2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Bence hergün bildirilsin ne Yediklerimiz günde ne kadar verdiğimiz motivasyon için bence böyle daha iyi olur hergün daha da hırslanırız.
ama ya bideher gün veremezsek bu kezde ters teper.her gün tartılmakla gram takibi zor olur.ama haftada 1 bence en ideali..bide ben kendimde çok denedim her gün tartılmak bana yaramıyor

ama ya bideher gün veremezsek bu kezde ters teper.her gün tartılmakla gram takibi zor olur.ama haftada 1 bence en ideali..bide ben kendimde çok denedim her gün tartılmak bana yaramıyor
O zaman sadece kilo kaybeden yazsın:halay:

Kızlar haftaya .p.tesi tekrar tartılıp bana sonuçları yazarsanız memnun olurum.

ayrıca hala kilosunu söylemeyenler var. 2 hafta üst üste kilosunu bana haber vermeyeni listeden silcem.kalanlarla devam edecez topiğe
Bence de haftada bi kere tartılıp bildirelim

Ve gunub ozeti Bi kase çorba mantarlı tavuk sote 4 hurma az bişey salata yedim inanılmaz şiştim ve bugün hiç acikmadim sukur..

Ve gunub ozeti Bi kase çorba mantarlı tavuk sote 4 hurma az bişey salata yedim inanılmaz şiştim ve bugün hiç acikmadim sukur..

Süper canım ekmeksiz değil mi? Ben diyet yaparken 1 2 tane hurma yemiştim 5 gün duraklama yapmştı :) hurma için çok tereddütteyim ben yesem mi yemesem mi.diye. Ben bugün cacık ve iki üç kaşık kadar bezelye yedim bugün oruçlu değildim nasipse yarın tutacağım

Süper canım ekmeksiz değil mi? Ben diyet yaparken 1 2 tane hurma yemiştim 5 gün duraklama yapmştı :) hurma için çok tereddütteyim ben yesem mi yemesem mi.diye. Ben bugün cacık ve iki üç kaşık kadar bezelye yedim bugün oruçlu değildim nasipse yarın tutacağım

Evet ekmek yemedi hiç bende hurma yemiyim ozaman dayanbilirsem

Kızlar harikasiniz bende iftar disinda agzima birsey koymadim.ekmek yemedim ama sanki birazcik daha az olabikirdi tabagim.yarin daha dikkatli olcam insallah.sonuc 1 gunde 1 yada en fazla 2 dilim ekmek yedim.sekerli sey Ve aburcubur yemedim.asitli icecek içmedim ve her zmaankinden cok cok az yedim..haydi bakalim bugun guzel gecti darisi yarina insallah:dua:

canım menu harıka

Teşekkür ederim canım:KK70:

İftarda 2 kase mercimek çorbası
Fırında patatesli tavuk vardı ben sadece tavuktan yedim 2-3 kaşik domates salatası
2-3 saat sonra cay ve biraz sonra 4-5 kaşik dondurma ile kapadık gunu:-)

Boyum 162 kilom 64.8 yaş 28 inşallah zaman içerisinde sağlıkla 50 kilo olurum en azından 53 olayım :KK6: ilk sahurumu ve ilk iftarımı hafif yaptım inşallah ileriki günler daha da hagifletecsgim. Yalnız benim sormak istediğim bir durum var. Bu kulübün uygulaması felan var mı sürekli google amcaya aratarak mi giriş yapacağız yok mu kısa yolu o_O

Sahurumu yaptım
Zeytin peynir iki uç dilim karpuz iki haslanmiş yumurta dört hurma cay 2 kepek ekmeği 3-4 ardak su:-)

Hayırlı sahurlar

günaydınlar...bende çok hafif bir kahvaltı yaptım.bakalım bugün gidişat nasıl olcak

Günaydın kızlar ben bugünde tutamıyorum reglm biter dedm bitmedi temzlenemedm :KK43:

Günaydın kızlar benimde dün güzel geçti çok az yedim bugünde sabah bir domates yedim galetayla 1 tanede yumurtanın beyazı şimdilik iyi inş yarın bende oruç tutabilirim

Günaydın canım bende aynı durumdayım inş yarın tutabilirim
İnşallah btnem.
Bende kahvaltıda üç yumurtadan omlet yaptım yanında kendi yaptığım yulaf kepeği ekmeğim yanında cacık içtim bi kase :)
Moralim bozuk ama dün o kadar aç kaldım kilo verememişim :KK43: hatta almışım 78,6 olmuşum. Su içemedim çok sanırım ondan oldu :KK43: şimdide dayandım proteine. Gidecek o kilolar :)

benide ekler misiniz?
bende ilk gün iftara yakın tartıldım.
boy/kilo = 154 cm / 77,1 kg

İnşallah btnem.
Bende kahvaltıda üç yumurtadan omlet yaptım yanında kendi yaptığım yulaf kepeği ekmeğim yanında cacık içtim bi kase :)
Moralim bozuk ama dün o kadar aç kaldım kilo verememişim :KK43: hatta almışım 78,6 olmuşum. Su içemedim çok sanırım ondan oldu :KK43: şimdide dayandım proteine. Gidecek o kilolar :)
Gidecek canım moralini bozma hiç aynı kararlılıkla devam etmeliyiz:)

İnşallah btnem.
Hergun tartilmaninda boyle bir dezanvataji var malesef

X