2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Gündüz öğle yemeği;
3-4 dilim karpuz
yarım haşlanmış süt mısır
Akşam;
1 kase kuru fasulye
1 su bardağı yoğurt
2 hurma
1 küçük dilim Yulaf kepekli ekmeğim

Firinda Baget 3 adet ve azcık patates azcık yeşil bezelye ve bugün hurma yemedi dayandım ama avuc içi kadar pide yedim malesef bide salata yedim bukadar sahurda da sadece bi salatalık yedim

İyi akşamlar maalesef ramazanda kılo alanlardanım. Napıcaz bu tatlısız nasıl gecer ramazan nefsı iyi köreltmeli ama. Bende bugun ekmek ve pilavı kestım baktım 2 gunde kılo almaya başladım. Ama gel görki tatlı yedım bi guzel. Ne güzel yemeyeni tebrık edıyorum.:) kolay gelsın sıze

Selamlar. İftarda 2 kase mercimek çorba ile patlıcan musakka yedim.ama acayip sisim su an.bir daha bu kadar abartmicam.karnım ağrıyo resmen.şimdi içine limon sıkılmış maden suyu içtim.1 bardak su ve kabızlığım için de kefir içtim.umarım ise yarar. Yatana kadar 2 bardak daha su içerim herhalde. Sahurda yine kahvaltı yapcam ekmeksiz. 1 bardak su icsem toplamda 1.5 lt.sıvı almis olurum

Hosbulduk cnm. Oo sen uzunmuşsun maşallah.dediğin gibi 65 olsan süper olur Ztn. Ramazanda midemizi küçültürsek sonrasında da rahat ederiz.kilolar gitmeye devam eder

Geç saatte yenen şekerli şeyler hemen kilo yapıyor.bir de ödem toplamışsındır cnm.sıvı alimini arttır yer bırakma tatlıya.benim sırf bu yüzden aklıma bile gelmiyor.mutfağı toplayamadım yemek kokusundan o derece. Kolayca alıyoruz ama vermesi öyle zor ki

Kizlar iyi aksamlar.goruyorumki gram gram baslamis vermeler bende de bi ilerleme var.ama kilomu pazar gunu yazcam buraya bende kofte patates ve corba ictim.biraz patates kacti gibi.bide yarim dilim güllaç yedim.o yuzden sahurda hic ekmek yemiycem.haydi bakalim herkese tekrar kolay gelsin... ama pazara cok merak ediyorum bizlerin kilosunu...bakalim 1.haftanin kilo verme 1.si kim olcak

Hosbulduk cnm. Oo sen uzunmuşsun maşallah.dediğin gibi 65 olsan süper olur Ztn. Ramazanda midemizi küçültürsek sonrasında da rahat ederiz.kilolar gitmeye devam eder
Evet canım Allahtan uzunum da çok abez kurmuyor kilolar :) ben henüz oruca başlayamadım yarın doktora gidicem bakalım.. Yediklerime sınır koydum inşallah gider kilolar. Kızlar bide fitoform diye bi çay var. Ben kullanmıştım çalışırken yemeğe dikkat etmiyordum ama çok hareket ediyodum günde en az bi kes bu çaydan içiyodum o zaman 68 kilodan 63-64 kiloya düşmüştüm. Napsak kullansak mo acaba? İçinde 40 tane var en son 15 tldi düzenli kullanımda faydası var gerçekten. Kayasılı bi çay araştırın isterseniz. Yemekten sonra çay yerine içeriz..

Merhaba kizlar ben de sanirim bir 500 gr kdr verdim fakat emin olamiyorum cunku ssabah tartildigimda oldukca sis oluyorum tarti dogru mu degil mi karar veremiyorum yemek yiyip yattigim icin. Aslinda aksamustu tartilmak istiyorum en sagliklisi o bence ama isten eve cok gec geliyorum benim acayip bir gobegim var kizlar gitmek bilmeyen inanin isten eve 11de bile gelsem o yorgunlukla 4 gundur pilates yapiyorum sirf gitsin su gobek diye.. ama sabah kalkiyorum gobek yine sis umarim hepimiz veririz fazla kilolarimizi ramazani fit kapatiriz :

İnşaallahhh :)) Allâh yardımcımız olsun vallaha :) uygun olduğun bi zamanda hemen iftardan önce tartıl mutlaka :)

benimde doğumdan öncesine göre 5 kilo fazlam var.ideal kiloma göre 10 kilo fazla... hepsi göbek ve karın bölgemde birikmiş yağ. yağlardan verirsem zaten göbeğim gider diye düşünüyorum. çok kötü duruyor ya bölgesel kilo.umarım bu ramazanda 3 5 veririz

3 gunde ben de biraz kilo vermişim, ama sonucu tartı gunu yazacagım.iftarda patates salatası, ayran ve 1dilim ekmek yedim.sahurda da 1 dilim ekmek ve kabak yemeği yedim.

Kızlaarr çok mutluyum bugün maşallah :) 7 yi gördüm çok şükür 300 gram gitmiş.düne göre.
77,9 oldum şükür. Yarın bi 76 görsem benden iyisi olmaz valla. Ama bugün mecbur tolere yaptım bi küçük dilim kepek ekmeği yedim ve çayı şekersiz içemiyorum ufacık şeker attm çaya. Suyumuda içemedim. Dün 3 litre içtim su ve 1 adet maden suyunun aşırı faydası oluyo deneyin derim. İnşallah bugünde 3 ltre içerim..

hadi maşallah sana.çok merak ediyorum en çok kiloyu kim kaç gramla vermiş olcak

MERHABA kızlar bende niyetliyim iftarda çok yemiyorum aslında neden veremedim anlamış değilim ,tatlı yemiyorum meyve yiyorum, birde sahursuz tutuyorum snaırım suyu az içtiğim için veremeedim. sabah evden çıkarken 69,20 aşam tartılıyorum 68 olmuşum keşke hep böyle çabuk gitse :)

bol su içmeyi unutma.bide 1 2 lokma olsada sahurda yemeye çalış.sahurda yemediğinden vücut kıtlık sendromuna girerse zaten veremezsin.

Son düzenleme:
ay acayip açım acayip hemde. dün iftarda yemeği çok az kaçırdım diye iftarda sadce peynir zeytin yedim.şimdi beterim..
akşama menümde pizza var ama onu dengelemek için iftarda gram ekmek yemiycem..bakalım günüm nasıl geçeçek yarına kadar..

BEBEĞİM VAR O YÜZDEN SAHURADA KALKSAM İŞE UYANAMAM ZOR ANLAYACAN

İftarda 1 kase çorba, 1 karnıyarık,3 kaşık pilav,4 kaşık musakka (en yağsız yerinden),salata,ucundan pide yedim

Yatma saatine kadar 1,5 lt su içtim 1 bardak da yeşil çayımı içtim.

Sahurda bir kase yoğurdun içine 3 kaşık yulaf koydum yedim.peşine 1 hurma yedim. Suyumu içtim yattım.

Bugün bende de biraz açlık var ama sarsacak gibi değil

Akşama 1 kase çorba,2 dilim börek, salata ve yoğurt yiyeceğim. Tatlı yememem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…