- 14 Şubat 2016
- 12
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kararımdan caymam zaten canım bayrama en az 7-8 kilo vererek girmem lazm. 70 falan olmam gerek en azzzGidecek canım moralini bozma hiç aynı kararlılıkla devam etmeliyiz:)
Ben her gün tartılıp yazıyorum canım her gün tartılıp hırslanıyorm böyle yapmazsam unutur koyveririm fazla görünce daha çok dikkat ediyorum mesela..Hergun tartilmaninda boyle bir dezanvataji var malesef
Canm ama enerjini alman lazm yemekten yemen lazım günlük enerjin için yoksa metabolizmanı kötü etkilersin en azndan bi bardak süt bile senin için çok önemliAksam yemegim bi kase çorba yeşil fasulye ve salata bide 4 hurma.. Bide ben sahur da yapmadım dün midem almiyo o saatte yemeyi
Canım günaydın. İradeyi korumak şart hırs yapman önemli. Ben öyle bi yaptım ki canım neler çekiyor yemiyorum. Bir ay boyunca da çikolata cips ve şekerli içeceklerden uzak duracağım kararlıyım. Sende azmet canım sabırla yapabilirsin bencegünaydın kızlar...ya ben dün çayın yanında 1,5 dilim güllaç yedim.içindeki şeker 33gram..sonra keşke 1 2 çatal yeseydim diye pişman oldum ama oldu 1 kere..bide ekmek yedim 2şer dilimsahurda ve iftarda
pazar günü o tartıda mutlaka en az 1 kilo eksik görmek istiyorum.ama bu şekilde olacakmı bi korkum var.
daha dikkatlı olcam insallah canım ya.Canım günaydın. İradeyi korumak şart hırs yapman önemli. Ben öyle bi yaptım ki canım neler çekiyor yemiyorum. Bir ay boyunca da çikolata cips ve şekerli içeceklerden uzak duracağım kararlıyım. Sende azmet canım sabırla yapabilirsin bence
CANIM ZATEN BENİMDE EŞİM SEVER ÇAY YANINDA BİRŞEYLER ATIŞTIRMAYI.HALİYLE BİR İKİ ALINCA REJİM GERİ SARIYOR.YANİ YEMEMEMİZ LAZIM NE OLURSA OLSUN.YADA 1 ÇATAL ALICAZ.YOKSA GÜN BOYU AÇIZ HİÇ HEDEFİMİZE ULAŞAMAYIZ...Kızlar ramazanda tatlısız olmuyor en azından bizde öyle hemde bizde sofrada yiyilir çayda hazır olur en az bir bardak içilir öylede olunca diyetlikten çıkıyo sanki iş tatlımızda mecburen kadayıf dolması ama bu işi mecburiyetlikten çıkarmam lazım en azından kendim için nasıl yapacaksam artık eşim tutturuyo olmaz beraber yiyicez diye
Aleyküm selam tatlım hoşgeldin. Süpersin 80 küsür kilodan düşmen çok iyi. Bende şuan 78,2 falanım boy 175 ama 67-68 e düşmek istiyorum. Hatta 65 bile süper olur. İnşallah bu ay içinde gider onlarda. Ekmek ve şekerden uzak duruyorum bende. İnşallah gider en azından 70 bile bayrsm için idealKızlar selam.ramazan basi kilom 63.6 . Dun iftardan önce 62.8 çıktım. Boy 170cm. Hedefim ramazan bitiminde 60 olmak. Bu arada 7 aydır karatay usulu besleniyorum. Sahurda 2 kayısı kıvamında yumurta, salatalik, domates, zeytin, peynir, ceviz ,badem yedim.2 bardak su ve 1 bardak kefir içiyorum. 1 kaşık keten tohumu ile. İftarda ise unlu ve şekerli hicbir şey yemiyorum karatay devam yani. Yine su içiyorum. Herkese hayırlı ramazanlar.Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah
Süper bencede yenmemeli. Ben 4 gündür yemiyorum. Kendi yaptığım yulaf kepeği ekmeğim hariç zaten onun içinde un yok sadece kepekten yapılma :) oda tok tutuyor ve bağırsaklar ve vücut için önemli :)KIZLAR BUGÜN ÇOK ÇOK AZ EKMEK YİYELİM HEM SAHURDA HEM İFTARDA.AYRICA TATLI HİÇ BİRŞEYLER YEMEYELİM.EN FAZLA 1 ÇATAL
Süpersin vallahi süpersin canım. Tebrk ederm inşallah en kısa sürede verirsin :)Kızlar bende ramazan başı 70.1 geliyordum su an 68.8 . bol su içmeye calışıyorum. Ekmek abur cubur yemiyorum cok canım cekerse bi catal tatlı o kadar . Sahurdada ekmek yok yumurta cay kahvaltılık cok şükür . Hedefim 62