- 23 Nisan 2008
- 40
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12, 1 ideal bir saat bence vucut ne cok susuz ne cok suluSaat kacta tartilicaz gec saatlerde yapilan tartida su cok atildigi icin gercekci olmuyor bence
Adet oncesi bir ödem oldugu halde 1 kilo vermis gorunuyorsun bence 1 den fazla da vermissindirBende 67 kiloyum kızlar 1 kilo vermişim ama çok sisim adetim 4 gün gecikti hala olmadım off
Olsun cok iyi gidiyorsun. yarim kilo gayet iyi.sonucta hic enerjisiz kalirsan eve cocuklara yetisemezSinBende 59.7 olmuşum . Açlıkla ilgili bir sıkıntım yok ama sanki sahurda yüklenmezsem halsiz kalcakmışım gibi geliyor. Sizi bilmem ama bende 2 tane çocuk var biri 3 buçuk diğer 9 aylık. O nedenle çok fazla enerji harcayınca bana bir haller oluyor.
Kesinlikle göbekte bi iniş oldu.muhtemelen yağlardan gidiyor.bi yumusama da oldu gobek bolgemde.acaba gitmeye hazirlikmi anlamadimMerhaba Kızlar,
ben 65.5 kiloyum -500g yani
düşündüğümden az vermişim ama olsun göbeğim indi biraz ve bu benim için çok güzel bir şey
her sene kilo aldığım ramazanda üstüne bi de kilo veriyorum durmak yok diyete devam
aynen canım ya resmen yumuşadı benimki deKesinlikle göbekte bi iniş oldu.muhtemelen yağlardan gidiyor.bi yumusama da oldu gobek bolgemde.acaba gitmeye hazirlikmi anlamadim
Kesinlikle tatli yemiyorus en fazla 1 catalOTE="hayalcik, post: 46889875, member: 374969"]Bende 67 kiloyum kızlar 1 kilo vermişim ama çok sisim adetim 4 gün gecikti hala olmadım off[/QUOTE
tebrik ederim
Nasıl verdınız ben gerci ramazan başından beri iftardan sonra 4 akşamdir şerbetli tatlı yedim
Olsun canim cok iyi gidiyorsun aynen devamKızlar ben 78.3 çıktım biraz önce. O börek yüzünden hep ne güzel 77,9 olmuştum.
80-78,3=1,700 gr.
Protein kısmadik cok fazla.demekki karbonhidrati ve sekeri birakinca yaglar eriyoraynen canım ya resmen yumuşadı benimki de
demekki gidici artık çok gaza geldim bak şimdi
Kızlar ben 78.3 çıktım biraz önce. O börek yüzünden hep ne güzel 77,9 olmuştum.
80-78,3=1,700 gr.
İnşallah hep böyle gider dün akşamda dayanamayıp beş altı kaşık dondurma yedim yemeseydim belki bugün - görürdüm. Napalım yaa bizde insanız yani kaç gündür bu kadar sabretmrm çok çok iyi yani başlangıçta. Ama iftarda az yiyince insan kendini çok hafif hissediyor ve su için bol bol yer kalıyor ben 2 litreye yakın belki daha fazla su içtim. İnşallah gidecek kilolar :)Olsun canim cok iyi gidiyorsun aynen devam