2016 Şubat Anneleri

Himm. Dalin, hacisakir, birde sodasan diye bir marka var onu araştırılan.. Sen diğer ürünleri de dalin mi alacaksın
Hayır canım diğer ürünleri paraben konusunda güvenirliği açısından uni baby aldım hep..hiç bir marka doğal değil fakat yakın ürün olarak onu gördüm

Otomatik sallanan anakucakları kalktı mı,biliyor musunuz?
Joie,graco,Kraft gibi markaların beğendiğim modellerinin Hiçbirini Satışta göremedim.tutumluanne de var sadece.kuşku düştü içime.salıncak tipi var ama sağa sola sallayan kibar modeller hep kalkmış satıştan.sadece mammaroo nun var.o da çook pahalı...

Canım bende Pazartesi yaptırdım 154 çıktı yüksek dedi haftaya tekrarlayalım dedi :/
benim doktorum endokrin bölümüne yönlendirdi canım büyük ihtimal diyet verir dedi netten baktım bu durumda 200 mg lık test yapılır yazıyor sen tekrar yaptıracak mısın peki

hayırlı olsun canım ben de onu aldım birkaç gün oldu daha. Rengine bayıldımm gerçekten çok şık duruyor diğer park yataklardan apayrı bi görünümü var. sadece e-bebek te var zaten 400 tl. 29 ekim indirimiyle 350 ye aldım ben. Birşey sorucam içerisine nasıl bi yatak düşünüyorsunuz? 65*95 ölçülerinde her yerde bulunmuyor internette var ama mağazalarda sıkıntılı sanki

Son düzenleme:

Canıııım seni çok iyi anlıyorum Allah annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum bakalım drumuz ne dicek hayırlısı

ooo annesi o kurabiyelikten çıktı artık :) :) Güle güle kullanın cicilerinizi

Aa evet çıktı ama ağız alışkanlığı teyzesi:)

Yıkamayi bırak ben daha çorap dahi almadım Kasım ayının ikinci yarısında başlayacağım.

Geç olsun güç olmasın canım, hayırlı alışverişler..

Eki Görüntüle 1673913 buda benim kızıma ördugum battaniye inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur

Tek kelimeyle mükemmel olmuş ellerine sağlık gıpta ediyorum maşallah ne kadar becerikli anne adaylarımız var:) iyi günlerde kullan

Slm kızlar nasılsınız. Kızlar sizinde akıntı da artma var mı

Son 1 haftadır arttı, beyaz krem gibi, kokusuz, çamaşır değiştirmekten usandım

Kızlar , bebislerimize hangi çamaşır deterjanini kullanicaz. Tavsiye edilen urunler var mi bildiğiniz

Dalin sıvı deterjan alcam inş canım yorumlardan yola çıktım

kızlar selam, oğlumun odasının duvar kağıtlarını tamamladık. güzel olmuş mu :)

Çok güzel olmuş maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…