2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

EVET.. KESİNLİKLE ÇOK İYİ TUTUYOR.
YAPACAĞIMIZ ŞEYLER ASLINDA ÇOK BASİT.GEREKSİZ IVIR ZIVIR YEMEMEK VEEE BOL SU, KARPUZ..
İNŞALLAH BAŞARACAZ...DEFALARCA REJİM YAPIP BIRAKAN BİR İNSAN OLARAK BU SEFER ORUCA ÇOK GÜVENİYORUM VE İLK DEFA DENİYCEM RAMAZANDA KİLO VERMEYİ

ORUÇ AÇTIKTAN BİR SONRAKİ GÜN İFTARDAN SONRA NEYİ GERİ ÇEVİRDİYSEK PASTA OLUR, ÇEREZ, CİPS, KOLA MEYVE beSUYU VSS OLUR BURAYA YAZALIM.. SONUÇTA BAŞARIDIR BİZİM İÇİN ONLARA EL UZATMAMAK:KK66:
MOTİVASYONUMUZ TAM OLSUN, BİR OLSUN......
BİDE BEN İSİM LİSTESİNİ ŞİMDİ YAPIYORUM AMA KİLOLARI PAZAR ALICAM SİZDEN.. AMAN UNUTMAYIN TARTILMAYI
Beni de listeye dahil eder misin canim

İzninizle kesinnn katılıyorum. Fazla olan 13 kilomu vermem gerek hemde acilen!!!
Bu akşam eşimden ve kayınpedermden duyduğum laff dan diye oturdu beynime. Kayınpederm ekmek yeme dikkat et dedi. Eşimde senin gidişat iyi değil biraz dizginle artık ben sevmiyorum çok kilolu daha doğm bile yapmadın 15 kilo aldın iki senede dedi. Bi düşük yaptım psikolojik olarak yemeğe verdim kendmi ondan böyle oldu. Şmdi hamilelik düşündüğüm için diyet istemiyorum çnkü iyi değil. Ama şuan herşeyden vaz geçtim acilen vermem lazım. 80 im şuan 67 olmam lazım. Boy 175.. Benide eklerseniz sevinirim. Bi gün önce bildiririm kilomu :)

Kuzucum selam. Ben adetli olduğum için bugün patates yoğurt diyetine başladım. Kahvaltı yaptım öğleni bekliyorum :)
Sen naptın
Selam canım bende adetliyim:) açıkçası ben daha başlamadım aslında uzun zamandır başlayıp bırakıyorum ama artık kararlıyım yarından itibaren başlıyorum inş haberleşelim buradan

Kaç yaşındasın
20 canım 21 e giricem bi ay sonra :)
Ama 2 sene içinde dehşet kilo aldım dal gibi kızken manken gibi kızken kendimi öyle bi saldım ki 80 kiloya kadar çıktım ve düne kadar fark edemedim ama dün baya farkına vardım bugünde bi dur dedim gece uyuyamadım sabahta erken uyandım bdaba uyumadım ki akşam erken uyuyayım çnkü 5 ten snra bişi yemicem :)

Kizlar merhabalar tekrar.yeni gelenlerde hosgelsinler.yazdim listeye.simdi baslayalim kilolarimizi yazmaya bakimm..ee ay sonu bakicaz.ne kadar vermisiz diye. Hıı bide guzel bi tablo yapicam en yakin zamanda:KK66:

Bu sabah itibariyle 68 kiloyum boy 168 yaş 28 olmak üzere bakalım bu bi ay içinde kaç kilo gidecek

Merhaba kızlarrr bende katılmak istiyorum size
Yaş 26
Kilo 70.3
Boyum 176cm
Verilecek kilo 8 kg
İnşallahhhh

Merhabalar ben de en az 5 kilo eksik olarak bayrama girmek istiyorum.
Kilo:79
Boy:160
Yas:31
Ramazanda 5 toplamda 15 kilo vermek istiyorum eylüle kadar.Öğretmenim yeni eğitim-öğretim yılına zayıf baslamak istiyorum insallah.

Bu arada bugün soda,Yeşilçay ve limon kurune basladım
2016-06-05_00-34-42.png

Ben de katılmak istiyorum ben de ben de:KK76:Kilomu sabah bildiririm inşallah. Bu ramazan her türlü yeni bir başlangıç olmalı benim için :KK28:hem adım sayarim da var benim :spor:

X