2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Kızlar bugünkü menü koz patlicanli bol yeşillikli salata ve ızgara levrek
Sahurda yine kahvaltı tabiki. Bugünü daha hafif geçirmiş olucam. Hsonu regl olcam o sebeple aşırı tatlı isteğim var ama yememeliyim.regliden önceki 5 gün yediklerin selülit oluyormuş ayrıca gitmesi zor kiloya donusuyormus bi yerde okudum. Şimdiden Allah kabul etsin az kaldı bizim burda

Bir tabak Kuru fasulye yemeği
Salata
Yarım kaşıktan az tadımlık pilav
Yoğurt
2-3 dilim karpuz
Yulaf kepeği karışımı ekmeğim.
Aşııırrıııı doydum ve şiştim.
İki buçuk litre se su içildi :KK66:
Yaşasın zayıflama gücü :))

Bi kase çorba ni tabak mantar sote akşam yemeğinde sahurda avuç içi kadar pide 2 yumurta salatalık yedin ..

Evet kızlar sizler supersiniz ama ben bugun pizza yapmistim ve dayanamadim yedim.fakat sahurda ekmek yemeyerek dengeleyecem.
cuma ve ctesi gununu cok iyi gecirelimki olumlu anlamda kilo verme motivasyonumuz etkilensin.ben bu 2gunde muhtemelen hic ekmek yemeyecem.nede olsa pazara artik 1.hafta sonlanacak.herkesten bekliyorum tartilip kilolarini bana belirtmelerini :KK66:

Sahuru da atlattık :)

1sb süt 4 kaşık yulaf 1 tk nescafe, 3 hurma yedim. Suyumu da içtim. Hadi bakalım :)

Bu arada akşam 2 çatal revani yedim. Napim ancak bu kadar engel olabildim :)

1sb süt 4 kaşık yulaf 1 tk nescafe, 3 hurma yedim. Suyumu da içtim. Hadi bakalım :)

Hihihi bende iki üç çatal dondurma yedim dayanamıyorum eşim sütlaç yerken karşmda canm çekmedi ama dondurma çekti işte. Oda haftalık tolare olsun artık. Yulaf sende mı yiyosun canm :) eski dukancısın galiba :)

Hihihi bende iki üç çatal dondurma yedim dayanamıyorum eşim sütlaç yerken karşmda canm çekmedi ama dondurma çekti işte. Oda haftalık tolare olsun artık. Yulaf sende mı yiyosun canm :) eski dukancısın galiba :)

O kadardan bişey olmaz yahu :) Can bu da yani.

Evet ben yulafı çok severim canım :) Dukan diyetini hiç bilmem desem yeridir :halay:

Arkadaşlar bu arada o nescafe değil tarçın. Bir keresinde nescafe ile yapmıştım yaktı kavurdu beni gün boyunca :)

Ondan mütevellit gayri ihtiyari yazmışım oraya :) Sakın sizde aynı düşmeyin canlarım :)

O kadardan bişey olmaz yahu :) Can bu da yani.

Evet ben yulafı çok severim canım :) Dukan diyetini hiç bilmem desem yeridir :halay:
Ben baya sıkı yapıyorum ya sorma :)
Sahurda bir yumurta
Doğranmış domates biber salatalık 2-3 kaşık
2 dilim tulum peyniri
3-4 dilim karpuz yidiim. Ama oruç tutamıyorum bugünde hastaneye gidiyorum

Gunaydin kizlar.sahurda ekmek yemiycem dedim ama saati duymamisiz kalkamadik bizde.aç aç bekliycez iftarı

kızlar merhaba geç kaldım biliyorum ama topiği yeni gördüm bende pazartesi günü tartılmıştım
boy 165 kilo 64.8 yaş 28
bendi de alın kızlar olmaz mı? bi beş kilo vermem lazım:KK43:

günaydın çok mu geç kaldım acaba bende katılabilir miyim?
boyum 160 kilom pazar günü 60 tı

kızlar merhaba geç kaldım biliyorum ama topiği yeni gördüm bende pazartesi günü tartılmıştım
boy 165 kilo 64.8 yaş 28
bendi de alın kızlar olmaz mı? bi beş kilo vermem lazım:KK43:

günaydın çok mu geç kaldım acaba bende katılabilir miyim?
boyum 160 kilom pazar günü 60 tı

KIZLAR HOŞGELDİNİZ EKLİYORUM TABİ.HEP BERABER BİRBİRİMİZE DESTEK VEREREK KİLO VERMEYE ÇALIŞIYORUZ.GÜZEL GİDERSEK İDEAL KİLOMUZU BULANA KADAR YİNE BU TOPİKTEN DEVAM EDERİZ.

KIZLAR HOŞGELDİNİZ EKLİYORUM TABİ.HEP BERABER BİRBİRİMİZE DESTEK VEREREK KİLO VERMEYE ÇALIŞIYORUZ.GÜZEL GİDERSEK İDEAL KİLOMUZU BULANA KADAR YİNE BU TOPİKTEN DEVAM EDERİZ.
Teşekkürler :)
sağol canım.şimdilik bir sıkıntı yok da ilerleyen saatlerde ne olur bilemem.
ya bende aynı durumdayım gece kalkamadık şimdilik iyiyim ama seninde söylediğin gibi ilerleyen saatlerde ne olacak bilemiyorum :KK43:(

Ben baya sıkı yapıyorum ya sorma :)
Sahurda bir yumurta
Doğranmış domates biber salatalık 2-3 kaşık
2 dilim tulum peyniri
3-4 dilim karpuz yidiim. Ama oruç tutamıyorum bugünde hastaneye gidiyorum

Sağlık olsun. İlerde tutarsın inşallah :)

Bu arada az yemişsin ne güzel.

Ben az önce tartıldım dayanamadım :) 95,500 çıktım :emir_bebek: 2,5 kg süper bir başlangıç.

İnşallah böyle devam ederim. Ekimde kaynımın düğünü var :KK76: En azından 75 kg ya inmem lazım.

Çok çalışmam lazım çokkkk :olamaz:

X