Canim borek ve atistirmalik biraz da sütlac işi bozmuş ama iftarda ve sahurda cok dikkat et.Kızlarrr merhabalar dün giremedim çok yazamadım haliyle.
Hurma çok susatıyor! Deneyimledim çünkü sahurda değilde iftards tüketmeye bakın derim.
Dün çok kötü şeyler yaptm haliyle bugün + gördümyine orçlu değildim.
Sahurda biraz yemiştim, sabah hastaneye gittim. Eve geldim
Öğlen;
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Yarım haşlanmış mısır yedim.
Gün arasında atıştırmalık minik minik parçalar şeklinde böreek yedimmmmiki üç kaşık sütlaç yedim.
Akşam da
2 kase mercimek çorbası
1 dilim ev yapımı patlıcanlı börek
1 bardak ayran içtim
çok kötü oldu bu ama napayım mecburdum
Bugün oruçluyum çok şükür. Sahurda ;
1 kase mercimek çorbası
1 su bardağı süt
Bi çimdikte beyaz ekmek
1 tane zeytin yedim. İnşallah bugün açığı kapatırım
Çok teşekkür ederim :)aaa masallah çok iyi gidiyorsun 2,5 kgyu 5 günde vermek... süper bir rakam
Cnm vucut uzun sureli açlık durumlarında yağları depo yapma moduna geçer.sen sahura da kalkmadığından kilo veremezsin Ztn.az yemek değil sağlıklı yemek amacKIZLAR BEN HİÇ VEREMEDİM suyumu içtim dün yemek bile çok az yedim 1 kase çorba ve patlıcanlı yoğurt çok az ekmek 1 tane dondurma bu kadar sahurada kalkmıyorum ama hiç kilo veremiyorumhep aynı mıhh gibi çakıldım
Insallah canim.bende bu sene sahura ozel hazirlik yapmiuorumBende gecen sene sahurda patates kızartması pohca börek yapardım.evimiz pidecilere yakın iç hazirlar kıymalı kasarlı pide yaptırırdim.zahmetsiz olurdu.
Bu sene kepek ekmek hariç ekmek pide asla tüketmiyorum.tatlı görmek istemiyorum çünkü dayanamıyorum.yaparsam sütlü tatlı genelde puding tercih ediyorum.zaten uzun zamandan beri pirinç pilavı yemiyorum.canım çok isterse bir iki kaşık okadar.ama ramazanda oda yok
İftar bir şekilde gidiyor da sahur da dönüp dolaşıp haşlanmış yumurtaya acıliyor vutun kapılar.
Bayrama 62,girmek istiyorum inşallah olur
Evet biz sahura kalkip az yedigimizde veriyorjz zatenCnm vucut uzun sureli açlık durumlarında yağları depo yapma moduna geçer.sen sahura da kalkmadığından kilo veremezsin Ztn.az yemek değil sağlıklı yemek amac
Evet ekmekseverler olarak zor olsada devam.guzel sonuclar alicaz insallahKızlar dun et sote vardı.bugün kuru fasulye ve bulgur pilavı.ekmeksiz tatlısız devam
Insallah canim.bende bu sene sahura ozel hazirlik yapmiuorum
Ben 1 tane yumurta yiyorum gunduz norbence indir 1 rGünün Özeti sahurda iki haslanmis yumurta zeytin ve bi avuç kiraz yedim iftara bi kase çorba bi tabak fasulye yemeği biraz kiraz yedim bukadar ekmek yok hurma artık hiç yok ....
Cok iyi bence ekmek ve sekerli birsey yokİftar = Yarım kase şehriye çorbası, 5 misket köfte, 1kepçe mantar sote, 3 kaşık pilav, cacık
Sahurda da Allah Kerim
Yumurta 1 de yesek açız 2 de yesek açız.bence 1 e indir bari kalori al almis olursunGünün Özeti sahurda iki haslanmis yumurta zeytin ve bi avuç kiraz yedim iftara bi kase çorba bi tabak fasulye yemeği biraz kiraz yedim bukadar ekmek yok hurma artık hiç yok ....
Evet oyle yada boyle birsekilde vermemiz lazim.ideal kiloya gelince zaten dengede tutariz karbonhidratiEkmek benim en sevdigim şey.bana ekmek domates peynir vet başka yemek aramam.aaaah ah alıştım ama napim mecbur.öyle çok yiyordum ki ekmeği.sabah yarım ekmek tarla başlayıp ohoo.ama yok istediğim kiloya ulaşayım ben de ara sıra yerim.hedefe ulaşmadan haram bana