- 28 Eylül 2015
- 5.371
- 15.148
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizim oğlan hiç kilo almadı 2 aydir. Bende şeftali armut veriyorum. Kabak ve pirinç haslayip veriyorum. Bu Dr.un verdiği alerji mamasini da icmiyor artıkek gıdaya başladın mı canım? ay annem bile bu çocuk zayıf diyor bana delleniyorum ya . gayet sağlıklı allaha şükür dr kgsi iyi diyor deli edecekler beni. sen bisküvi falan verecek misin
Ay yerim ben onun kulaklarını :) şirin duruyorlar aslında :) yatırırken saç bandı tak canım en azından kıvrılmasını önlersin. Yumuşak ya daha kıkırdaklar daha da açılmasın. Aile de varsa belki ona çekmiştir.Yaa biz de kepçeyiz
Babamız da ben de kepçe değiliz ama oğluş kepçe
Yatırırken kulaklarını düzeltiyordum küçükken
Ama şimdi kendi sağa sola dönüyor kıvırıyor yine
İşte ben daha da açılmasın diye önlem alıyorum :) doğduğunda benimkinin de kıvrık değildi. Hatta hamileyken ultrasonda doktora sordum kulaklar nasıl diye :) gayet normal dedi. Doğduktan 2 ay sonra başladı açılmaya. Arkadan bakınca falan da belli oluyor. Bakalım belki bant işe yarar. Ama şirin duruyor ya her halleriyle tatlı onlarhadi ya:) olmaz diyorsun yani:) ama şimdiden sonra kıvrılsa düzeledebilir ya:) bizimde genetik gittikçe benziyor sadece üst tarafları kıvrık ilk doğduğunda öyle değildi yada az bi şeydi dikkatimi cekmedi.
ben olsam senin yerinde kilo almıyor diye paniklerdim ama ikizlerimden gökçe bilgenin 2 hatta 3kati emdigi yedigi halde bilgeden az kilo aliyor az önce gokceyi yedirdikten sonra bilgeyi yedirirken gökçe 1metrelik mesafeyi bi kaç kaşık daha yemek için emekleme pozisyonunda popoyu attira attira geldi bilge anca bi kez dönüyor onda da yorulup 10dk yatıyorAynen, aslinda dusunuyorumda cok emiyor, daha ne emsin ama harciyor daha emerken harciyor ki. Simdide yeni huy edindi emdikten sonra bir enerjisini aticak 5 dakka kadar hoplatip ziplatiyorum kucaklayip sonra mayisip yatiyor.. Bu cocuk uslanmaz :)))
gurmebebek.tekini yaptım canım google amcaya gurmebebek bebe biskuvisi yaz çıkıyor hemen. pistikten sonra robottan gecir un kivamina getir buzluga at. icinde kimyasallar olmadigi icin hemen erimiyor ben bi iki kaşık kurabiyeyi sicak suda bekletip oyle katiyorum meyve sularına veya mihallebilerine. bi tarif daha var ama denemedim onu onu da ekleyimEvde bisküvi tarifeni de verir misin canım![]()
Bende gece mama veriyim diye düşündüm doymuyor gibi geliyor bana.. Hatta mama aldım ama bebekliginde biberon alan sıpa şimdi almıyor.. Çevir çevir emziriyorum hala..Hanımlar selam..valla aklım sizlerde ama inanın evi toparlamaya ve vaktim hiç olmuyor..oğlumun 2 dişi de patladı..24 haziranda doktora gittik kilo alımı iyi dedi doktor mama vermedi..7500 kilo 65 cm boy..normalde kabızlığı için armut ve kayısı suyu veriyordum..Ama şimdi doktor söylemeden posasıyla yediriyorum..meyve püresine başlamış oldum yani..
Gece uykularımız cok düzensiz artık..3 saat 2 saatte bir kalkar olduk..maksimum 4 saat
.doktora sordum geceleri mama için verebilirsin dedi..eger uykusu yine düzene girerse açlıktan uyanıyordur dedi..
Ama sevgili kocamı mama için ikna edemiyorum sen kendin uykun için mama vermek istiyorsun diyor..
Bilmiyorum kafamda deli sorular???
Hanımlar selam..valla aklım sizlerde ama inanın evi toparlamaya ve vaktim hiç olmuyor..oğlumun 2 dişi de patladı..24 haziranda doktora gittik kilo alımı iyi dedi doktor mama vermedi..7500 kilo 65 cm boy..normalde kabızlığı için armut ve kayısı suyu veriyordum..Ama şimdi doktor söylemeden posasıyla yediriyorum..meyve püresine başlamış oldum yani..
Gece uykularımız cok düzensiz artık..3 saat 2 saatte bir kalkar olduk..maksimum 4 saat
.doktora sordum geceleri mama için verebilirsin dedi..eger uykusu yine düzene girerse açlıktan uyanıyordur dedi..
Ama sevgili kocamı mama için ikna edemiyorum sen kendin uykun için mama vermek istiyorsun diyor..
Bilmiyorum kafamda deli sorular???
Canım kolay gelsin. İnşallah huzurlu bir ev olur :)
Bizimki gece iki uç bir saatte uyanır emer uyur. Norm bence. Acikiyordur. Mama vermeyi düşünmedim
Can'ım büyük marketlerde bile karşılaşıyorum ben sahada olmadı düccaciyeden bak E Bebek'te de varKızlar gülmeyin ama dr cam rende de sebzeleri hasla rende yap ver dedi ben bulamadım Allah aşkına normal rende veya çatalla ezsem nolur ki![]()
askiminaskiyim canım rüyamda seninle telefonda konuşuyordum ahahah, eylül gibi Kartal a geleceğim görüşürüz falan diyordum
kk okuyup uyursam bilinçaltı coşar
![]()
Ya ben 17 sinde adet oldum. Sonra bitti,temizlendim.. Ama hala benden lekeler geliyor. Kimi kan kimi kahverengi .. İlaç kullanıyorum Dr vermişti. Bende polikistik över send. Var.İkinci adetimi olmuştum. Dün bitti temizlendim. Sabah gene karnım ağrımaya başladı tekrar kanamam geldi. Normal mi bu acaba? Adet görenler yaşadınız mı böyle bir şey? Bayramdan sonra kontrole gideyim diyorum. Smear falan yaptırırım.
Tesekkur ederim.canimm.gurmebebek.tekini yaptım canım google amcaya gurmebebek bebe biskuvisi yaz çıkıyor hemen. pistikten sonra robottan gecir un kivamina getir buzluga at. icinde kimyasallar olmadigi icin hemen erimiyor ben bi iki kaşık kurabiyeyi sicak suda bekletip oyle katiyorum meyve sularına veya mihallebilerine. bi tarif daha var ama denemedim onu onu da ekleyim Eki Görüntüle 1855151
Canım rabbim korur onları inşallah birşey olmamıştır Yeni görüyorum msj çocuklarımız bğyüdüklerindede sokakta oynarken falan düşecekler düşünce bir müddet uyutmamaya çalış ki sağlıklı takip edebilesin benimki daha dönemiyor ama ben bana her an bir sürpriz yapabilir ümidiyle tüm etrafına yastık koyuyorum sende öyle yapabilirsinKizlarrr moralim cok cok bozuk oglum dustu daha cok kucuk yaa.. allahim su ramazan gunu o kadar uzgunum kiiii ..sizinkiler den dusen varmi allah korusun ne yaptini dr goturdunuz mu yada tecrubesii.. bizimki bazali yataktan kilim serili tahta ya dustu .. o kadar cok agladiki yavrummm emdi uyuyo simdi.. aglamasina kostun yuzustu yerdeydi
Bende de çikolata kisti vardı ama hamileyken kayboldu. Tekrar mı çıktı acaba diye korkuyorum. Kaç aydır doktora da gitmedim. Bir gideyim bakalım ne dicek. Emzirirken düzensizlikler normalmiş inşallah öyle bir şeydir. Hemoroid bende de oldu ya. Hamileyken çekmediğim kabızlığı doğumdan sonra çektim. Ne yediysem fayda etmiyorYa ben 17 sinde adet oldum. Sonra bitti,temizlendim.. Ama hala benden lekeler geliyor. Kimi kan kimi kahverengi .. İlaç kullanıyorum Dr vermişti. Bende polikistik över send. Var.
Smear yaptırdım temiz cikmisti . İst.a geleyim bir kadın doğuma ve genel cerraha ( sanırım doğumdan sonra basur oldum) gitmeliyim
Benim de aynı her yer kıl. Çocuğun ellerinden kıl topluyom. Yanlarım resmen açıldı. Ama işin tuhafı yenileri çıkmaya başlamış. Korkmuştum kel kalcak diye :) ben şuan hiçbirşey kullanmıyorum. Ama doktora gidince bunu da sorcam. Sorular birikti :)Saç dökülmesi ne durumda hanımlar, bende saç kalmıcak bu gidişle avuç avuç.dökülüyo, ilk kızımda dr b vitamini iğnesi vermişti, siz bişey yapıyomusunuz?