Bende çok merak ediyorum canım benim. En çok veren üç kişi yaptığı yediği şeyleri anlatsın ama:)hadi maşallah sana.çok merak ediyorum en çok kiloyu kim kaç gramla vermiş olcak
İç canım su çok önemli. Ben çok şükür iki litreyi tükettm şimdiden. En az bir buçuk litre içmelisin..BUGÜN BOL SU İÇEYİM BAKALIM
Hihihi bende iki üç çatal dondurma yedim dayanamıyorum eşim sütlaç yerken karşmda canm çekmedi ama dondurma çekti işte. Oda haftalık tolare olsun artık. Yulaf sende mı yiyosun canm :) eski dukancısın galiba :)Sahuru da atlattık :)
1sb süt 4 kaşık yulaf 1 tk nescafe, 3 hurma yedim. Suyumu da içtim. Hadi bakalım :)
Bu arada akşam 2 çatal revani yedim. Napim ancak bu kadar engel olabildim :)
Hihihi bende iki üç çatal dondurma yedim dayanamıyorum eşim sütlaç yerken karşmda canm çekmedi ama dondurma çekti işte. Oda haftalık tolare olsun artık. Yulaf sende mı yiyosun canm :) eski dukancısın galiba :)
Sahuru da atlattık :)
1sb süt 4 kaşık yulaf 1 tk nescafe, 3 hurma yedim. Suyumu da içtim. Hadi bakalım :)
Bu arada akşam 2 çatal revani yedim. Napim ancak bu kadar engel olabildim :)
Ben baya sıkı yapıyorum ya sorma :)O kadardan bişey olmaz yahu :) Can bu da yani.
Evet ben yulafı çok severim canım :) Dukan diyetini hiç bilmem desem yeridir
Ahh kıyamam canım yaa Allâh yardımcınız olsun inşallahGunaydin kizlar.sahurda ekmek yemiycem dedim ama saati duymamisiz kalkamadik bizde.aç aç bekliycez iftarı
kızlar merhaba geç kaldım biliyorum ama topiği yeni gördüm bende pazartesi günü tartılmıştım
boy 165 kilo 64.8 yaş 28
bendi de alın kızlar olmaz mı? bi beş kilo vermem lazım
günaydın çok mu geç kaldım acaba bende katılabilir miyim?
boyum 160 kilom pazar günü 60 tı
sağol canım.şimdilik bir sıkıntı yok da ilerleyen saatlerde ne olur bilemem.Ahh kıyamam canım yaa Allâh yardımcınız olsun inşallah
Teşekkürler :)KIZLAR HOŞGELDİNİZ EKLİYORUM TABİ.HEP BERABER BİRBİRİMİZE DESTEK VEREREK KİLO VERMEYE ÇALIŞIYORUZ.GÜZEL GİDERSEK İDEAL KİLOMUZU BULANA KADAR YİNE BU TOPİKTEN DEVAM EDERİZ.
ya bende aynı durumdayım gece kalkamadık şimdilik iyiyim ama seninde söylediğin gibi ilerleyen saatlerde ne olacak bilemiyorumsağol canım.şimdilik bir sıkıntı yok da ilerleyen saatlerde ne olur bilemem.
teşekkür ederim canım benimKIZLAR HOŞGELDİNİZ EKLİYORUM TABİ.HEP BERABER BİRBİRİMİZE DESTEK VEREREK KİLO VERMEYE ÇALIŞIYORUZ.GÜZEL GİDERSEK İDEAL KİLOMUZU BULANA KADAR YİNE BU TOPİKTEN DEVAM EDERİZ.
Ben baya sıkı yapıyorum ya sorma :)
Sahurda bir yumurta
Doğranmış domates biber salatalık 2-3 kaşık
2 dilim tulum peyniri
3-4 dilim karpuz yidiim. Ama oruç tutamıyorum bugünde hastaneye gidiyorum