Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patates diyeti çok çook zor. ben yaptım ertesi gün bozmuştumAyy kızlar ben bugün patates diyeti yaptım ufacık kaçamak yapmama rağmen 80.1 ile başladım şuan 79.00 ım şoklardayım.
Zorlanmazsın inş canımBen sahurda çok az yedim hiç canım istemedi o saatte yumurta zeytin lor peyniri bukadarcik bakalim ilk günüm nasıl geçecek
Güzel bi menü olmuş canımBen iki haşlanmış yumurtadan salatsa zeytin peynir salatalık cay ve suyu ile sahur yaptım.
İyi gidiyor.iftara da çorba yoğurt tavuk salata düşünüyorum
Diğer snenlere göre hafif bir menü oldu ama sağlıklı ve rahat inşallah hep böyle devam ederGüzel bi menü olmuş canım
canım menu harıkaBen iki haşlanmış yumurtadan salatsa zeytin peynir salatalık cay ve suyu ile sahur yaptım.
İyi gidiyor.iftara da çorba yoğurt tavuk salata düşünüyorum
Hemde bayaa bayaaa zor canım ben aşırı yiyen biri olarak dün baya zorlandım midem çok bulandı başım ağrıdı çok fena ama oruca hazırlık oldu iyi oldu. Reglm ben bugün bitecek büyük ihtimalle bugünde yapıyorm devam biraz önce tartıya çıktım bi şok daha yaşadım!! 78 olmuşum. Maşallah bugünde iki kilo versem süper :)patates diyeti çok çook zor. ben yaptım ertesi gün bozmuştum
Bence hergün bildirilsin ne Yediklerimiz günde ne kadar verdiğimiz motivasyon için bence böyle daha iyi olur hergün daha da hırslanırız.Kızlar haftaya .p.tesi tekrar tartılıp bana sonuçları yazarsanız memnun olurum.
ayrıca hala kilosunu söylemeyenler var. 2 hafta üst üste kilosunu bana haber vermeyeni listeden silcem.kalanlarla devam edecez topiğe