2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

Ayy kızlar ben bugün patates diyeti yaptım ufacık kaçamak yapmama rağmen 80.1 ile başladım şuan 79.00 ım şoklardayım.

kızlar günaydın... naptınız sahurda.ben çok az yedim canımda istemedi ilk gün ya zaten. 1 haşlanmış yumurta zeytin peynir karpuz domates salatalık ve bol su içtim.bide 2 dilim ekmek yedim.
haydi bakalım sizler naptınız az yedinizmi söyleyin bakiiimmm

Son düzenleme:
evettt bugün bizim için çok önemli bir başlangıç.. sakın ha sakınn iftarda tıka basa yemeyelim. sonuçta 1 ay dişimizi bir sıkalım..yani burdaki bayanların şuan kilolarına bakarak obez dercesinde görmedim..5 ile 10 kilo arasında bi fazlalıklar var çoğumuzda. ramazanda dişimizi sıkarsak bir çoğumuz bayramda ideal kilomuzda olucaz.diğer çoğumuzda küçük bir fazlalıkla.. ben 5 kilo hedef koydum kendime. evde eliptik bisiklet var.belki haftanın 3 günüde kardiyo yaparım. madem hedefim var yememi kısıcam hedefe ulaşmak için çalışmak zorundayım :KK66:

Merhaba arkadaşlar..

Topic i yeni gördüm..Eğer geç kalmadıysam ben de size katılmak istiyorum:KK66:

Boyum: 1.65
Kilom :95.5

Meraba kızlar bi kaç gün sonra başlıcam bende oruca şu ana kadar 3 hurma yedim 1 lt ye yakında su içmişimdir inş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız

Ben sahurda çok az yedim hiç canım istemedi o saatte yumurta zeytin lor peyniri bukadarcik bakalim ilk günüm nasıl geçecek

Ben iki haşlanmış yumurtadan salatsa zeytin peynir salatalık cay ve suyu ile sahur yaptım.
İyi gidiyor.iftara da çorba yoğurt tavuk salata düşünüyorum :-)

GÜNAYDIN KIZLAR BENDE VARIM BOY.1,60 ŞUANKİ KİLO 69,00 HEDEF RAMAZANDA 6 KİLO VERMEK

kızlar herkes hafif bir başlangıç yapmış.şuan çok iyi gidiyor benim.akşama az yemeye konsatre olalım.. şimdi iftara doğru gözümüzde yemekler menüler uçuşacak.helede buğün ilk gün diye.ama unutmayalım sabır sabır sabır.sonra gitsin kilolarr :KK76:

patates diyeti çok çook zor. ben yaptım ertesi gün bozmuştum
Hemde bayaa bayaaa zor canım ben aşırı yiyen biri olarak dün baya zorlandım midem çok bulandı başım ağrıdı çok fena ama oruca hazırlık oldu iyi oldu. Reglm ben bugün bitecek büyük ihtimalle bugünde yapıyorm devam biraz önce tartıya çıktım bi şok daha yaşadım!! 78 olmuşum. Maşallah bugünde iki kilo versem süper :)

Kızlar haftaya .p.tesi tekrar tartılıp bana sonuçları yazarsanız memnun olurum.

ayrıca hala kilosunu söylemeyenler var. 2 hafta üst üste kilosunu bana haber vermeyeni listeden silcem.kalanlarla devam edecez topiğe

Kızlar haftaya .p.tesi tekrar tartılıp bana sonuçları yazarsanız memnun olurum.

ayrıca hala kilosunu söylemeyenler var. 2 hafta üst üste kilosunu bana haber vermeyeni listeden silcem.kalanlarla devam edecez topiğe
Bence hergün bildirilsin ne Yediklerimiz günde ne kadar verdiğimiz motivasyon için bence böyle daha iyi olur hergün daha da hırslanırız.

Malesef ben her gun tartılmayı düşünmüyor, her gun tartıldıgımda bazen odemden kilo almıs gibi gorunsemde moralim bozuluyor motivasyon kalmıyor.haftada 1tartılıyorum

X