• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Sutten kesilmesin diye kotuymus kokusu, ben bazen yatarken veriyorum emiyor emiyor tadini aliyor gozleri fal tasi gibi aciliyor ama takati olmadigindan emiyor garibim :))) sma'nin haricinde baskada alabilirdin o sart degil ki ayrica. Bize eczaci arkadasimiz tavsiye etti diye aldik, bir bakima kiramadik diye :)
birkaç arkadaş smayı önerdi bir arkadaşta evolvia dedi nette smanın iyi kilo aldırdığını okudum birkaç forumda eczanede sordum oda en iyi evolvia dedi sonra sma dedi bende sma aldım zaten bir ay deneyeceğim kilo alımı iyi olmazsa değiştiririm birde bebişlerimiz günde kaç ml beslenmeli acaba her dr a gittiğimde soracağım ama unutuyorum

Benim de suan agzinin ortasina vurasim var. Kendisi cinsellik isteyince kirk takla atiyor. Ama o istemeyip sen gayet normal bir sekilde sarilarak uyumak istesen azcik sokulsan dur yaw zaten cok sicak oluyor. Yeminnen dediginiz giba tam ortasina :))
desen erkeklerin hepsi aynı benimkide cinsellik isteyince her işi yapar ne varsa ne istersem ama sonra hep erteler

benimki de öyle..aptamil almıştım ama her yapmamda çöpe gitti..biberonu da sevmiyor..belki başka bi marka biberon alsam daha rahat emer alışmalı çünkü artık:KK43:
kesinlikle biberonu değiştir canım bende alıştırmaya çalışıyorum biberona aventi sevmedi hiç lansinoh kullanıyorum bu daha iyi geldi bize

Ay yerim onu :) bi ara benimkide gözlerine çekiyordu biraz boldu dediğin gibi ağlamaya başlıyordu bende gülüyordum:) bende tekrar başladım takmaya bugünden beri:)ama havlu tarzı biraz terletiyor. gece ince tülbentı takacam. sizde var mı ilerleme canım?:)
Benim bant ta havludan. Tülbent denedim kaydı bu daha sıkı. Şimdilik yok :) ya düzelceğini zannetmiyorum ama ben daha çok açılmasın diye kullanıyorum. Uykuda kıvrılıp üstüne yatmasını önlüyor o yönden iyi. Ama daha küçükken yapılsa belki fayda ederdi diyorum. Bizim ki birazda genetik. Babamızın bebekken kulakları kepçeymiş aynı benzenmeye başladı. Daha da ilerlemesin diye takcam artık :)

seninkine kaynana ruhu kaçmış :KK48: bi teyzemin koca tarafı da öyle. erkekler her işe karışır. mantı yerken o mantiyi kaç kişinin sıktığını söylerler ve duruma gıcık olurlar. bütün mantilar tek elden çıkacakmış. tabi temizlik islerine de burunlarını sokmadan olmaz. burnunuzu sokacaginiza tüm bedeninizle gelin yapın işleri. sizin ceneniz yorulmasın bizim de başımız agrimasin:sopa:
Aynen canim kaynanadan beter :D

birkaç arkadaş smayı önerdi bir arkadaşta evolvia dedi nette smanın iyi kilo aldırdığını okudum birkaç forumda eczanede sordum oda en iyi evolvia dedi sonra sma dedi bende sma aldım zaten bir ay deneyeceğim kilo alımı iyi olmazsa değiştiririm birde bebişlerimiz günde kaç ml beslenmeli acaba her dr a gittiğimde soracağım ama unutuyorum
Canim mamalarin arkasinda yaziyo kac ml vercegin

kesinlikle biberonu değiştir canım bende alıştırmaya çalışıyorum biberona aventi sevmedi hiç lansinoh kullanıyorum bu daha iyi geldi bize
avent kullanıyorum ben de..lansinoh'tan daha çok memnun kalındığını okudum..düşünüyordum ben de iyi oldu senin de tavsiye etmen..hangi başlığını kullanıyorsun peki orta akışlı olanı mı?

Hic bilmiyorum ama rahat bir kg iciyor bizimki zaten bakiciyla 500cc birakiyorum aksam iki defa gecede emmeye devam ediyor, hatta suan daha bile fazla emiyor bence..

S serppp cnm pirinc unlu mamayi nasil yapiyosn buyuk kizmda hic kullanmamisim şimdi bizim kilo problemmiz var gunde bi sefer vermeyi düşünüyorum.bende senin gibi dusunuyorum mamalarda ne var ne yok bilmiyorum guvenmiyorum da illa ki katkı vardr.onun yerine kendm yapaym pirinc unlu mama diyorum
Hic buyuk konuşMamak lazimms hic vermem bos bisey diyodum ama annelk oyle bisey iste kilo almadgnda kaygilanip her yolu deniyosun
1çay br su 1tatli kaşığı pirinç unu koyuyordum ilk basta. su an 1.5 tatli kasigi pirinc unu bi de ecde yaptığım biskuviden 1tatli kasigi kadar koyuyorum

Canim aynen biraz kilo almalari iyi olur. Biz bu ayi kotu kapatmadik ama geriden geliyoruz hala. Biraz savsaklasam basa donucez.. Anne yuregi insan bebegini hep daha saglikli gormek istiyor.
senin oğlunun masallahi var o kadar harekete kilo alamaz tabi :KK48:

Benim bant ta havludan. Tülbent denedim kaydı bu daha sıkı. Şimdilik yok :) ya düzelceğini zannetmiyorum ama ben daha çok açılmasın diye kullanıyorum. Uykuda kıvrılıp üstüne yatmasını önlüyor o yönden iyi. Ama daha küçükken yapılsa belki fayda ederdi diyorum. Bizim ki birazda genetik. Babamızın bebekken kulakları kepçeymiş aynı benzenmeye başladı. Daha da ilerlemesin diye takcam artık :)
Yaa biz de kepçeyiz
Babamız da ben de kepçe değiliz ama oğluş kepçe
Yatırırken kulaklarını düzeltiyordum küçükken
Ama şimdi kendi sağa sola dönüyor kıvırıyor yine

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 77
senin oğlunun masallahi var o kadar harekete kilo alamaz tabi :KK48:
Aynen, aslinda dusunuyorumda cok emiyor, daha ne emsin ama harciyor daha emerken harciyor ki. Simdide yeni huy edindi emdikten sonra bir enerjisini aticak 5 dakka kadar hoplatip ziplatiyorum kucaklayip sonra mayisip yatiyor.. Bu cocuk uslanmaz :)))

Yaa biz de kepçeyiz
Babamız da ben de kepçe değiliz ama oğluş kepçe
Yatırırken kulaklarını düzeltiyordum küçükken
Ama şimdi kendi sağa sola dönüyor kıvırıyor yine
Ay yok canimmm sen kepce gormemissin, senin bebis buyuyunce kesin duzelir bak demedi deme ;)

Aynen, aslinda dusunuyorumda cok emiyor, daha ne emsin ama harciyor daha emerken harciyor ki. Simdide yeni huy edindi emdikten sonra bir enerjisini aticak 5 dakka kadar hoplatip ziplatiyorum kucaklayip sonra mayisip yatiyor.. Bu cocuk uslanmaz :)))

Ondan bende de var :)) uykusu gelince bils enerjik sonra uykuya geçiş imkansız :))

Ama uzay çık grubumuzun firlamasi olcak sanırım :) maşallah ona

hadi ya:) olmaz diyorsun yani:) ama şimdiden sonra kıvrılsa düzeledebilir ya:) bizimde genetik gittikçe benziyor sadece üst tarafları kıvrık ilk doğduğunda öyle değildi yada az bi şeydi dikkatimi cekmedi.

Back
X