2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

günaydın kızlar henüz tartılmadım davul gibi şişim morelim bozulmasın diye tartılmıyorum.

Masallahya.boyuna gore ideal kilona ulasmissin.boylarimiz ayni sayilir.ama 6 kilobendenzayifsin.super ya darisibasima.spor yapiyormusun.
canım 72.5 kilo iken iki ay spora gittim 65 le bıraktım gerisini kendi çabamla evde bazen jillian yapıyorum işe yürüyerek gidip gelmeye çalışıyorum çok şükür. sende ideal kilona gelirsin inşallah canım benim :3 bu topik için de sana çokk çokk teşekkür ederim

canım 72.5 kilo iken iki ay spora gittim 65 le bıraktım gerisini kendi çabamla evde bazen jillian yapıyorum işe yürüyerek gidip gelmeye çalışıyorum çok şükür. sende ideal kilona gelirsin inşallah canım benim :3 bu topik için de sana çokk çokk teşekkür ederim
rica ederim canım.baya incelmişsin.eevet kilo vermek sabır isteyen bir süreç.yani 1 çocuk doğurup 2,5 senedir hala normal kiloma dönememek olmamalıydı.bu benim yanlışım oldu.bakalım inşallah sabırla eski halime döncem..hep zayıftım.hayatımda ilk defa kilo vermenın bu kadar zor olduğunu gördüm.bi verirsem artık çok dikkat edecem.ipin ucunu kaçırmamak lazımmış

günaydın kızlar henüz tartılmadım davul gibi şişim morelim bozulmasın diye tartılmıyorum.
şişken tartılma bencede moral bozmaya gerekyok.
geçen gün tartıldım.3. haftaki verdiğim kilodan 0.5 gram fazla çıktım.reglim.yemiyorum çok ama az da yemiyorum. bi tedirginlik var .inşallah bu hafta
vermek şöyle dursun almıyayım bari.

Bende buralardayım. Bi 75 göremedim yaa. Hala 76 dayım. Yarın regl günüm ondan sanırım

İftar = 5 köfte, az patates kızartması, salata, bir dilim pide

Ara = 2 dilim baklava

Sahur = yulaflı havuçlu yoğurt

İftar = 5 köfte, az patates kızartması, salata, bir dilim pide

Ara = 2 dilim baklava

Sahur = yulaflı havuçlu yoğurt

Cnım sen hergün baklava yiyomusun ve ona rağmen kilo mu veriyosun? 1 diliminde 350 kalori var iki dilim 700 kalori. Çok fazla bence bi tatlı için. Birde pide yiyorsun sanırım. Ben bunları yesem daha çok kilo alırım acaba sahurda yediğinden mi dengeliyosun sen baklava yazınca çok şaşırıyorum ben :))

günydın kızlar bugün 68,70 regl yakın bence verdim ödem gitse bir net rakam çıkacak

Cnım sen hergün baklava yiyomusun ve ona rağmen kilo mu veriyosun? 1 diliminde 350 kalori var iki dilim 700 kalori. Çok fazla bence bi tatlı için. Birde pide yiyorsun sanırım. Ben bunları yesem daha çok kilo alırım acaba sahurda yediğinden mi dengeliyosun sen baklava yazınca çok şaşırıyorum ben :))
Evet aynen ya bende cok sasiriyorum.hem ekmek hem tatli yiyor ama zayifliyor.masallah diyelim

merhabalar arkadaslar sanirim butun grup regl haftasina giriyor:confused:bende ayni durumdayim bir gun uyandim 400 gr vermisim diger gun tartildim 600 gr fazla ciktim tartiya guvenipte diyetimizi sakin birakmayalim arkadaslar.cunku simdi birakiraak ayni kiloda bile kalamiycaz surekli kilo almaya devam edicez bayrami fazla kilo almadan atlatmaya calisalim sonra toparlariz hizlica insallah

merhabalar arkadaslar sanirim butun grup regl haftasina giriyor:confused:bende ayni durumdayim bir gun uyandim 400 gr vermisim diger gun tartildim 600 gr fazla ciktim tartiya guvenipte diyetimizi sakin birakmayalim arkadaslar.cunku simdi birakiraak ayni kiloda bile kalamiycaz surekli kilo almaya devam edicez bayrami fazla kilo almadan atlatmaya calisalim sonra toparlariz hizlica insallah
Insallah canim aynen bi sekilde verdik kilo.simdide 1 hafta korumamiz lazim.bayramdan sonraki hafta baslariz tekrar.durmak yok yani. Buvarada evet cogumuz regliz.bi aldik bi verdik gorunuuorus.motivasyonumuz bozulmasin.normal yedigimiz halde aldik gorunuyorsak bu odemdir.sabirla vercez insallah.

Hergün ne yiyorsam onu yazıyorum canım.

Elbette sahur sebebiyle. Aksi takdirde kilo alırım. Vücut 17 saat aç kalıyor ayrıca.

Bir de ramazandan sonra tatlı yok artık. Bayram sonrası sıkı yönetim

Vallahi canım ne yiyorsam onu yazıyorum.

Sahurla kurtarıyorum paçayı yoksa dediğin gibi kilo alırım.

İftar = Yarım porsiyon taze fasulye, 5 kaşık erişte, yoğurtlu sebze salatası

Ara= 2 top dondurma, 3kaşık puding

Sahur belli değil.

Merhaba kızlar
Reglimim 3. Günü ödem gittikçe tartıda eksileri görmeye başladım yüzüm gülüyor :halay::halay::halay:
İştahtan kesildim bu ara tüm gün smoothie içip akşamları hafif geçiriyorum birşey yiyesim gelmiyor zaten mide küçülmüş şükür :kk77:
Regl olan ya da yaklaşan arkadaşlar sakın tartıya aldanıp moral bozmayın gidiyo o kilolar :KK51:

Merhaba kızlar
Reglimim 3. Günü ödem gittikçe tartıda eksileri görmeye başladım yüzüm gülüyor :halay::halay::halay:
İştahtan kesildim bu ara tüm gün smoothie içip akşamları hafif geçiriyorum birşey yiyesim gelmiyor zaten mide küçülmüş şükür :kk77:
Regl olan ya da yaklaşan arkadaşlar sakın tartıya aldanıp moral bozmayın gidiyo o kilolar :KK51:
Benim regl günüydü bugün, gelmedi. tartıda 75,8 gördüüm. Dün 76,1 di. Göbek attım resmen evde. Bayrama 75 ile girmeyi hedefliyorm. Bayramda baklavaya tatlıya HAYIR!!!

X