)))) korkma canım benim.bebikle yolculuk güzel geçer..
Ya da bomba ise korkun.. Patlamaz inşallah bende fobi olacak diye korkuyorum. Her an kalabalık bir yerde birşeyler olacakmış gibi me geliyor
Sserppp
canım sen sebzeleri buzluğa atıyorum demiştin. Sakız kabagıda atıyormusun. Ben hiç atmamıştım. Nette önce şoklayın sonra atın diyor.
Şoklama da kaynar suyun içine süzgeçe kabakları koyup suya daldırıyormuşsun. 2 dk. Sonra soğuk suya tutup süzdürüyormuşsun. Öyle buzluğa atıyormuşsun.
Sen nasıl atıyorsun kabagı ?
Yanlardan çıkmaya başlamış tuhaf duruyor gerçekten :) her banyodan sonra küvet saç kılı doluyor. Üstüne birde tarayınca bir avuç saç gidiyor. Artık taramıyorum bende kısa kestirdim :)
evet canım lansinoh u daha çok sevdi kızım dün yine aventi denedim bir iki fırt çekti ağladı almadı sonra lansinoha koydum sütü içti az önce iki biberon daha aldım civilden evet orta akışlı kullanıyorum
Ayy o kabızlık aynen hamileyken o skintiyi çekmedim. 15 gün çıkamadim. Şimdi ise kanamalı ve ağrılı oluyor
Ben emzirmiyorum caninm dikkat et süt korur derler ama ben bu inanmıyorum o söze.
Bir Dr a git. İnşallah kistler tekrar olmamisdir
Ara beni o zaman :)))) korkma canım benim.bebikle yolculuk güzel geçer..
Ya da bomba ise korkun.. Patlamaz inşallah bende fobi olacak diye korkuyorum. Her an kalabalık bir yerde birşeyler olacakmış gibi me geliyor
Korkum bomba canım evet ama olacak olan heryerde oluyor ben Bodrumda da korkuyorum.. Seni arayacağım ve pek haberi olmasa da bskn
yi de arayacağım bebikleri kaynastiririz