2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Uykuya yenik düştüm sahur yapamadım bende.... öf bide adet olmam gerekiyordu 2 gun geçti hala olmadım ben ya onun verdiği şişkinlik var sanki

Sağlık olsun. İlerde tutarsın inşallah :)

Bu arada az yemişsin ne güzel.

Ben az önce tartıldım dayanamadım :) 95,500 çıktım :emir_bebek: 2,5 kg süper bir başlangıç.

İnşallah böyle devam ederim. Ekimde kaynımın düğünü var :KK76: En azından 75 kg ya inmem lazım.

Çok çalışmam lazım çokkkk :olamaz:

aaa masallah çok iyi gidiyorsun 2,5 kgyu 5 günde vermek... süper bir rakam

kızlar burdaki yorumlara bakarak herkes en az 500 gram vermiş görünüyor.buda demektirki 1 ayda en az 3 kilo vercezz.benim hedef 5 kilo vermek ve en azından doğum öncesine ulaşarak biraz normale dönmek.sonrası zaten yine daha fit bir görüntü için bi 5kğ daha vermek. yani toplamda 10kilo vermek :KK24:

Benim bu gün ikinci orucum. Lakin dün kendimi biraz şiş hissediyordum tartılayım bakayım dedim 800 gram fazlasını gördüm. Ramazan öncesi annemlerdeydim orda tartıldım şimdi evimdeyim. Baskül değişikliğindendir deyip kendimi teselli ettim. Zaten fazla yemiyorum ama ramazanda illa kilo alanlardanım. Vermek amacım lakin almamakta kabulümdür diyorum.

merhaba hanımlar, okudukça epey motive oldum :) dün yediklerimden dolayı vicdan azabı çekiyorum:kızgın:
umarım 1 ayda 5 kg verebilirimo_O

Benim bu gün ikinci orucum. Lakin dün kendimi biraz şiş hissediyordum tartılayım bakayım dedim 800 gram fazlasını gördüm. Ramazan öncesi annemlerdeydim orda tartıldım şimdi evimdeyim. Baskül değişikliğindendir deyip kendimi teselli ettim. Zaten fazla yemiyorum ama ramazanda illa kilo alanlardanım. Vermek amacım lakin almamakta kabulümdür diyorum.
annenlerdekiyle sendeki tartı aynı çeşitmi..hassas tartımı yoksa eski usüldekier gibimi

merhaba hanımlar, okudukça epey motive oldum :) dün yediklerimden dolayı vicdan azabı çekiyorum:kızgın:
umarım 1 ayda 5 kg verebilirimo_O
hoşgeldin. 5 kg zaten süper bir rakam benim içinde. biz bu topikte 2 öğün yediğimiz yemeklerden ekmeği kısıp aburcuburu kesip sekerli içeçeklerden bu şekilde kurtularak sağlıklı kilo vermeye çalışıyoruz.

KIZLAR BEN HİÇ VEREMEDİM suyumu içtim dün yemek bile çok az yedim 1 kase çorba ve patlıcanlı yoğurt çok az ekmek 1 tane dondurma bu kadar sahurada kalkmıyorum ama hiç kilo veremiyorum :KK43: hep aynı mıhh gibi çakıldım

hoşgeldin. 5 kg zaten süper bir rakam benim içinde. biz bu topikte 2 öğün yediğimiz yemeklerden ekmeği kısıp aburcuburu kesip sekerli içeçeklerden bu şekilde kurtularak sağlıklı kilo vermeye çalışıyoruz.
Ekmeği tümden çıkaramıyorum malesef. Aburcubura fırsat kalmıyor ki hiç iftar sahur arası . Tatlı ve ekmek olayına çözüm bulabilirsem kilolar gider inşallah :spor: adımsayar indirdim telefonuma. Bayağı gaza geldim :)
Birde ben sütü sade şekilde içemem. 1 çay kaşığı ucu bal koysam :oops: tarçın olabilir diye okudum , denemedim hiç , bir de onu deneyeyim. kayısı çayı alacağım bu akşamdan itibaren 1 fincan onu içerim iftardan sonra. :spor:

KIZLAR BEN HİÇ VEREMEDİM suyumu içtim dün yemek bile çok az yedim 1 kase çorba ve patlıcanlı yoğurt çok az ekmek 1 tane dondurma bu kadar sahurada kalkmıyorum ama hiç kilo veremiyorum :KK43: hep aynı mıhh gibi çakıldım
Ekmek ve dondurma ne kadardi ayrica sahura neden kalkmiyorsun

Bende ramazanlar da kilo vermeyi bırak almazsam seviniyorum. Sanırım bunun sebebi geç saatte yenilen yemekler yada yemek yedikten sonra hareketsiz kalmak. Zaten yemek yedikten en fazla 4 saat sonra yatıp uyuyoruz. Ve gündüz çok uzun süre açlık yaşandığı için vücut inatlaşmaya başlayıp yağ depolıyor.

Ben ramazan baslangici ilk gun 75.200 idim simdi tartildim 74.200 1 kilo gitmis...sahur yapmiyorum iftarda istedigimi yiyorum pide yiyorump

Ya kızlar inanılmaz yedim ben bu aksam off bi kase çorba 2 tane firinda Baget ve azcık patates salata 2 kaşık pilav veee tam 11 tane hurma yedim inanamıyorum yaa okdar diyorum almayın eve şunu diye bi türlü vazgecemedim çok şiştim patlıycam off

Ya kızlar inanılmaz yedim ben bu aksam off bi kase çorba 2 tane firinda Baget ve azcık patates salata 2 kaşık pilav veee tam 11 tane hurma yedim inanamıyorum yaa okdar diyorum almayın eve şunu diye bi türlü vazgecemedim çok şiştim patlıycam off
Hurmalar birazcık az olmuş sanki. Fazla şeker yüklenmişsin bence yarınki amacın susamamak olsun sahurda bol su iç.

Gercen cok yemissin.baget 1 br hurmada 2, 3 olmaliydi.neyse sahurunu hafif yap ki dengelensin

Hayrli sahurlar canlar.ben iftarda ekmek yemedim ve iftardan sonra agzima hic bir lokma koymadim sadece cay ictim.pardon kiraz yedim. Simdi 1 haslanmis yumurta domates salatalik zeytin ve peynir olarak hafif bir kahvalti yapcam.ekmek yemiycem yine.bakalim yarin nasil gececek.kaldi 1 gun tartilmaya.

Selammm :KK3:
İftarda ve sahurda pide yemedim. Fakat kahveyle 2 lokum yedim :KK14:
Sahurda 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık ceviz , badem, hoşaf.

Açlık hissetmiyorum. Kararlıyım, ekmeği bırakacağım :21:

Ben sahurda ton balıklı sandviç 6-7hurma cay ve dört bardak su içtim.
Artık gitsin su kilolar aaa yine mi diyettesin lafindan bıkkınlık geldi

X