Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 72.5 kilo iken iki ay spora gittim 65 le bıraktım gerisini kendi çabamla evde bazen jillian yapıyorum işe yürüyerek gidip gelmeye çalışıyorum çok şükür. sende ideal kilona gelirsin inşallah canım benim :3 bu topik için de sana çokk çokk teşekkür ederimMasallahya.boyuna gore ideal kilona ulasmissin.boylarimiz ayni sayilir.ama 6 kilobendenzayifsin.super ya darisibasima.spor yapiyormusun.
rica ederim canım.baya incelmişsin.eevet kilo vermek sabır isteyen bir süreç.yani 1 çocuk doğurup 2,5 senedir hala normal kiloma dönememek olmamalıydı.bu benim yanlışım oldu.bakalım inşallah sabırla eski halime döncem..hep zayıftım.hayatımda ilk defa kilo vermenın bu kadar zor olduğunu gördüm.bi verirsem artık çok dikkat edecem.ipin ucunu kaçırmamak lazımmışcanım 72.5 kilo iken iki ay spora gittim 65 le bıraktım gerisini kendi çabamla evde bazen jillian yapıyorum işe yürüyerek gidip gelmeye çalışıyorum çok şükür. sende ideal kilona gelirsin inşallah canım benim :3 bu topik için de sana çokk çokk teşekkür ederim
şişken tartılma bencede moral bozmaya gerekyok.günaydın kızlar henüz tartılmadım davul gibi şişim morelim bozulmasın diye tartılmıyorum.
Seninda baya gitti masallah.75 gorursun benceGüncel 76,1..
Hiç ümidim yok yaa regl olcam sanırım bildiğin şiştimSeninda baya gitti masallah.75 gorursun bence
İftar = 5 köfte, az patates kızartması, salata, bir dilim pide
Ara = 2 dilim baklava
Sahur = yulaflı havuçlu yoğurt
Evet aynen ya bende cok sasiriyorum.hem ekmek hem tatli yiyor ama zayifliyor.masallah diyelimCnım sen hergün baklava yiyomusun ve ona rağmen kilo mu veriyosun? 1 diliminde 350 kalori var iki dilim 700 kalori. Çok fazla bence bi tatlı için. Birde pide yiyorsun sanırım. Ben bunları yesem daha çok kilo alırım acaba sahurda yediğinden mi dengeliyosun sen baklava yazınca çok şaşırıyorum ben :))
Insallah canim aynen bi sekilde verdik kilo.simdide 1 hafta korumamiz lazim.bayramdan sonraki hafta baslariz tekrar.durmak yok yani. Buvarada evet cogumuz regliz.bi aldik bi verdik gorunuuorus.motivasyonumuz bozulmasin.normal yedigimiz halde aldik gorunuyorsak bu odemdir.sabirla vercez insallah.merhabalar arkadaslar sanirim butun grup regl haftasina giriyorbende ayni durumdayim bir gun uyandim 400 gr vermisim diger gun tartildim 600 gr fazla ciktim tartiya guvenipte diyetimizi sakin birakmayalim arkadaslar.cunku simdi birakiraak ayni kiloda bile kalamiycaz surekli kilo almaya devam edicez bayrami fazla kilo almadan atlatmaya calisalim sonra toparlariz hizlica insallah
Illaki vermissindir adet sonrasi rn dogru sonuc cikargünydın kızlar bugün 68,70 regl yakın bence verdim ödem gitse bir net rakam çıkacak
Cnım sen hergün baklava yiyomusun ve ona rağmen kilo mu veriyosun? 1 diliminde 350 kalori var iki dilim 700 kalori. Çok fazla bence bi tatlı için. Birde pide yiyorsun sanırım. Ben bunları yesem daha çok kilo alırım acaba sahurda yediğinden mi dengeliyosun sen baklava yazınca çok şaşırıyorum ben :))
Cnım sen hergün baklava yiyomusun ve ona rağmen kilo mu veriyosun? 1 diliminde 350 kalori var iki dilim 700 kalori. Çok fazla bence bi tatlı için. Birde pide yiyorsun sanırım. Ben bunları yesem daha çok kilo alırım acaba sahurda yediğinden mi dengeliyosun sen baklava yazınca çok şaşırıyorum ben :))
Benim regl günüydü bugün, gelmedi. tartıda 75,8 gördüüm. Dün 76,1 di. Göbek attım resmen evde. Bayrama 75 ile girmeyi hedefliyorm. Bayramda baklavaya tatlıya HAYIR!!!Merhaba kızlar
Reglimim 3. Günü ödem gittikçe tartıda eksileri görmeye başladım yüzüm gülüyor
İştahtan kesildim bu ara tüm gün smoothie içip akşamları hafif geçiriyorum birşey yiyesim gelmiyor zaten mide küçülmüş şükür
Regl olan ya da yaklaşan arkadaşlar sakın tartıya aldanıp moral bozmayın gidiyo o kilolar