2016 RAMAZAN BAŞI VE SONU KİLO VERME SAYACIMIZ :)))

günaydın kızlar bu sabah tartıldım 82.9 çıktım 5 te 5 diyetini bırakıyorum vucutu kasıp tek çeşit beslenmek bana göre değil iyice anladım bütün gün uysamda açlığın etkisiyle akşam dayanamayıp kaçırıyorum maceraya gerek yok eski düzenime devam edicem günde 50 birim civarı karbonhidrat alıcam
bende listemi paylaşayım
kahvaltı
2,5 dilim kızarmış tb ekmeği 8 karbonhidrat
sahanda yumurta çok az 0 kh
10 tane siyah zeytin 0.2 kh
25 gr kadar kaşar 0.5 kh
4 kiraz 6 kh
1 ısırık karpuz 0 kh
3 kupa çok açık çay 0 kh
40 dk yürüyüş yaptım sabah
toplam 15 birim karbonhdrat 113 kalori aldım

Merhaba kızlar
Reglimim 3. Günü ödem gittikçe tartıda eksileri görmeye başladım yüzüm gülüyor :halay::halay::halay:
İştahtan kesildim bu ara tüm gün smoothie içip akşamları hafif geçiriyorum birşey yiyesim gelmiyor zaten mide küçülmüş şükür :kk77:
Regl olan ya da yaklaşan arkadaşlar sakın tartıya aldanıp moral bozmayın gidiyo o kilolar :KK51:
mavvcım seni okuyunca baktımda smoothie nin karbonhidrat değeride sıfırmış bende içeyim bayağı tok tutar sen belli bir markamı kullanıyosun kendinmi yapıyosun hangi meyveli

mavvcım seni okuyunca baktımda smoothie nin karbonhidrat değeride sıfırmış bende içeyim bayağı tok tutar sen belli bir markamı kullanıyosun kendinmi yapıyosun hangi meyveli
Canım ben süt ya da yoğurt
yarım muz
2-3 tatlı kaşığı lifalif (yulaf ezmesi)
4-5 fındık
Çok az bal ekliyorum blenderda çekiyorum.
Bunları ayrı attı fatsecret uygulamasına girdiğimde kb değeri 30u buluyo ama kahvaltı ve öğle yemeğinde sadece bunu içiyorum aşırı tok tutuyor. Akşam da menemen ton balığı vs hafif geçiştiriyorum. Oruçken smoothieyi sahurda içiyodum regl olunca böyle bi düzen oturttum :dondurma:

günaydın kızlar bu sabah tartıldım 82.9 çıktım 5 te 5 diyetini bırakıyorum vucutu kasıp tek çeşit beslenmek bana göre değil iyice anladım bütün gün uysamda açlığın etkisiyle akşam dayanamayıp kaçırıyorum maceraya gerek yok eski düzenime devam edicem günde 50 birim civarı karbonhidrat alıcam
bende listemi paylaşayım
kahvaltı
2,5 dilim kızarmış tb ekmeği 8 karbonhidrat
sahanda yumurta çok az 0 kh
10 tane siyah zeytin 0.2 kh
25 gr kadar kaşar 0.5 kh
4 kiraz 6 kh
1 ısırık karpuz 0 kh
3 kupa çok açık çay 0 kh
40 dk yürüyüş yaptım sabah
toplam 15 birim karbonhdrat 113 kalori aldım
CANIM SEN TEK TİP BESLENME DERKEN ŞOK DİYETLER VAR ONUMU SÖYLEDİN.PATETES REJİMİ , YUMURTA REJİMİ VSS.KARBONHİDRATI KESİNCE DEĞİŞİM BAŞLIYOR HEMEN VÜCUTTA

yarım muz
4-5 fındık
Bunları ayrı attı fatsecret uygulamasına girdiğimde kb değeri 30u buluyo ama kahvaltı ve öğle yemeğinde sadece bunu içiyorum aşırı tok tutuyor. Akşam da menemen ton balığı vs hafif geçiştiriyorum. Oruçken smoothieyi sahurda içiyodum regl olunca böyle bi düzen oturttum :dondurma:
AYYY ÇOK GÜZEL YA BENDE YAPACAM ARTIK BAYRAMDAN SONRA.HEM TOK TUTUYOR HEMDE KARBONHİDRAT YOK. HEMDE VÜCUT AÇLIK SENDROMUNA GİRMİYOR.HEMDE VERİLEN KİLO KASTAN DEĞİL YAĞDAN OLUR

Benim regl günüydü bugün, gelmedi. tartıda 75,8 gördüüm. Dün 76,1 di. Göbek attım resmen evde. Bayrama 75 ile girmeyi hedefliyorm. Bayramda baklavaya tatlıya HAYIR!!!
EV BAKLAVASI YAPACAK KAYINVALİDEM.NASIL YEMEDEN DURURUM BİLMEM.1 , 2 DİLİM YERİM ARTIK..75 KÜSÜRLERİ GÖRDÜYSEN BENCE KESİN 75 OLURSUN. DAHA TARTIYA 3 GÜN VAR.

CANIM SEN TEK TİP BESLENME DERKEN ŞOK DİYETLER VAR ONUMU SÖYLEDİN.PATETES REJİMİ , YUMURTA REJİMİ VSS.KARBONHİDRATI KESİNCE DEĞİŞİM BAŞLIYOR HEMEN VÜCUTTA
evet maalesef 3 gün önce 5 te 5 diyetine başladım ilk gün 400 gr verdim ama 2. gün sebze gününde mahvoldum açlıktan 2 tabak makarna yedim ki normalde öyle büyük kaçamaklar yapmazdım
EV BAKLAVASI YAPACAK KAYINVALİDEM.NASIL YEMEDEN DURURUM BİLMEM.1 , 2 DİLİM YERİM ARTIK..75 KÜSÜRLERİ GÖRDÜYSEN BENCE KESİN 75 OLURSUN. DAHA TARTIYA 3 GÜN VAR.
bayramda hepimiz tatlı yiycez önemli olan kilo alımımızı en fazla 500 gr civarında tutalım daha fazla almamaya çalışalım
nasılsa topiğimiz var bayramda alsakta dönünce vericez sefamız olsun:KK6::KK5:

yarım muz
4-5 fındık
evde kendin hazırlaman çok güzelmiş bende bayramdan sonra ev sakinken yapayım muz yerine kiraz katayım metabolizmam çok yavaş benim malesef

Amaaa regl oldum, büyük ihtimalle göremem tam 75 i

evet maalesef 3 gün önce 5 te 5 diyetine başladım ilk gün 400 gr verdim ama 2. gün sebze gününde mahvoldum açlıktan 2 tabak makarna yedim ki normalde öyle büyük kaçamaklar yapmazdım

bayramda hepimiz tatlı yiycez önemli olan kilo alımımızı en fazla 500 gr civarında tutalım daha fazla almamaya çalışalım
nasılsa topiğimiz var bayramda alsakta dönünce vericez sefamız olsun:KK6::KK5:
BEN PATATES DİYETİ YAPTIM 3 GÜN SÜRÜYORDU.İLKGÜN AKŞAMA KADAR DAYANDIM.SONRA Bİ BAŞ AĞRISI BAŞLADI 2 GÜN SÜRDÜ.ŞOK DİYETİ BÜNYEM KALDIRMIYOR.İNŞALLAH BAYRAMDA ALMAYIZ.ALIRSAKTA 500 GRAMI GEÇMEZ UMARIM.BAYRAM SONRASI DEVAM EDECEZ MECBUREN

evde kendin hazırlaman çok güzelmiş bende bayramdan sonra ev sakinken yapayım muz yerine kiraz katayım metabolizmam çok yavaş benim malesef
Canım ben bazen tarçın zerdeçal zencefil katıp yoğurtlu yapıyorum yağ yskıcı olsun diye tavsiye ederim :KK66:

İftar = Yarım kase mercimek çorbası, 2 biber dolması, 3 kaşık tavuk sote, ,yoğurt

Ara = meyve - yeşil çay

Sahur = 2 yumurtalı omlet - 1 dilim pide - komposto

Bugün ki menüm...

X