Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbulduk cnm. Oo sen uzunmuşsun maşallah.dediğin gibi 65 olsan süper olur Ztn. Ramazanda midemizi küçültürsek sonrasında da rahat ederiz.kilolar gitmeye devam ederAleyküm selam tatlım hoşgeldin. Süpersin 80 küsür kilodan düşmen çok iyi. Bende şuan 78,2 falanım boy 175 ama 67-68 e düşmek istiyorum. Hatta 65 bile süper olur. İnşallah bu ay içinde gider onlarda. Ekmek ve şekerden uzak duruyorum bende. İnşallah gider en azından 70 bile bayrsm için ideal
Geç saatte yenen şekerli şeyler hemen kilo yapıyor.bir de ödem toplamışsındır cnm.sıvı alimini arttır yer bırakma tatlıya.benim sırf bu yüzden aklıma bile gelmiyor.mutfağı toplayamadım yemek kokusundan o derece. Kolayca alıyoruz ama vermesi öyle zor kiİyi akşamlar maalesef ramazanda kılo alanlardanım. Napıcaz bu tatlısız nasıl gecer ramazan nefsı iyi köreltmeli ama. Bende bugun ekmek ve pilavı kestım baktım 2 gunde kılo almaya başladım. Ama gel görki tatlı yedım bi guzel. Ne güzel yemeyeni tebrık edıyorum.:) kolay gelsın sıze
Evet canım Allahtan uzunum da çok abez kurmuyor kilolar :) ben henüz oruca başlayamadım yarın doktora gidicem bakalım.. Yediklerime sınır koydum inşallah gider kilolar. Kızlar bide fitoform diye bi çay var. Ben kullanmıştım çalışırken yemeğe dikkat etmiyordum ama çok hareket ediyodum günde en az bi kes bu çaydan içiyodum o zaman 68 kilodan 63-64 kiloya düşmüştüm. Napsak kullansak mo acaba? İçinde 40 tane var en son 15 tldi düzenli kullanımda faydası var gerçekten. Kayasılı bi çay araştırın isterseniz. Yemekten sonra çay yerine içeriz..Hosbulduk cnm. Oo sen uzunmuşsun maşallah.dediğin gibi 65 olsan süper olur Ztn. Ramazanda midemizi küçültürsek sonrasında da rahat ederiz.kilolar gitmeye devam eder
İnşaallahhh :)) Allâh yardımcımız olsun vallaha :) uygun olduğun bi zamanda hemen iftardan önce tartıl mutlaka :)Merhaba kizlar ben de sanirim bir 500 gr kdr verdim fakat emin olamiyorum cunku ssabah tartildigimda oldukca sis oluyorum tarti dogru mu degil mi karar veremiyorum yemek yiyip yattigim icin. Aslinda aksamustu tartilmak istiyorum en sagliklisi o bence ama isten eve cok gec geliyorum benim acayip bir gobegim var kizlar gitmek bilmeyen inanin isten eve 11de bile gelsem o yorgunlukla 4 gundur pilates yapiyorum sirf gitsin su gobek diye.. ama sabah kalkiyorum gobek yine sis umarim hepimiz veririz fazla kilolarimizi ramazani fit kapatiriz :
benimde doğumdan öncesine göre 5 kilo fazlam var.ideal kiloma göre 10 kilo fazla... hepsi göbek ve karın bölgemde birikmiş yağ. yağlardan verirsem zaten göbeğim gider diye düşünüyorum. çok kötü duruyor ya bölgesel kilo.umarım bu ramazanda 3 5 veririzMerhaba kizlar ben de sanirim bir 500 gr kdr verdim fakat emin olamiyorum cunku ssabah tartildigimda oldukca sis oluyorum tarti dogru mu degil mi karar veremiyorum yemek yiyip yattigim icin. Aslinda aksamustu tartilmak istiyorum en sagliklisi o bence ama isten eve cok gec geliyorum benim acayip bir gobegim var kizlar gitmek bilmeyen inanin isten eve 11de bile gelsem o yorgunlukla 4 gundur pilates yapiyorum sirf gitsin su gobek diye.. ama sabah kalkiyorum gobek yine sis umarim hepimiz veririz fazla kilolarimizi ramazani fit kapatiriz :
bol su içmeyi unutma.bide 1 2 lokma olsada sahurda yemeye çalış.sahurda yemediğinden vücut kıtlık sendromuna girerse zaten veremezsin.MERHABA kızlar bende niyetliyim iftarda çok yemiyorum aslında neden veremedim anlamış değilim ,tatlı yemiyorum meyve yiyorum, birde sahursuz tutuyorum snaırım suyu az içtiğim için veremeedim. sabah evden çıkarken 69,20 aşam tartılıyorum 68 olmuşum keşke hep böyle çabuk gitse :)
BEBEĞİM VAR O YÜZDEN SAHURADA KALKSAM İŞE UYANAMAM ZOR ANLAYACANay acayip açım acayip hemde. dün iftarda yemeği çok az kaçırdım diye iftarda sadce peynir zeytin yedim.şimdi beterim..
akşama menümde pizza var ama onu dengelemek için iftarda gram ekmek yemiycem..bakalım günüm nasıl geçeçek yarına kadar..