Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sankisi fazla.zaten regl öncesi ödem olur vücuttaUykuya yenik düştüm sahur yapamadım bende.... öf bide adet olmam gerekiyordu 2 gun geçti hala olmadım ben ya onun verdiği şişkinlik var sanki
Sağlık olsun. İlerde tutarsın inşallah :)
Bu arada az yemişsin ne güzel.
Ben az önce tartıldım dayanamadım :) 95,500 çıktım 2,5 kg süper bir başlangıç.
İnşallah böyle devam ederim. Ekimde kaynımın düğünü var En azından 75 kg ya inmem lazım.
Çok çalışmam lazım çokkkk
annenlerdekiyle sendeki tartı aynı çeşitmi..hassas tartımı yoksa eski usüldekier gibimiBenim bu gün ikinci orucum. Lakin dün kendimi biraz şiş hissediyordum tartılayım bakayım dedim 800 gram fazlasını gördüm. Ramazan öncesi annemlerdeydim orda tartıldım şimdi evimdeyim. Baskül değişikliğindendir deyip kendimi teselli ettim. Zaten fazla yemiyorum ama ramazanda illa kilo alanlardanım. Vermek amacım lakin almamakta kabulümdür diyorum.
hoşgeldin. 5 kg zaten süper bir rakam benim içinde. biz bu topikte 2 öğün yediğimiz yemeklerden ekmeği kısıp aburcuburu kesip sekerli içeçeklerden bu şekilde kurtularak sağlıklı kilo vermeye çalışıyoruz.merhaba hanımlar, okudukça epey motive oldum :) dün yediklerimden dolayı vicdan azabı çekiyorum
umarım 1 ayda 5 kg verebilirim
Ekmeği tümden çıkaramıyorum malesef. Aburcubura fırsat kalmıyor ki hiç iftar sahur arası . Tatlı ve ekmek olayına çözüm bulabilirsem kilolar gider inşallah adımsayar indirdim telefonuma. Bayağı gaza geldim :)hoşgeldin. 5 kg zaten süper bir rakam benim içinde. biz bu topikte 2 öğün yediğimiz yemeklerden ekmeği kısıp aburcuburu kesip sekerli içeçeklerden bu şekilde kurtularak sağlıklı kilo vermeye çalışıyoruz.
Ekmek ve dondurma ne kadardi ayrica sahura neden kalkmiyorsunKIZLAR BEN HİÇ VEREMEDİM suyumu içtim dün yemek bile çok az yedim 1 kase çorba ve patlıcanlı yoğurt çok az ekmek 1 tane dondurma bu kadar sahurada kalkmıyorum ama hiç kilo veremiyorum hep aynı mıhh gibi çakıldım
Ordaki de dijital burdakide. Ama dijitallerde zemin düz değilse kiloda Şaşma olabiliyor. Bende evdekini baz alıcam bundan sonra.annenlerdekiyle sendeki tartı aynı çeşitmi..hassas tartımı yoksa eski usüldekier gibimi
Bende ramazanlar da kilo vermeyi bırak almazsam seviniyorum. Sanırım bunun sebebi geç saatte yenilen yemekler yada yemek yedikten sonra hareketsiz kalmak. Zaten yemek yedikten en fazla 4 saat sonra yatıp uyuyoruz. Ve gündüz çok uzun süre açlık yaşandığı için vücut inatlaşmaya başlayıp yağ depolıyor.KIZLAR BEN HİÇ VEREMEDİM suyumu içtim dün yemek bile çok az yedim 1 kase çorba ve patlıcanlı yoğurt çok az ekmek 1 tane dondurma bu kadar sahurada kalkmıyorum ama hiç kilo veremiyorum hep aynı mıhh gibi çakıldım
Hurmalar birazcık az olmuş sanki. Fazla şeker yüklenmişsin bence yarınki amacın susamamak olsun sahurda bol su iç.Ya kızlar inanılmaz yedim ben bu aksam off bi kase çorba 2 tane firinda Baget ve azcık patates salata 2 kaşık pilav veee tam 11 tane hurma yedim inanamıyorum yaa okdar diyorum almayın eve şunu diye bi türlü vazgecemedim çok şiştim patlıycam off
Gercen cok yemissin.baget 1 br hurmada 2, 3 olmaliydi.neyse sahurunu hafif yap ki dengelensinYa kızlar inanılmaz yedim ben bu aksam off bi kase çorba 2 tane firinda Baget ve azcık patates salata 2 kaşık pilav veee tam 11 tane hurma yedim inanamıyorum yaa okdar diyorum almayın eve şunu diye bi türlü vazgecemedim çok şiştim patlıycam off