- 20 Haziran 2012
- 4.837
- 4.067
- 448
Canim ben ilk kizima haci sakir granul sabun kullaniyordum.Dun Roxy bitkisel toz deterjan vardi pamidor de indirimli 2 kg 12.90 di onu aldim denicem.Kızlar , bebislerimize hangi çamaşır deterjanini kullanicaz. Tavsiye edilen urunler var mi bildiğiniz
Dalin sıvı deterjan.. Çok güzel yorumlar var yılların markası zaten aşırı pahalı da değil, onu düşünüyorumKızlar , bebislerimize hangi çamaşır deterjanini kullanicaz. Tavsiye edilen urunler var mi bildiğiniz
Canim ben ilk kizima haci sakir granul sabun kullaniyordum.Dun Roxy bitkisel toz deterjan vardi pamidor de indirimli 2 kg 12.90 di onu aldim denicem.
Himm. Dalin, hacisakir, birde sodasan diye bir marka var onu araştırılan.. Sen diğer ürünleri de dalin mi alacaksınDalin sıvı deterjan.. Çok güzel yorumlar var yılların markası zaten aşırı pahalı da değil, onu düşünüyorum
Hayır canım diğer ürünleri paraben konusunda güvenirliği açısından uni baby aldım hep..hiç bir marka doğal değil fakat yakın ürün olarak onu gördümHimm. Dalin, hacisakir, birde sodasan diye bir marka var onu araştırılan.. Sen diğer ürünleri de dalin mi alacaksın
Kızlar şampuan bebek yağı sabun hangi markayı alacaksınız
Bn çok kararsız kaldıCanım ben chicco aldım kullananlar çok memnun olduğunu söylediği için
Kızlar şampuan bebek yağı sabun hangi markayı alacaksınız
TesekkürleeeÇok yakismis canım benim çok tatlı olmuşsun :))))/ maşallah masallah
Ben dalan roxy aldim canimKızlar , bebislerimize hangi çamaşır deterjanini kullanicaz. Tavsiye edilen urunler var mi bildiğiniz
Cok guzel olmus :)kızlar selam, oğlumun odasının duvar kağıtlarını tamamladık. güzel olmuş mu :)
teşekkürler :) benimde içime sindi :)Cok guzel olmus :)
Mobilyasina kara verdiniz miteşekkürler :) benimde içime sindi :)
benim doktorum endokrin bölümüne yönlendirdi canım büyük ihtimal diyet verir dedi netten baktım bu durumda 200 mg lık test yapılır yazıyor sen tekrar yaptıracak mısın pekiCanım bende Pazartesi yaptırdım 154 çıktı yüksek dedi haftaya tekrarlayalım dedi :/
hayırlı olsun canım ben de onu aldım birkaç gün oldu daha. Rengine bayıldımm gerçekten çok şık duruyor diğer park yataklardan apayrı bi görünümü var. sadece e-bebek te var zaten 400 tl. 29 ekim indirimiyle 350 ye aldım ben. Birşey sorucam içerisine nasıl bi yatak düşünüyorsunuz? 65*95 ölçülerinde her yerde bulunmuyor internette var ama mağazalarda sıkıntılı sankiKızlar park yatağı aldım bugün daha doğrusu eşim almış nuna Sena model pembe renk :) görsellerden bakarsanız görebilirsiniz. Biraz diğer modellere nazaran pahalı gibi ama sade ve şık olduğu için bide yer kaplamadığı için beğendim..
bende otobusteyim... bende alisamadim... 5 yil oldu ankaradayim ama ailem bursa burnumda tutuyor... bizimkilerde bir suru sey almis... bi o kadar yiyecek de koydular... saolsunlar... anne olmak boyle birsey... oncelik cocuklar oluyor... bizim miniklerle bu hafta seker yuklemesine gitcez ama hala emin degilim... yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim...
ooo annesi o kurabiyelikten çıktı artık :) :) Güle güle kullanın cicilerinizi
Yıkamayi bırak ben daha çorap dahi almadımKasım ayının ikinci yarısında başlayacağım.
Eki Görüntüle 1673913 buda benim kızıma ördugum battaniye inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur
Slm kızlar nasılsınız. Kızlar sizinde akıntı da artma var mı
Kızlar , bebislerimize hangi çamaşır deterjanini kullanicaz. Tavsiye edilen urunler var mi bildiğiniz
kızlar selam, oğlumun odasının duvar kağıtlarını tamamladık. güzel olmuş mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?